Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

İnş birgün bunları onlara anlatabilriz😁 ayy ne güzel hayaller allah kucaklarımızı boş bırakmasın alalım o mis kokularını💕💕 hamile kaldığını öğrenmek çevrenle paylaşmak gerçekten muhteşem bişeydir hiç kalamadığım için sonuçları düşünemiyorum çıldırmayı bırak uzaya füze fırlattırır🤗🤗
Bende aynı şekilde anlatmak istiyorum hatta o olmadan önce ona aldığım şeyler var bir sandık içinde onu bekliyor
Eşimle sürekli aa bu çocuğumuz deyip aldığımız oyuncaklar kıyafetler var ...
aynen bende hiç kalmadığım için nasıl bir duygu bilmiyorum eşimin suratını merak ediyorum ..
Allah 'ım bize nasip et Yarabbim .. :anneadayı: :nazar::KK200: Bize de bu duyguyu tattır Rabbim ..

Aramizda az zaman olacak bende sali carsambaya olucam adet 🥰
ya birde ben bişey soracağım aklıma takıldı
ben çok deli yatıyorum bacaklarımı sağa sola çeviriyorum ve kendime çekiyorum sürekli
balerin gibi bacaklarımı ayırıyorum
Gece uyurken transferden sonra korkuyorum o tarz hareketler yaparım diye kendimde olmuyorum genelde geriniyorum fln ay benim çocuğum o yüzden mi olmuyor acaba ?
Çocuk karnımda durmaz böyle giderse napıyım ben .. ?

hanımlar 2019 bana bahçeci sayesinde uğurumu getirmişti inşallah 2020de sizlere uğurlu gelir. Transfer sonrası uyurken ayağını çekmen falan tutunmaya engel degil canım. Zaten günlük yaşantınıza dönün 2-3 gün sonra yolculuk yapabilirsiniz falan diyor doktorlarda.

hanımlar 2019 bana bahçeci sayesinde uğurumu getirmişti inşallah 2020de sizlere uğurlu gelir. Transfer sonrası uyurken ayağını çekmen falan tutunmaya engel degil canım. Zaten günlük yaşantınıza dönün 2-3 gün sonra yolculuk yapabilirsiniz falan diyor doktorlarda.
hayırlısı olsun canım çok sevindim
Ben çok dönüyorum ve savruk yatıyorum ayak huzursuzluğu var yerimde duramıyorum uyurken sürekli ayaklarım hareket ediyor ..
İnşallah bişey olmaz .. dzgün yatmaya gayret edeceğim ..

arada bir içiyorum acayip midemi bulandırıyor zeytinyağ diye satılıyor saf mı onu bilmiyorum :)
mümkün olduğunca kendimi alıştırmamaya çalışıyorum ama çok büyük sorun bu düzenlemeye çalışıyorum sürekli ..
Dolaba koyduğunda donmasından anlayabilirsin ha birde rengi cam şişede çok koyu olur. Marketlerde satılanlar genelde katkılı oluyor tanıdığın falan varsa onlardan almanı tavsiye ederim. Ekmekle dene mideni bulandırıyorsa. Bende sürekli kabızlıktan şikayetçiyim zeytinyağında buldum faydayı. Kuru kayısı falan geçici çözüm oluyor

Dolaba koyduğunda donmasından anlayabilirsin ha birde rengi cam şişede çok koyu olur. Marketlerde satılanlar genelde katkılı oluyor tanıdığın falan varsa onlardan almanı tavsiye ederim. Ekmekle dene mideni bulandırıyorsa. Bende sürekli kabızlıktan şikayetçiyim zeytinyağında buldum faydayı. Kuru kayısı falan geçici çözüm oluyor
incir yiyorum bu ara kaliteli bulmaya çalışıyorum istanbulda genelde hiç bişey hakiki gelmiyor bana artık

Bu sabah yumurta toplamam vardı 6 folikülden 0 yumurta. Maalesef hiç yumurtam çıkmadı 2 ay sonra ya tekrar inşallah

Back
X