Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gecmis ve hayirli olsun simdi sira beklemeye
Evet canım beklemek daha bile zor bence tecrübe ettikten sonra aşılamayı bunu söyleyebilirim hayırlısı Rabbim nasıl yazdıysa 🙏teşekkür ederim bu arada

Geçmiş olsun canım inşallah sonu da güzel olur❤️
Benimki 1 de, bekliyoruz klinikte şu an
Ben de işlemi yaptırdım. 20 dk falan yattım galiba. İşlem olurken olup bitmesini anlamadim ama eve gidince biraz kan geldiğini gördüm. Galiba rahim ağzında geldi. Bakalim ne olcak. Hepimiz için hayırlısı. Bana bugün de dahil olmak üzere 3 gün ilişkiye gir dediler.

İnşallah pozitif görürsün hayirlisiyla. Darisi da bizlere inşallah
Amin inşallah cogu karin agrisi batma sanci yasiyo adet agrisi gibi kimi tutuyo kimi tutmuyo ama cogu yasiyo arastirdim hayirlisi inşallah ama beklemek inanki cok zor inşallah hepimiz burada bagiririz guzel haberleri :halay::dondurma::KK49:

Amin inşallah cogu karin agrisi batma sanci yasiyo adet agrisi gibi kimi tutuyo kimi tutmuyo ama cogu yasiyo arastirdim hayirlisi inşallah ama beklemek inanki cok zor inşallah hepimiz burada bagiririz guzel haberleri :halay::dondurma::KK49:
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin. İnşallah hayırlı evlat haberleri aliriz

Ben de işlemi yaptırdım. 20 dk falan yattım galiba. İşlem olurken olup bitmesini anlamadim ama eve gidince biraz kan geldiğini gördüm. Galiba rahim ağzında geldi. Bakalim ne olcak. Hepimiz için hayırlısı. Bana bugün de dahil olmak üzere 3 gün ilişkiye gir dediler.

Kolay geçti. Hic anlamadim acikcasi ama şimdi biraz sancim var. Eve geldiğimde de birazcık kan görmüştüm. Hala devam ediyor mi bakmadim. Zannımca durmuş olabilir
Olsun canım lekrlenme tarzında olabilir dedi benim doktorum da uzan dinlen bişey yapma bugün

Back
X