- 21 Haziran 2021
- 640
- 461
- 23
- 34
40 dk sonra WC gittim çok sıkışık olmama rağmen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 dk sonra WC gittim çok sıkışık olmama rağmen.
Bana da progestan hap verdi canım bana da sadece spekuluma takılırken biraz soğuk geldi Bi sızı oldu sonra hiç bişey hissetmedim yani so uç olarak insanın içine incede olsa Bişey giriyor aça çok şükür bişey anlamadık canım Allah a nin şükürBen de anlatayım kızlar spekulum acitmiyor canımı katater girerken ince bir sızı oldu sonrası rahattı tek sorun benim için idrara sıkışık olmaktı kaçırır diye korkuyor insan
Ben 10 dk yattım, doktorum günlük hayatına geri dön dedi,gün boyu yat gibi bir şey demedi.layrica progestan fitil verdi adet olana kadar kullanacakmisim P pinguuuInsolsun
Bi de şu harfleri düzgün yazsa çok güzel olacak parmaklarım eksin dokunuyor... Progestanı içtim biraz sersemlik var doktor da söylemişti zatenBana da progestan hap verdi canım bana da sadece spekuluma takılırken biraz soğuk geldi Bi sızı oldu sonra hiç bişey hissetmedim yani so uç olarak insanın içine incede olsa Bişey giriyor aça çok şükür bişey anlamadık canım Allah a nin şükürbende de bi gaz vardı nedense bende onu kaçırıcam diye korktum o daha kötü
![]()
Doktor bişey demedi ama bende aşılamadan 2 saat sonra kullandım problem olur mu acabaInsolsun progesteronu akşam kullan, diğer gün sabah akşam dedi Dr um. Birde yarın ilişki olsun dedi sadece
yaw bende idrar kacitirim diye korktum
![]()
Progestan eğer döllenme olursa bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş canım öyle dedi doktorAaa bana kimse Progestan kullan demedi. 3 gün iliski olsun dendi sadece.acaba etkiliyor mu ilaç kullanmam.
Sıkıntı olmaz herhaldeDoktor bişey demedi ama bende aşılamadan 2 saat sonra kullandım problem olur mu acababankada yarın ve ertesi gün ilişki dedi bugün dinlen dedi
Sen sersemlik açısından mı dedin gece kullan diyeSıkıntı olmaz herhalde
Hayırlısı bakalim. Olacaksa her türlü tutunacak inşallah.Progestan eğer döllenme olursa bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş canım öyle dedi doktor
Yok ondan değil doktor bana sabah ve akşam dedi de o yüzden.Sen sersemlik açısından mı dedin gece kullan diye
Aynen canım zaten doktorların kararları farklı olabiliyormuşHayırlısı bakalim. Olacaksa her türlü tutunacak inşallah.
Anladım canım bende akşam içmem dedim Brian önce alayım dedim hayırlısı artıkYok ondan değil doktor bana sabah ve akşam dedi de o yüzden.![]()
Hadi hayırlısı olsunBen de işlemi yaptırdım. 20 dk falan yattım galiba. İşlem olurken olup bitmesini anlamadim ama eve gidince biraz kan geldiğini gördüm. Galiba rahim ağzında geldi. Bakalim ne olcak. Hepimiz için hayırlısı. Bana bugün de dahil olmak üzere 3 gün ilişkiye gir dediler.
AminHepinize hayırlı olsun inşallah sonucunda güzel haberler alırsınız![]()
Yeni görüyorum mesajı canım dinleseydin keşke ben dün ve bugün izin aldım ama olsun sorun olmaz normal hayatınıza devam edin diyolar zaten daha iyi kafanda kurup durmazsın bari işle meşgul olursunÇalışıyorum işteyim![]()
Gecmis olsun hadi bakalım hayırlısıBen de işlemi yaptırdım. 20 dk falan yattım galiba. İşlem olurken olup bitmesini anlamadim ama eve gidince biraz kan geldiğini gördüm. Galiba rahim ağzında geldi. Bakalim ne olcak. Hepimiz için hayırlısı. Bana bugün de dahil olmak üzere 3 gün ilişkiye gir dediler.