- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
- 53
- Konu Sahibi zumramirza
-
İnşallah canım inşallah pozitifleri görürüz yine sağlıklı kucağımıza alırızAmiiin canım insallahbende 6 ocakta transfer olacam seninki ne zman inşallah güzel sonuclar alırız artık. benimde ikinci denemem bu.
Ay hadi İnşallah sıra sıra güzel.haberler gelirİnşallah canım inşallah pozitifleri görürüz yine sağlıklı kucağımıza alırızBenim ocağın sonuna doğru tam tarih belli değil canım adet olmayı beklicem zaten öncesinde tedavi görmücem dondurulmuş var iki tane onları yapıcaz bakalım hayırlısı senin 1. De ne oldu
Nasibi o zaman değilmiş demek ki canım benimde 2 taneydi pozitifi de gördüm ama kısa sürdü maalesef inş 2.de olur ikimizindeAy hadi İnşallah sıra sıra güzel.haberler gelir. Valla herşey güzeldi ilk denemede kaliteleri falan iyiymiş ama tutmadı malesef,
Oda donrulmus tu rahim dinlensin diye bekledik uygun zamanı. Ama neden olmadı bilmiyorum. İki taneydi bide
İnsallah canım benim.haber et olurmu.Nasibi o zaman değilmiş demek ki canım benimde 2 taneydi pozitifi de gördüm ama kısa sürdü maalesef inş 2.de olur ikimizinde
Adetten kaç gün sonra transfer oluyor?benim de bu ay dondurulup önümüzdeki adetle transfer olacak. Dün toplandı yumurtalarımİnşallah canım inşallah pozitifleri görürüz yine sağlıklı kucağımıza alırızBenim ocağın sonuna doğru tam tarih belli değil canım adet olmayı beklicem zaten öncesinde tedavi görmücem dondurulmuş var iki tane onları yapıcaz bakalım hayırlısı senin 1. De ne oldu
Adetten kaç gün sonra transfer oluyor?benim de bu ay dondurulup önümüzdeki adetle transfer olacak. Dün toplandı yumurtalarıma g
Tam kaç gün sonra olduğunu bilmiyorum ama en geç adetin 3. Günü doktora ultrason için gitmen gerekiyor sonra Rahmi hazırlıyorlar sanırım ilaç filan veriliyor yaklaşık 10 günü bulur benceAdetten kaç gün sonra transfer oluyor?benim de bu ay dondurulup önümüzdeki adetle transfer olacak. Dün toplandı yumurtalarım
Sende haber etİ
İnsallah canım benim.haber et olurmu.
merhaba canım ben de 24 eylülde ilk transferimi olmuştum, eylülden hatırlıyorum seni. düşük yaptım 5 haftalık. şimdi ikinci için hazırlanıyorum, bu ay herşey yolundaysa başlayacağız inşallah ikinciyeBenim ilk tüpbebek denemem EYLÜL 2020deydi o zaman konuyu da ben açmıştım aynı zamanda olan arkadaşlarla birbirimize destek olmuştuk bende 1. Denememde hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik olduşimdi 2. Transfere hazırım dondurulmuş iki tane a kalite 5.gün blast embriyom var inşallah bu sefer olcak Dualarımız kabul olsun inşallah bu sürecide birlikte dertleşerek deneyimlerimizi yaşadıklarımızı paylaşarak geçirelim
Merhaba, benim de ilk tüp bebek deneyimim bugün 2 tane 5aa embriyo transferi yapıldı. Sizin embriyo transferiniz ne zaman yapılacak? Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayo nasip etsinBenim ilk tüpbebek denemem EYLÜL 2020deydi o zaman konuyu da ben açmıştım aynı zamanda olan arkadaşlarla birbirimize destek olmuştuk bende 1. Denememde hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik olduşimdi 2. Transfere hazırım dondurulmuş iki tane a kalite 5.gün blast embriyom var inşallah bu sefer olcak Dualarımız kabul olsun inşallah bu sürecide birlikte dertleşerek deneyimlerimizi yaşadıklarımızı paylaşarak geçirelim
