Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Kan testi 2 gunde bir yapılır korkma yükselir değerlerin bir de şunu düşün artık hamile kalabiliyorsun bu doğal yolla olduğu için çok şanslısın sakin üzülme inşallah iyi olacak hersey
Evet çok şükür ki normal yolla olduğunu gördüm 😍 canım lekelenmem ve karın ağrımda oluyor benim muayeneye çağırdı doktor yarın gideceğiz. İğne veriyorlarmış gaşib tehlike için de ne iğnesi biliyor musun

Evet çok şükür ki normal yolla olduğunu gördüm 😍 canım lekelenmem ve karın ağrımda oluyor benim muayeneye çağırdı doktor yarın gideceğiz. İğne veriyorlarmış gaşib tehlike için de ne iğnesi biliyor musun
Canim sanırım bebeğin daha iyi tutunması için verilen iğneler bende şuanda kullanıyorum ama igne degil bana jel verdi aynı şey içinde progesteron barındırıyor bu hormon rahimin kalınlaşmasını ve bebeğin tutunmasını sağlıyormuş bundan sonra cok rahat ol hic bi şey için canını sıkma bu dönemin tadını çıkart

muhtemelen progesteron ignesi verir
Proluton mu neydi ben De Cok oldum hattta bir donem her yerde yoktu alip bir iki tane eve de stoklamistim🙈

Canim sanırım bebeğin daha iyi tutunması için verilen iğneler bende şuanda kullanıyorum ama igne degil bana jel verdi aynı şey içinde progesteron barındırıyor bu hormon rahimin kalınlaşmasını ve bebeğin tutunmasını sağlıyormuş bundan sonra cok rahat ol hic bi şey için canını sıkma bu dönemin tadını çıkart
Duphaston verdi kuzum bana bugün ama yarın mutlaka gel dedi belki duruma göre verir diye düşündüm bende. Çok sağol canım inşallah güzel haberler alırım yarın

muhtemelen progesteron ignesi verir
Proluton mu neydi ben De Cok oldum hattta bir donem her yerde yoktu alip bir iki tane eve de stoklamistim🙈
Ya bana duphaston verdi ama yarın mutlaka gel dedi iğne falan verir belki diye düşündüm bende 😑 bana da verirse bende stoklarım olmazsa kız çok zor birşeymiş bu

Normal canım benim 3078 çıkmıştı en son e2 hemen yumurta toplama dediler ben bilmiyorum onun yükselmesi mı gerekiyor ki bana ateş basıyordu hep
Yuksek dedi banada kalite olarak cumartesi görücez dedi paniklencek bisey yok sanırım aynen ateş basıldı iğnelerin etkileri olabilir

Canım yüksek çıkması kötü bise değil 11 tane sağlıklı yumurtan var demek bi kaç tane daha fazla olabilir çünkü olgun yumurta başına değer 200
Aaaa olabilir polikistik över var olgun yumurta 10 saydı ama diğerleri biraz daha küçüktü kalite önemli bizim için dedi yarın bakalım neler olacak donduracaklarmis 1 adet değil 2.adette transfer etmeyi planlıyorlar rahimin arka tarafında sıvı birikmesi oluyormuş oda embriyoyu öldürüyormuş bakalım hayirlisi

Back
X