Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Amin amin bak dün adet oldum dedin bugun test pozitif olarak aramıza geldin allahtan umut kesilmiyor işte bende bugün tekrar test yaptım negatif
Allahtan ümit kesmek olmaz canım dua et bol bol gerşeyin başı dua ve zikir allahım sana da hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin keçen de yazdım ya allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur çektiğin zahmet gün gelir tahmete dönüşür sabret sen..Hiç pes etme

Sağolasin canim kac senedir yada aydır istiyordun bide pco mu war sendede tedavi sebebin neydi

Vallahi bugün gerçek isminizi bilmesem de buradaki isminle sana ve portakallı çikolata adlı kullanıcıya due ettim siz de bana esin sağlıklı sıhatli olsun inşaallah
Canım benim Allah razı olsun. Rabbim sağlıcakla devam ettirsin kucağına aldırsın bende size dua ediyorum

Doktora gittim beta hcg yoktu ağrılarım olduğunu söyledim..Dış gebelik ağrıları böyle bölgelerde oluyor kadın doğum uzmanı bi baksın dedi..Sevincimin hüzne dönüşmesinden korkuyorum

Doktora gittim beta hcg yoktu ağrılarım olduğunu söyledim..Dış gebelik ağrıları böyle bölgelerde oluyor kadın doğum uzmanı bi baksın dedi..Sevincimin hüzne dönüşmesinden korkuyorum
Canim bak benimde basimdan dis gebelik geçti hcg degerim yüksek ama kese yoktu yani bebek falan yoktu bi kaç tane doktorun yanına git bir tanesiyle karar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…