Merhaba hikâyelerimiz birbirine çok benziyor.Bana 2 Ocakta bir tane 5. Gün embryosu transfer edildi be kimyasal gebelik oldu malesef ve doktorum adet oludgunds bana haber ver ilaçları bıral hazırlık yapıcaz dedi.2 tane dondurulmus 5. Gün embryolarım var moralim alt üst oldu önce pozitif görüp sonra negatifi görmek berbattı.Sizin ikinci deneme sonucu belli oldumu çok tedirgin buda olmayacak diye nolur cevap verinBenim ilk tüpbebek denemem EYLÜL 2020deydi o zaman konuyu da ben açmıştım aynı zamanda olan arkadaşlarla birbirimize destek olmuştuk bende 1. Denememde hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik olduşimdi 2. Transfere hazırım dondurulmuş iki tane a kalite 5.gün blast embriyom var inşallah bu sefer olcak Dualarımız kabul olsun inşallah bu sürecide birlikte dertleşerek deneyimlerimizi yaşadıklarımızı paylaşarak geçirelim
Benimde hikayem sizlerle aynı 2ocakta 6. Gün embriyosu transfer edildi ama 12. Gün betam 12 çıktı sonra 2 gün sonra 4.8e düştü kimyasal oldu yaniMerhaba hikâyelerimiz birbirine çok benziyor.Bana 2 Ocakta bir tane 5. Gün embryosu transfer edildi be kimyasal gebelik oldu malesef ve doktorum adet oludgunds bana haber ver ilaçları bıral hazırlık yapıcaz dedi.2 tane dondurulmus 5. Gün embryolarım var moralim alt üst oldu önce pozitif görüp sonra negatifi görmek berbattı.Sizin ikinci deneme sonucu belli oldumu çok tedirgin buda olmayacak diye nolur cevap verin
Benim 9. Gün değerm 20 cıktı 11. Gün 25 bi umut yükselicek sandım ama doktoruö yükselmez daha iki katı olması lazm demişti bende reglimi oldum ilaclarımı kullanıyrm doktorum hazrlık yapıp transferi yapıcaz dedi bende aynı sizin gbi korkuytm umarım bu defa pozitifler görürüzBenimde hikayem sizlerle aynı 2ocakta 6. Gün embriyosu transfer edildi ama 12. Gün betam 12 çıktı sonra 2 gün sonra 4.8e düştü kimyasal oldu yani1 tane dondurulmuş embriyomuz kaldı reglden sonra haberleşelim dedi doktorum yine aynısını yaşamaktan çok korkuyorum
Benimkide 5. Gün embrypsuydu birde ben şunu çok duydum kimyasal gebelik oldugunda en azndan rahim gebeliği kabul edyormus yani embryo saglıklı olmadıdndan gebelik devam etmemiş bu da en azndan bi nebze olsun umut veriyorBenimde hikayem sizlerle aynı 2ocakta 6. Gün embriyosu transfer edildi ama 12. Gün betam 12 çıktı sonra 2 gün sonra 4.8e düştü kimyasal oldu yani1 tane dondurulmuş embriyomuz kaldı reglden sonra haberleşelim dedi doktorum yine aynısını yaşamaktan çok korkuyorum
Düşükte yapsan doktorlar sana bak yinede hamile kalabildiğini gösteriyor diyor. Bende 3 kere yaşadım bütün doktorların tek tesellisiBenimkide 5. Gün embrypsuydu birde ben şunu çok duydum kimyasal gebelik oldugunda en azndan rahim gebeliği kabul edyormus yani embryo saglıklı olmadıdndan gebelik devam etmemiş bu da en azndan bi nebze olsun umut veriyor
Ah sormayın o umudu bende öyle 12 olmasına rağmen o iki günü hep ümitle bekledim amaBenim 9. Gün değerm 20 cıktı 11. Gün 25 bi umut yükselicek sandım ama doktoruö yükselmez daha iki katı olması lazm demişti bende reglimi oldum ilaclarımı kullanıyrm doktorum hazrlık yapıp transferi yapıcaz dedi bende aynı sizin gbi korkuytm umarım bu defa pozitifler görürüz
Evet dimi bazılarında rahim yabancı madde görüp kabul etmedği de oluyormuş. İşte embriyoyu da bilemiosun 5-6 güne geliyo sağlıklı gibi düşünüosun, genetiğe gönderilmedi bizim embriyomuz ama bi arkadaşımın da gönderildi sağlıklı geldi 5. Gün embriyosuydu gene olmadı öyle olunca da işte allah nasip etmedikten sonra ne desen boş diyo insanBenimkide 5. Gün embrypsuydu birde ben şunu çok duydum kimyasal gebelik oldugunda en azndan rahim gebeliği kabul edyormus yani embryo saglıklı olmadıdndan gebelik devam etmemiş bu da en azndan bi nebze olsun umut veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?