Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım inşallah sonu da güzel olurP pinguuu M MaviMervis2690 işlemim bitti kızlar siizn eğer daha olmadıysa çok basit ve ağrısız sakın stres yapmayın![]()
Bana idarla alakalı bişey demediler canım yarım saat dinlendim nasıl geçti
Sağol canım benim hiç stres yapma hemşire sinek ısır gibi dedi ama inan o bile olması rabbim yardımcın olsun çok kolay hiç merak etmeGeçmiş olsun canım inşallah sonu da güzel olur
Benimki 1 de, bekliyoruz klinikte şu an
Gecmis ve hayirli olsun simdi sira beklemeyeP pinguuu M MaviMervis2690 işlemim bitti kızlar siizn eğer daha olmadıysa çok basit ve ağrısız sakın stres yapmayın![]()
Evet canım beklemek daha bile zor bence tecrübe ettikten sonra aşılamayı bunu söyleyebilirim hayırlısı Rabbim nasıl yazdıysaGecmis ve hayirli olsun simdi sira beklemeye
Ben de işlemi yaptırdım. 20 dk falan yattım galiba. İşlem olurken olup bitmesini anlamadim ama eve gidince biraz kan geldiğini gördüm. Galiba rahim ağzında geldi. Bakalim ne olcak. Hepimiz için hayırlısı. Bana bugün de dahil olmak üzere 3 gün ilişkiye gir dediler.Geçmiş olsun canım inşallah sonu da güzel olur
Benimki 1 de, bekliyoruz klinikte şu an
Bitti benim deişlemim bitti kızlar siizn eğer daha olmadıysa çok basit ve ağrısız sakın stres yapmayın![]()
İnşallah pozitif görürsün hayirlisiyla. Darisi da bizlere inşallahGecmis ve hayirli olsun simdi sira beklemeye
Amin inşallah cogu karin agrisi batma sanci yasiyo adet agrisi gibi kimi tutuyo kimi tutmuyo ama cogu yasiyo arastirdim hayirlisi inşallah ama beklemek inanki cok zor inşallah hepimiz burada bagiririz guzel haberleriİnşallah pozitif görürsün hayirlisiyla. Darisi da bizlere inşallah
Geçmiş olsun hayırlısı olsun canım nasıl geçtiBitti benim de![]()
Kolay geçti. Hic anlamadim acikcasi ama şimdi biraz sancim var. Eve geldiğimde de birazcık kan görmüştüm. Hala devam ediyor mi bakmadim. Zannımca durmuş olabilirGeçmiş olsun hayırlısı olsun canım nasıl geçti![]()
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin. İnşallah hayırlı evlat haberleri alirizAmin inşallah cogu karin agrisi batma sanci yasiyo adet agrisi gibi kimi tutuyo kimi tutmuyo ama cogu yasiyo arastirdim hayirlisi inşallah ama beklemek inanki cok zor inşallah hepimiz burada bagiririz guzel haberleri![]()
Ben de işlemi yaptırdım. 20 dk falan yattım galiba. İşlem olurken olup bitmesini anlamadim ama eve gidince biraz kan geldiğini gördüm. Galiba rahim ağzında geldi. Bakalim ne olcak. Hepimiz için hayırlısı. Bana bugün de dahil olmak üzere 3 gün ilişkiye gir dediler.
Olsun canım lekrlenme tarzında olabilir dedi benim doktorum da uzan dinlen bişey yapma bugünKolay geçti. Hic anlamadim acikcasi ama şimdi biraz sancim var. Eve geldiğimde de birazcık kan görmüştüm. Hala devam ediyor mi bakmadim. Zannımca durmuş olabilir
Amin inşallahAllah hepimize hayırlısını nasip etsin. İnşallah hayırlı evlat haberleri aliriz
Çalışıyorum işteyimOlsun canım lekrlenme tarzında olabilir dedi benim doktorum da uzan dinlen bişey yapma bugün
40 dk falan sonra gittim galiba