- Konu Sahibi Benben1212
-
Bi yıldır istiyorum ama bu tedaviye ilk defa başladımİnşallahhkaçıncı denemen bu tedviyle canım
inşallah cnm benimİnşallah bebişin yerleşiyodur
Yok canim ya aradim doktorum yoktu carsamba gelecekmis ben yarin yinede gitcem belki baska doktor ilgilenirCanım sen gittinmi bugün naptın
Canim normalde 14.gun yapiliyor diye duymustum simdi yapsanda pozitif cikar ignenin etkisinden dolayi hakkinda hayirlisi olsun haberdar et bizleri mutlakaBenimde bugün çatlama ignemin 10ncu günü stresli bekleyiş içindeyim test kaçıncı gün yapmalıyım
Tabiki ederim doktorum da 14gun demişti ama günler geçmiyor inanki:)Canim normalde 14.gun yapiliyor diye duymustum simdi yapsanda pozitif cikar ignenin etkisinden dolayi hakkinda hayirlisi olsun haberdar et bizleri mutlaka
İlk denemede sonuç alırsın inşallahBi yıldır istiyorum ama bu tedaviye ilk defa başladım
Çarşambaya reglin geçiyosa yarın git bence de canımYok canim ya aradim doktorum yoktu carsamba gelecekmis ben yarin yinede gitcem belki baska doktor ilgilenir
Benimde ilk başlarda süt kesiği gibiydi simdi 10 günü geride bıraktım sivi beyaz geliyor sadeceKızlar ovitrelle sonrası sürekli beyaz akıntısı olan var mı yani ben 30 aralıkta vurdum o günden beri ilişki deniyoruz ve 1 ocaktan beri sürekli beyaz akıntım var
Evet benimde süt kesiği gibi peki sürekli akıntı olursa hamilelik mi kaç gün sonra test yapacaksınızBenimde ilk başlarda süt kesiği gibiydi simdi 10 günü geride bıraktım sivi beyaz geliyor sadece
Doktorum 14gun dedi doktorunuz sizi bilgilendirmedi sizin kaçıncı gunEvet benimde süt kesiği gibi peki sürekli akıntı olursa hamilelik mi kaç gün sonra test yapacaksınız
Öyle yapacam insAllahÇarşambaya reglin geçiyosa yarın git bence de canım
Kizlar bu agrilar dayanilmiycak kadar kötü mu ?Bide kasıklarimda ve belimde ağrılar var sendede oluyumu
inşallah
Cok iyi anliyorum seni insAllah bebesin seninledir bu yilin ilk sanslisi sen olursunTabiki ederim doktorum da 14gun demişti ama günler geçmiyor inanki:)
Ay Amin inşallah 🏵🏵
Hayırlısı canım insAllahBu ay galiba bana da başlayacak doktor. Regl olmayı bekliyorum.
Amin inş. Rabbim arattırmasın daha fazlaHayırlısı canım insAllah
İnşallah canımmKizlar iyi haberlerinize benide etiketleyin kacirmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?