- 4 Ocak 2021
- 215
- 55
- 18
- 30
- Konu Sahibi Benben1212
-
Gözün aydın canim teste göre gebelik war inşallah sağlıklı gebelik olur kucana alırsın testin normal test miydi yoksa erken gebelik testi miydiİlki sabah uyanır uyanmaz olan
Normal test canım..allahım sana da sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin güzel duan için çok sağolGözün aydın canim teste göre gebelik war inşallah sağlıklı gebelik olur kucana alırsın testin normal test miydi yoksa erken gebelik testi miydi
Amin amin bak dün adet oldum dedin bugun test pozitif olarak aramıza geldin allahtan umut kesilmiyor işte bende bugün tekrar test yaptım negatifNormal test canım..allahım sana da sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin güzel duan için çok sağol
Allahtan ümit kesmek olmaz canım dua et bol bol gerşeyin başı dua ve zikir allahım sana da hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin keçen de yazdım ya allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur çektiğin zahmet gün gelir tahmete dönüşür sabret sen..Hiç pes etmeAmin amin bak dün adet oldum dedin bugun test pozitif olarak aramıza geldin allahtan umut kesilmiyor işte bende bugün tekrar test yaptım negatif
Sağolasin canim kac senedir yada aydır istiyordun bide pco mu war sendede tedavi sebebin neydiAllahtan ümit kesmek olmaz canım dua et bol bol gerşeyin başı dua ve zikir allahım sana da hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin keçen de yazdım ya allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur çektiğin zahmet gün gelir tahmete dönüşür sabret sen..Hiç pes etme
1 seneyi aştı..evet pco var bende deSağolasin canim kac senedir yada aydır istiyordun bide pco mu war sendede tedavi sebebin neydi
Cok sevindim adına bizede umut oluyorsunuz boyle haberler aldimizda bende de pco war 1 yıldır evliyim ve 1 yıldır istiyorum son 2 3 aydır tedavi görüyorum1 seneyi aştı..evet pco var bende de
Aynı bailamışız neredeyse..Canım 5 vakit namazdan sonra bol bol dua et sana diyeceğim buCok sevindim adına bizede umut oluyorsunuz boyle haberler aldimizda bende de pco war 1 yıldır evliyim ve 1 yıldır istiyorum son 2 3 aydır tedavi görüyorum
Sende dualarından eksik etme biziAynı bailamışız neredeyse..Canım 5 vakit namazdan sonra bol bol dua et sana diyeceğim bu
Vallahi bugün gerçek isminizi bilmesem de buradaki isminle sana ve portakallı çikolata adlı kullanıcıya due ettim siz de bana esin sağlıklı sıhatli olsun inşaallahSende dualarından eksik etme bizi
Allah razı olsun canım dualarım seninle inşallah hersey yolunda gider hersey gönlünce olsunVallahi bugün gerçek isminizi bilmesem de buradaki isminle sana ve portakallı çikolata adlı kullanıcıya due ettim siz de bana esin sağlıklı sıhatli olsun inşaallah
Sağol canım amin inşaallah cümlemizinAllah razı olsun canım dualarım seninle inşallah hersey yolunda gider hersey gönlünce olsun
Canım benim Allah razı olsun. Rabbim sağlıcakla devam ettirsin kucağına aldırsın bende size dua ediyorumVallahi bugün gerçek isminizi bilmesem de buradaki isminle sana ve portakallı çikolata adlı kullanıcıya due ettim siz de bana esin sağlıklı sıhatli olsun inşaallah
Birbirimize dua edelim kimin duasının kabul olacağını ancak allah bilir..sağol canım allah razı olsunCanım benim Allah razı olsun. Rabbim sağlıcakla devam ettirsin kucağına aldırsın bende size dua ediyorum
Canım ya inan kendimde gormus kadar sevindim rabbim insAllah kucaginada almayi nasip eder saglikla bende istiyorum dua bende dua kardesliginide benide ortak edinBakalım hayırlısı olsun inşaallah Allah’ıma emanet
Canım benim Allah razı olsun. Rabbim sağlıcakla devam ettirsin kucağına aldırsın bende size dua ediyorum
Canım ya inan kendimde gormus kadar sevindim rabbim insAllah kucaginada almayi nasip eder saglikla bende istiyorum dua bende dua kardesliginide benide ortak edin
Allah sanada nasip etsin inşallah :)
Tabi ki canım allahım sana sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşaallahCanım ya inan kendimde gormus kadar sevindim rabbim insAllah kucaginada almayi nasip eder saglikla bende istiyorum dua bende dua kardesliginide benide ortak edin
Canim bak benimde basimdan dis gebelik geçti hcg degerim yüksek ama kese yoktu yani bebek falan yoktu bi kaç tane doktorun yanına git bir tanesiyle karar vermeDoktora gittim beta hcg yoktu ağrılarım olduğunu söyledim..Dış gebelik ağrıları böyle bölgelerde oluyor kadın doğum uzmanı bi baksın dedi..Sevincimin hüzne dönüşmesinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?