Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Ah kuzum sen daha baslardasin heyecani kacmasin diye demedim😂😂 demir ilk cocugun yilmazin oldugunu zuleyhanin yilmazin karisi olduguni ogreniyor
Yılmazın karısı olduğu kısmı biliyorum hatta kader arkadaşı bile öğrenip sırt çevirmiyor onu da ogrendim ama
Sadece yılmaz ne zaman öğrenicek acaba bu çocugun yılmazdan olduğunu birde demir gerçekten öğrendiyse çocuğu kendi çocuğu olmadı için nasıl kendi çocuğu gibi sahiplendi

Adet üç günü başladım üç günde iğne 6 gün oldu seni altı gün sonra mı toplanacaklar
Igneyi bir süre kullanıyorsun benim.toplamam oldu pazartesi günü transfer var bilgi vermediler ne kdr toplandı ne oldu ne kdr embriyo olustugu hakkinda 11 veya 12 gunde herkesinki topladılar ama kimisi vardı 18 günü bile oluyormuş bir tane bile olsa yeter deyip aldılar

Yılmazın karısı olduğu kısmı biliyorum hatta kader arkadaşı bile öğrenip sırt çevirmiyor onu da ogrendim ama
Sadece yılmaz ne zaman öğrenicek acaba bu çocugun yılmazdan olduğunu birde demir gerçekten öğrendiyse çocuğu kendi çocuğu olmadı için nasıl kendi çocuğu gibi sahiplendi
O kadar bakip beslemis buyutmus benimsemis bence cocugu . Ben de o bolumu heyecanla bekliyorum . Yilmazin ogrenecegi gunu .ama mujgan gece bolumde ogrendi yilmazin cocugu oldugunu

Devlet hastanesinde Kanuni sultan süleyman
Ben de orda dosya acma asamasindayim ama ozele gidicem buyuk bir ihtimalle .benimse sayili yumurtam var ziyan olsun isyemem ama tabi onemli olan,sayisi degil kalitesi uzulme lutfen 2 tane bile umut sayilir

Back
X