- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
Canım doktor bana bu gece 12 den sonra yeme içme dedi sabah da duşunu al gel dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktor bana bu gece 12 den sonra yeme içme dedi sabah da duşunu al gel dedi @yasemin773
Doğru toplaman olacak hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallahCanım doktor bana bu gece 12 den sonra yeme içme dedi sabah da duşunu al gel dedi
Sizede öle dedikler mı düş falanDoğru toplaman olacak hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah
Evet mutlaka temizlendim ve duş aldım öyle gittim çünkü anestezi alıyorsun baygın oluyorsunSizede öle dedikler mı düş falan
Ilık düş alıp sampuanlaniosn dmi normal zaman gibiEvet mutlaka temizlendim ve duş aldım öyle gittim çünkü anestezi alıyorsun baygın oluyorsun
Normal nasil yikaniyorsan o sekilde yikanabilirsin sadece mutlaka kıl varsa temizlenerek gitmen gerekirIlık düş alıp sampuanlaniosn dmi normal zaman gibi
Ay çok heyecanli bakalım nolcak ama e2 hormonu yüksek çıkmış 2230 galibaNormal nasil yikaniyorsan o sekilde yikanabilirsin sadece mutlaka kıl varsa temizlenerek gitmen gerekir
Normal canım benim 3078 çıkmıştı en son e2 hemen yumurta toplama dediler ben bilmiyorum onun yükselmesi mı gerekiyor ki bana ateş basıyordu hepAy çok heyecanli bakalım nolcak ama e2 hormonu yüksek çıkmış 2230 galiba
Canım yüksek çıkması kötü bise değil 11 tane sağlıklı yumurtan var demek bi kaç tane daha fazla olabilir çünkü olgun yumurta başına değer 200Ay çok heyecanli bakalım nolcak ama e2 hormonu yüksek çıkmış 2230 galiba
Evet ama parfüm krem kozemetik oje kullanmamalısın. Bana verdikleri bilgilendirme kagidinda boyle yaziyordu.Ilık düş alıp sampuanlaniosn dmi normal zaman gibi
Evet çok şükür ki normal yolla olduğunu gördümKan testi 2 gunde bir yapılır korkma yükselir değerlerin bir de şunu düşün artık hamile kalabiliyorsun bu doğal yolla olduğu için çok şanslısın sakin üzülme inşallah iyi olacak hersey
Canim sanırım bebeğin daha iyi tutunması için verilen iğneler bende şuanda kullanıyorum ama igne degil bana jel verdi aynı şey içinde progesteron barındırıyor bu hormon rahimin kalınlaşmasını ve bebeğin tutunmasını sağlıyormuş bundan sonra cok rahat ol hic bi şey için canını sıkma bu dönemin tadını çıkartEvet çok şükür ki normal yolla olduğunu gördümcanım lekelenmem ve karın ağrımda oluyor benim muayeneye çağırdı doktor yarın gideceğiz. İğne veriyorlarmış gaşib tehlike için de ne iğnesi biliyor musun
muhtemelen progesteron ignesi verirEvet çok şükür ki normal yolla olduğunu gördümcanım lekelenmem ve karın ağrımda oluyor benim muayeneye çağırdı doktor yarın gideceğiz. İğne veriyorlarmış gaşib tehlike için de ne iğnesi biliyor musun
Duphaston verdi kuzum bana bugün ama yarın mutlaka gel dedi belki duruma göre verir diye düşündüm bende. Çok sağol canım inşallah güzel haberler alırım yarınCanim sanırım bebeğin daha iyi tutunması için verilen iğneler bende şuanda kullanıyorum ama igne degil bana jel verdi aynı şey içinde progesteron barındırıyor bu hormon rahimin kalınlaşmasını ve bebeğin tutunmasını sağlıyormuş bundan sonra cok rahat ol hic bi şey için canını sıkma bu dönemin tadını çıkart
Ya bana duphaston verdi ama yarın mutlaka gel dedi iğne falan verir belki diye düşündüm bendemuhtemelen progesteron ignesi verir
Proluton mu neydi ben De Cok oldum hattta bir donem her yerde yoktu alip bir iki tane eve de stoklamistim![]()
Iyi dusun guzel seyler yasa. Insallah her sey yolunda olacak DeYa bana duphaston verdi ama yarın mutlaka gel dedi iğne falan verir belki diye düşündüm bendebana da verirse bende stoklarım olmazsa kız çok zor birşeymiş bu
Öyle olacak diyorum hatta ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşayacağız diyorum. Sabah ola hayır ola artık nasipIyi dusun guzel seyler yasa. Insallah her sey yolunda olacak De
Yuksek dedi banada kalite olarak cumartesi görücez dedi paniklencek bisey yok sanırım aynen ateş basıldı iğnelerin etkileri olabilirNormal canım benim 3078 çıkmıştı en son e2 hemen yumurta toplama dediler ben bilmiyorum onun yükselmesi mı gerekiyor ki bana ateş basıyordu hep
Aaaa olabilir polikistik över var olgun yumurta 10 saydı ama diğerleri biraz daha küçüktü kalite önemli bizim için dedi yarın bakalım neler olacak donduracaklarmis 1 adet değil 2.adette transfer etmeyi planlıyorlar rahimin arka tarafında sıvı birikmesi oluyormuş oda embriyoyu öldürüyormuş bakalım hayirlisiCanım yüksek çıkması kötü bise değil 11 tane sağlıklı yumurtan var demek bi kaç tane daha fazla olabilir çünkü olgun yumurta başına değer 200