Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Bu gün üç gün Kızım yada oğlum bana tutunacağım son gün Allah’ım sana yalvarıyorum hayırlı evlat İhsan eyle o kadar sinirliyim o kadar hormondan sonra sürekli ağlayacak gibiyim orta kaliteli dedikleri anda umudum yok oldu şimdi yasemin olmadığını duyunca ağladım resmen kader arkadaşıyız omunda orta idi Allah’ım ona güç versin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç belirti yok bende zaten o kadar hisetmek istiyorum ama yok sadece elim karnımda yavrum beni bırakma diyorum Allah’ım sen daha iyisini bilirsin demekten başka bir şey gel miyor içimden

Bu gün üç gün Kızım yada oğlum bana tutunacağım son gün Allah’ım sana yalvarıyorum hayırlı evlat İhsan eyle o kadar sinirliyim o kadar hormondan sonra sürekli ağlayacak gibiyim orta kaliteli dedikleri anda umudum yok oldu şimdi yasemin olmadığını duyunca ağladım resmen kader arkadaşıyız omunda orta idi Allah’ım ona güç versin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç belirti yok bende zaten o kadar hisetmek istiyorum ama yok sadece elim karnımda yavrum beni bırakma diyorum Allah’ım sen daha iyisini bilirsin demekten başka bir şey gel miyor içimden
inşallah sana nasip etsin Allah bir an önce canım benim çok umutsuzdum orta kalite deyince biraz kızdım açıkçası embriyologa neden orta kalite kaliteli bir tane bile yok muydu dedim transfer olmuştum artık geçmiş olsun ..
İnşallah sende tutar .. adet sancın vs yoksa süper

inşallah sana nasip etsin Allah bir an önce canım benim çok umutsuzdum orta kalite deyince biraz kızdım açıkçası embriyologa neden orta kalite kaliteli bir tane bile yok muydu dedim transfer olmuştum artık geçmiş olsun ..
İnşallah sende tutar .. adet sancın vs yoksa süper
Üç gün hiç bir şey yok ama sinirlerim çok bozuk cok

Ben dün transfer oldum arkadaşlar; 2 tanesinin gelişimi 3.gün normale dönmüş onları transfer ettiler. Şimdi evdeyim. Zorlu bekleyiş başladı. Rabbim olumlu sonuçlara ulaştırsın bizleri.

Canım hiç test yaptırdın mı? Dur bi bekle bakalım, stres yapmamaya çalış. Bazen kullandığımız ilaçlar yüzünden vücudumuzun tepkisi farklı olabiliyor, belirti olmayabiliyor. İnşallah tutunmuştur bebeğin. :KK200:

Ben dün transfer oldum arkadaşlar; 2 tanesinin gelişimi 3.gün normale dönmüş onları transfer ettiler. Şimdi evdeyim. Zorlu bekleyiş başladı. Rabbim olumlu sonuçlara ulaştırsın bizleri.
Insallah canım bende pazartesi kan testim yapılacaktı ama bugün adet oldum gidip kan testi yaptırdım sonuç negatif cikti

Canım hiç test yaptırdın mı? Dur bi bekle bakalım, stres yapmamaya çalış. Bazen kullandığımız ilaçlar yüzünden vücudumuzun tepkisi farklı olabiliyor, belirti olmayabiliyor. İnşallah tutunmuştur bebeğin. :KK200:
Göğüs altında bakma oluştu benim açaba diyorum şimdi kendi kendimde

Arkadaşlar kader arkadaşlarım ben az önce kan verdim beşinci gündeyim kısmet artık beklemek kaygı daha çok kötü ediyordu

Kan testi beşinci gün embriyosu için çok çok erken değil mi? Biliyorum beklemek de çok zor ancak ilgini bu dönem başka şeylere ver kendini oyalayacak ve zamanını geçirecek bir şeyler bul.

Arkadaslar merhaba, ignelere baslayamadim bana bu ay cycloproginava isminde bi hap verdiler amac yumurtalari ayni boya getirmekmis, bir sonraki ay igne ile buyutulecek. Bu hapi kullanan oldu mu?

Böyle bir ilaç varsa çok iyi. Çünkü bazıları önden gidiyo ve çatlıyor. Aynı anda büyürler böylece. Ben de sorcam dr uma bu ilacı. Senin problem neydi canım?

Merhaba bayanlar
rabbim herkesin bu yolda yüzüne gülsün gobuslerimiz dolsun bebiş ile sormak istediklerim var sizlere bilgisi olan cevap verebilirse cok memnun olurum ilk defa yaptiricam tüp doktorum bana nisan gibi başlarız dedi fakat ben unuttum sormayı şimdi nisanda gidince igneelre başlayıp yumurtalar toplanınca transfer yapıyorlar mi yoksa 1 ay da dinlenme süreci veriliyor mu cok heyecanliyim lütfen yardımcı olun bana :)🤗

Back
X