- 4 Şubat 2019
- 405
- 285
- 33
- 45
- Konu Sahibi yasemin773
Üç gün iğne oldum sadeceC anim herkesin yapısına göre değişiklik gösteriyor yumurta sayısı vücut yapına bağlı gazlı içeceklerden bu dönemde uzak dur ve sağlıklı beslen en önemlisi bunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç gün iğne oldum sadeceC anim herkesin yapısına göre değişiklik gösteriyor yumurta sayısı vücut yapına bağlı gazlı içeceklerden bu dönemde uzak dur ve sağlıklı beslen en önemlisi bunlar
Ben asilama yaparken surekli 2 tane olgunlaşiediİlk muayene daha ilk öğreneceğim senin kaç oluyor normali kaç
Valla öyle deme hiç belli olmuyor kullandığın iğneler vesaire senin yumurta sayını değiştiriyorİnşallah bakalım hayırlısı 40 yaşındayım sanırım zor gibi
Yılmazın karısı olduğu kısmı biliyorum hatta kader arkadaşı bile öğrenip sırt çevirmiyor onu da ogrendim amaAh kuzum sen daha baslardasin heyecani kacmasin diye demedimdemir ilk cocugun yilmazin oldugunu zuleyhanin yilmazin karisi olduguni ogreniyor
İlaç içiyorum kusuyorum daValla öyle deme hiç belli olmuyor kullandığın iğneler vesaire senin yumurta sayını değiştiriyor
Iğne vermediler miİlaç içiyorum kusuyorum da
İğne hap da var direk kustumIğne vermediler mi
Igneyi bir süre kullanıyorsun benim.toplamam oldu pazartesi günü transfer var bilgi vermediler ne kdr toplandı ne oldu ne kdr embriyo olustugu hakkinda 11 veya 12 gunde herkesinki topladılar ama kimisi vardı 18 günü bile oluyormuş bir tane bile olsa yeter deyip aldılarAdet üç günü başladım üç günde iğne 6 gün oldu seni altı gün sonra mı toplanacaklar
Kustugunu mutlaka şöyle doktoruna nereye başladım tedaviyeİlaç içiyorum kusuyorum da
O kadar bakip beslemis buyutmus benimsemis bence cocugu . Ben de o bolumu heyecanla bekliyorum . Yilmazin ogrenecegi gunu .ama mujgan gece bolumde ogrendi yilmazin cocugu oldugunuYılmazın karısı olduğu kısmı biliyorum hatta kader arkadaşı bile öğrenip sırt çevirmiyor onu da ogrendim ama
Sadece yılmaz ne zaman öğrenicek acaba bu çocugun yılmazdan olduğunu birde demir gerçekten öğrendiyse çocuğu kendi çocuğu olmadı için nasıl kendi çocuğu gibi sahiplendi
Ben de orda dosya acma asamasindayim ama ozele gidicem buyuk bir ihtimalle .benimse sayili yumurtam var ziyan olsun isyemem ama tabi onemli olan,sayisi degil kalitesi uzulme lutfen 2 tane bile umut sayilirDevlet hastanesinde Kanuni sultan süleyman
Kacinci gunun igne kullaniyor musun11 8 boyutları çok az değil mi
Üç tane iğne oldum işte iki az değil mi 300 ml merinalKacinci gunun igne kullaniyor musun
Ama,daha basindasin buyur o yumurtalarinÜç tane iğne oldum işte iki az değil mi 300 ml merinal