- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
- #1.121
Sen nerede yatırıyorsunBakalım arayıp n3 diyecekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nerede yatırıyorsunBakalım arayıp n3 diyecekler
inşallah sana nasip etsin Allah bir an önce canım benim çok umutsuzdum orta kalite deyince biraz kızdım açıkçası embriyologa neden orta kalite kaliteli bir tane bile yok muydu dedim transfer olmuştum artık geçmiş olsun ..Bu gün üç gün Kızım yada oğlum bana tutunacağım son gün Allah’ım sana yalvarıyorum hayırlı evlat İhsan eyle o kadar sinirliyim o kadar hormondan sonra sürekli ağlayacak gibiyim orta kaliteli dedikleri anda umudum yok oldu şimdi yasemin olmadığını duyunca ağladım resmen kader arkadaşıyız omunda orta idi Allah’ım ona güç versin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç belirti yok bende zaten o kadar hisetmek istiyorum ama yok sadece elim karnımda yavrum beni bırakma diyorum Allah’ım sen daha iyisini bilirsin demekten başka bir şey gel miyor içimden
Üç gün hiç bir şey yok ama sinirlerim çok bozuk cokinşallah sana nasip etsin Allah bir an önce canım benim çok umutsuzdum orta kalite deyince biraz kızdım açıkçası embriyologa neden orta kalite kaliteli bir tane bile yok muydu dedim transfer olmuştum artık geçmiş olsun ..
İnşallah sende tutar .. adet sancın vs yoksa süper
Anlamadım canmSen nerede yatırıyorsun
Pardon canım yanlış yazdım evet kan testi verdim 0.100 cıktı negatif yaniAnlamadım canm
Bu gün üç gün Kızım yada oğlum bana tutunacağım son gün Allah’ım sana yalvarıyorum hayırlı evlat İhsan eyle o kadar sinirliyim o kadar hormondan sonra sürekli ağlayacak gibiyim orta kaliteli dedikleri anda umudum yok oldu şimdi yasemin olmadığını duyunca ağladım resmen kader arkadaşıyız omunda orta idi Allah’ım ona güç versin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç belirti yok bende zaten o kadar hisetmek istiyorum ama yok sadece elim karnımda yavrum beni bırakma diyorum Allah’ım sen daha iyisini bilirsin demekten başka bir şey gel miyor içimden
Insallah canım bende pazartesi kan testim yapılacaktı ama bugün adet oldum gidip kan testi yaptırdım sonuç negatif ciktiBen dün transfer oldum arkadaşlar; 2 tanesinin gelişimi 3.gün normale dönmüş onları transfer ettiler. Şimdi evdeyim. Zorlu bekleyiş başladı. Rabbim olumlu sonuçlara ulaştırsın bizleri.
Göğüs altında bakma oluştu benim açaba diyorum şimdi kendi kendimdeCanım hiç test yaptırdın mı? Dur bi bekle bakalım, stres yapmamaya çalış. Bazen kullandığımız ilaçlar yüzünden vücudumuzun tepkisi farklı olabiliyor, belirti olmayabiliyor. İnşallah tutunmuştur bebeğin.![]()
Canim biraz erken olmus sanki. simdi cikmayabilir ya da catlatma ignesi yuzunden yanliş pozitif cikabilir. cikti mi sonucun?Arkadaşlar kader arkadaşlarım ben az önce kan verdim beşinci gündeyim kısmet artık beklemek kaygı daha çok kötü ediyordu
Peki sonucArkadaşlar kader arkadaşlarım ben az önce kan verdim beşinci gündeyim kısmet artık beklemek kaygı daha çok kötü ediyordu
Peki sonucArkadaşlar kader arkadaşlarım ben az önce kan verdim beşinci gündeyim kısmet artık beklemek kaygı daha çok kötü ediyordu