- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yasemin773
Niye 1.5 ay ben haftaya falan sandim1 buçuk ay sonra canim . Kardeşimi çağırdım o yanimda kafam dagiliyo şimdilik ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye 1.5 ay ben haftaya falan sandim1 buçuk ay sonra canim . Kardeşimi çağırdım o yanimda kafam dagiliyo şimdilik ☺
zaten mecbur kesilmesi bende adadım hatta bir kişinin bebeği olmuş biz onu adağını yedik bizde adadık aynı şekilde zaten bende istiyordumOgreniriz kizz onlar icinesim adak adamis bebegimiz olursa kurban kesicekmis
![]()
Hayirlisi ile bi tutsa neler neler ayyyyyyy icim gidiyor ya karnimim icinde kipirtilarini hissetmek istiyorum .zaten mecbur kesilmesi bende adadım hatta bir kişinin bebeği olmuş biz onu adağını yedik bizde adadık aynı şekilde zaten bende istiyordum
Rahim dinlenmesi gerekiyo dedi doktorNiye 1.5 ay ben haftaya falan sandim
ayyy o günleri de görecek miyiz ? çok merak ediyorum nasıl bir duygu 6 senedir hiç hamile kalmadım ..Hayirlisi ile bi tutsa neler neler ayyyyyyy icim gidiyor ya karnimim icinde kipirtilarini hissetmek istiyorum .
Tabi doktorlar daha bilirRahim dinlenmesi gerekiyo dedi doktor
Cok merqk ediyorum ben de o günler gelicek mi diye basima bir is gelmeden anne olabilecek miyim ? Esimi baba yapabilecek miyim? Kafamda deli sorular.. olur mu olur rabbimin ol demesinin demekki daha,zamani degilmis ooff bilmiyorum dusundukce cildirirum diye korkuyorumayyy o günleri de görecek miyiz ? çok merak ediyorum nasıl bir duygu 6 senedir hiç hamile kalmadım ..
evet bende bi kere deprem olmuştu ayy demiştim anne olamadan öleceğim yaa demiştim :)Cok merqk ediyorum ben de o günler gelicek mi diye basima bir is gelmeden anne olabilecek miyim ? Esimi baba yapabilecek miyim? Kafamda deli sorular.. olur mu olur rabbimin ol demesinin demekki daha,zamani degilmis ooff bilmiyorum dusundukce cildirirum diye korkuyorum
Yyaa yemin ederim ben de ayni düşünmüştüm:) asilama tedavisindeydim bi de ben o gun aklim ciktievet bende bi kere deprem olmuştu ayy demiştim anne olamadan öleceğim yaa demiştim :)
İnşallah olurda bu günleri anlatır güleriz ..
Aslında 35 yaş altına yasak ama bazı merkezler 2 embriyo koyup kağıda 1 koyduğunu yazıyormuş yasağı göz ardı ederek. Yani birazda doktorun insiyatifine kalmış. Başta bende çok istiyordum 2 embriyo koysunlar diye ama araştırınca anladım ki çok riskli hiç gerek yok riske atmaya. Ayrıca 2 koydular diyelim biri düşecek olduğunda öbürü sağlıklı bile olsa düşme ihtimali oluyormuş. Hadi diyelim ikisi tuttu bebeklerde farklı anomaliler oluşma riski var erken doğum riski var. Varda var yani bir doktor forumda okuduğum bir arkadaşa 2 embriyoyu ısrarla istediğinde şey demiş "kendine güvenemeyen doktorlar 2 embriyo koyuyor." Bu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama en önemlisi doktora güvenmemiz. Bende Ay sonu ilk tedavime başlayacağım kısmetse ve doktoruma karşı güvenim sarsılırsa diye çok korkuyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Bakarsın onlar 1 embriyo koyar o bölünür ikiz olur Rabbim ne yazdıysa yaşıyoruz.Kızlar sadece 1 embriyo transfer ediliyomus bugun ögrendim . Tutma şansı dusuk mu bu şekilde sizce
Yyaa yemin ederim ben de ayni düşünmüştüm:) asilama tedavisindeydim bi de ben o gun aklim cikti![]()
Insallah nassipolucakinşallah büyütücez bebişlerimizi Allah bize de nasip edecek :)
Cok güzel yazmışsın canim . Benim doktorum istersen 2 koyalım ama çok riskli imza atarsınız falan dedi bende siz ne derseniz o olsun dedim . Hayırlısı Allahtan . Tutacak olan tek embriyo olarakta tutarAslında 35 yaş altına yasak ama bazı merkezler 2 embriyo koyup kağıda 1 koyduğunu yazıyormuş yasağı göz ardı ederek. Yani birazda doktorun insiyatifine kalmış. Başta bende çok istiyordum 2 embriyo koysunlar diye ama araştırınca anladım ki çok riskli hiç gerek yok riske atmaya. Ayrıca 2 koydular diyelim biri düşecek olduğunda öbürü sağlıklı bile olsa düşme ihtimali oluyormuş. Hadi diyelim ikisi tuttu bebeklerde farklı anomaliler oluşma riski var erken doğum riski var. Varda var yani bir doktor forumda okuduğum bir arkadaşa 2 embriyoyu ısrarla istediğinde şey demiş "kendine güvenemeyen doktorlar 2 embriyo koyuyor." Bu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama en önemlisi doktora güvenmemiz. Bende Ay sonu ilk tedavime başlayacağım kısmetse ve doktoruma karşı güvenim sarsılırsa diye çok korkuyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Bakarsın onlar 1 embriyo koyar o bölünür ikiz olur Rabbim ne yazdıysa yaşıyoruz.![]()
Kesinlikle öyle canım 2 embriyo koydursakta en iyi doktora gitsek de Allah ol demedikten sonra olmaz. Varsın tek olsun ama bizimle olsun rabbim bize yavrumuzu nasip etsin inşallahCok güzel yazmışsın canim . Benim doktorum istersen 2 koyalım ama çok riskli imza atarsınız falan dedi bende siz ne derseniz o olsun dedim . Hayırlısı Allahtan . Tutacak olan tek embriyo olarakta tutar
Merhabalar irenbe hangi doktorla başlayacaksınız bnde orayı düşünüyorum yarın görüşmeye gideceğimMerhabalar bende 2 gün sonra tup bebek tedavisine iğnelere başlayacağım irenbe de.
Amiiin canim insallahKesinlikle öyle canım 2 embriyo koydursakta en iyi doktora gitsek de Allah ol demedikten sonra olmaz. Varsın tek olsun ama bizimle olsun rabbim bize yavrumuzu nasip etsin inşallah![]()
Umit hanim a gidiyorum. Memnunum cokMerhabalar irenbe hangi doktorla başlayacaksınız bnde orayı düşünüyorum yarın görüşmeye gideceğim
merhaba canım sağolasın amin bende devlete gidiyorum şuanda eğer olmazsa bende özelde bir yer araştıracağım sizin dediğiniz doktora da bakarım bilgi alırım :)canım 2020 inşallah hepinize hayırlı gelir. tedavi düşünüyorsanız ben kesinlikle kendi doktorum sabri beyi öneririm bahçecide çalışıyor kendisi