Ne güzel canım çok şükürTeşekkür ederim. Göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim olmadı ama zaten progesteron kullandığım için önceki üç aşılamamda da yaşamıştım bunu, o yüzden hamilelik belirtisi olduğunu hiç düşünmedim. 13. gün idrar testim pozitif çıktı. 15. gün kan verdim ve sonuç 317. İki gün sonra tekrar kan verdiğimde ise 670'e çıkmıştı. Cuma günü ilk ultrasonuma gideceğim
Üni de verilmiyor dedi ilgili kadın. Perşembe günü eşimin de yapması gerekiyor peki sonuçlar çıkınca e nabızdan mı gösterecek acaba?. Sistemler ortak olmayacakTrabzondayiz. Eşim zaten üniversite hastanesinde personel. Yine kanları orada verdi.
Ben doküman olarak verdim sonuçları. Sizden de muhtemelen o şekilde istenmiştir.Üni de verilmiyor dedi ilgili kadın. Perşembe günü eşimin de yapması gerekiyor peki sonuçlar çıkınca e nabızdan mı gösterecek acaba?. Sistemler ortak olmayacak
Ya benim bugun 15. Gun geldi bir iki ufak sonra baska yok. Bekliyorum sersem oldum vallahiKaçıncı günün bugün de leke gelmeye başladı
Bendende leke gelmeye başladı. Offf ya ben neler düşünüp beynime oyle seyler soktum ki . Hep hata iste . Kismet olmadıİnşallah güzel haberini alırız arzucum. Sakin ol. Bak ben bugün stres yaptım iş yerinde sorum yaşadım. Resmen rahmim Kasım kasım kasildi. Hic iyi degil bu stres. Az kaldı sonuç belli olacak inşallah
15. Gün ise test vermedin mi?Ya benim bugun 15. Gun geldi bir iki ufak sonra baska yok. Bekliyorum sersem oldum vallahi
Ben daha yapmadım. Hala beklemedeyim. Adet olmazsam yapicamKızlar günaydın bugün 10.günüm dayanamayıp az önce erken gebelik testi yaptım ama maalesef negatif erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar gösteriyor ya sanırım benim umudum kalmadı gibi.. Adetim 7 şubattaya da erken mi yaptım acaba doktor 12 gün sonra demişti o da kan demişti bu arada. Belkide idrara geçmemiştir
Erkende çıkardı diye düşünüyorum ama belkide olmaz bı kaç gün sonra kan ver bence ama moralini düşürme ki hormonlarini etkilemesinKızlar günaydın bugün 10.günüm dayanamayıp az önce erken gebelik testi yaptım ama maalesef negatif erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar gösteriyor ya sanırım benim umudum kalmadı gibi.. Adetim 7 şubattaya da erken mi yaptım acaba doktor 12 gün sonra demişti o da kan demişti bu arada. Belkide idrara geçmemiştir
Henuz cikmadi ama gelen giden yok 8 gun gecti adet yokErkende çıkardı diye düşünüyorum ama belkide olmaz bı kaç gün sonra kan ver bence ama moralini düşürme ki hormonlarini etkilemesin
Arasaydin bı sonuç için belki e nabiza geç düşüyordur evde tekrar bı test yapsaydın varsa artık belli olur idrarda 8 gün güzel bı gecikmeHenuz cikmadi ama gelen giden yok 8 gun gecti adet yok
Hayirlisi e nabiza bakip duruyorum sabah bakicam yineArasaydin bı sonuç için belki e nabiza geç düşüyordur evde tekrar bı test yapsaydın varsa artık belli olur idrarda 8 gün güzel bı gecikme
Nasıl birşey bu yaa 3 günde cikiyo kan normalde hangi hastaneye gonderseler gebelik kani 3 saatte cikiyo hadi sonucu işlemeleri falan yarım gün sürsün saçma yaaHayirlisi e nabiza bakip duruyorum sabah bakicam yine
Hayirlisi e nabiza bakip duruyorum sabah bakicam yine
Valla ben evde biliyosun bi kere yaptim bi daha yapmaya korktum hala umidim yok adetim gelmesede ben fitile yoruyorum keske pozitif ciksa sanmiyorum adadan balikesire gonderiyolarmis o yuzden gec cikiyomus bilsem pozitif oldugunu bandirma devlete gider ogrenirim ama umidim yok be hatice gogus sisligi falan hicbisey yokNasıl birşey bu yaa 3 günde cikiyo kan normalde hangi hastaneye gonderseler gebelik kani 3 saatte cikiyo hadi sonucu işlemeleri falan yarım gün sürsün saçma yaa
İnan çok isterim pozitif çıkmasını ama artık bence netleşmesi lazm ki sende sitresi ve fitili bırak ki adet ol korkma bence negatif olsa bile bian önce adet olur yeni tedavi için kolları sivarsin bak ben hemen adet oldum koştum hastaneye yeni aya başladım inşallah hayırlı sonuçlar alırız ama daha zamanı varsa elimizden bişey gelmez stres bize zarar veriyoValla ben evde biliyosun bi kere yaptim bi daha yapmaya korktum hala umidim yok adetim gelmesede ben fitile yoruyorum keske pozitif ciksa sanmiyorum adadan balikesire gonderiyolarmis o yuzden gec cikiyomus bilsem pozitif oldugunu bandirma devlete gider ogrenirim ama umidim yok be hatice gogus sisligi falan hicbisey yok
Fitili birakma dedi diye dr devam ettim iki arada kalmak cok kotu yaİnan çok isterim pozitif çıkmasını ama artık bence netleşmesi lazm ki sende sitresi ve fitili bırak ki adet ol korkma bence negatif olsa bile bian önce adet olur yeni tedavi için kolları sivarsin bak ben hemen adet oldum koştum hastaneye yeni aya başladım inşallah hayırlı sonuçlar alırız ama daha zamanı varsa elimizden bişey gelmez stres bize zarar veriyo
Rica ederim sende benimle çok ilgilendin bende teşekkür ederimH Hatice0674 Sen nasilsin nasil gidiyo beni unutmadigin icin tesekkur ederim bakalim su is hall olsun bi negatif cikacagini tahmin ediyorum oyle olursa balikesirde ertan adali varmis onu cok gordum netten ona gitmeyi planliyorum
Peki sen özel hastane değil miydi neden hemen kanını alıpta bian önce sonuclandirmiyo veya gel bı ultrasonla bakalım demiyo çok şaşırdım vallaFitili birakma dedi diye dr devam ettim iki arada kalmak cok kotu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?