Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Kızlar bugün dayanamadım hastaneyi aradım onlardan ses çıkmayınca. Size dönüş yapılacak dediler 4 e kadar bekledim ses çıkmadı. Eşim aradı bir de, embriyo yaşıyor yarın gelin transfer olacak demişler. Böyle birşey olur mu ya. Aramasak ne olacaktı acaba? O kadar kızgınım ki.
Hangi hastane bu bizimde aynısı oldu ege üniversitesi 2 defa aradım ben aranacaksınız deyip kapadılar sonra 4 buçuk gibi aradılar 3.Günü 4 tanesi devam ediyor dedi iyi dedim tam kapatiyordu dedimki bugün cagirmadiginiza gore 5. Gune gitmelerini bekliceksiniz demi dedim diğer hemşireye sordu yarın transferiniz var deyince şok oldum ben sormasam soylemicekti ve ben aydında oturuyorum 1 saat yol çok sasirmistim

Hangi hastane bu bizimde aynısı oldu ege üniversitesi 2 defa aradım ben aranacaksınız deyip kapadılar sonra 4 buçuk gibi aradılar 3.Günü 4 tanesi devam ediyor dedi iyi dedim tam kapatiyordu dedimki bugün cagirmadiginiza gore 5. Gune gitmelerini bekliceksiniz demi dedim diğer hemşireye sordu yarın transferiniz var deyince şok oldum ben sormasam soylemicekti ve ben aydında oturuyorum 1 saat yol çok sasirmistim
Hangi hastane ?

5. Günü duyuyordum kaliteli diyorlardı ama ben transfer yapıldıktan sonra bilgi verdiler bana 6. Gün embriyosu dediler kalitesi nedir
Benim de Fırat Üniversitesi canım.

normalde kac defa bende dusuk yaptim aa normal gebelikti ilk tup bebek denemem olunca şaşırdık kaldik ailecek
Normalde kaç derken neyi sordun anlamadım canım. Embriyo tutunmaya çalışmış ama tutunamamış maalesef. Hayırlısı olsun. Benim de test tarihim 1 Şubat. Bizi neler bekliyor bakalım

Sizin ilk denemeniz mi?
Benim ilk ve nereye baksam herkesin 2. Deneme tutmuş 🤦🏼‍♀️
Valla benim de ilk denemem de kısmet varsa olur diyorum zaten orta kalite kondu diye biraz üzüldüm ama tutacağı varsa tutar diyorum artık görümcemle ıs arkadaşım aynı yere gittiler ıs arkadaşımınki tuttu görümcemin tutmamıştı
Allah a sığınıyoruz artık biz elimizden geleni yaptık tevekkül Allah 'ın

Benim 11.gün test yaptım 634 çıktı c.tesi tekrardan yapacam keseyi görene kadar hep bir kesin sevinemiyorum.İlk dış gebelik olmuştu bu yüzden hep dua ederim bu kez güzel sonuçlansın hepsimizinde inşallah arkadaşlarım....🙏🙏🙏

Hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına inşallah🙏🙏 kızlar önümüzdeki ay histeroskopi olucam bende..şuan dondurulmuşlarım var 9 tane 3.gün embriyosu transfer histeroskopiden ne kadar sonra oluyor yada ne kadar süre geçtikten sonra transferin yapılması sağlıklı yaptıranlar varsa bilgilendirebilir mi🙏🙏
Bende histeroskopi yaptırmıştım 2 ad polip vardı ameliyat oldum.3 ay beklemiştim ben tekrardan tüp bebek yaptım çok şükür pozitif çıktı.

Back
X