Merhaba öğrendiniz mi acaba?Hmmm emekli sandığına bağlıyım ama bilemedim şimdi. Neyse ödemede öğrenirim artik
Selamlar arkadaşlar benim 9. Günüm aşılamadan sonra ama adet olcak gibiyim belim sızlıyor
Offf benimde Merviş
İş çıkışı eczaneye gideceğim. Ödemeyi yaptığımda yazarım buradanMerhaba öğrendiniz mi acaba?
Aşılamada rapor oluyor mu yoksa reçete mi ediliyor?? Ben de haftaya devlette başlayacağım öğrenmeye çalışıyorum durumu
Sizin devlette mi oldu aşılama acaba?İş çıkışı eczaneye gideceğim. Ödemeyi yaptığımda yazarım buradan
Siz aşılamaya rapor çıkarttıktan sonra mı başladınız?Evet üniversite hastanesine gidiyorum. 4.5 yıllık evli olduğum icin rapor çıktı ama ödemeye etkisi nedir bilgim yok.
Hayir onlar tedaviye siz gittiğinizde başlıyorlar ve sizden de rapor çıkarmak için bazı belgeler istiyorlar. Siz tedavinizi olurken aşılama icin raporunuzu da çıkarmak adına onayları alıyor orada çalışan personel. Rapor çıktıktan sonra da ilaçlarınız reçete ediliyor. Ama bu receteleme işleme tedavi tamamlandığında yapılıyor. Benim maalesef aksadı. Çünkü tüp bebek ünitesindeko personeller kovid olmuştu. Evrak işini yapabilecek kişi kalmadığından reçete dün yazıldı. Reçete yazıldığında benim asilamam yapılmıştı yanı. Hatta bugün 9. Gün aşılamada.Siz aşılamaya rapor çıkarttıktan sonra mı başladınız?
Hatta bu sebeple ilaçları bir eczane ile anlaşıp aldim. Hastaneden de bu şekilde önermislerdi. Reçete sonra gelecek rapor çıkacak şeklinde bilgi verdim. İlaçlarımı önden ücret ödemeden aldim. Şimdi reçete cikti ödemesini yapacağım.Hayir onlar tedaviye siz gittiğinizde başlıyorlar ve sizden de rapor çıkarmak için bazı belgeler istiyorlar. Siz tedavinizi olurken aşılama icin raporunuzu da çıkarmak adına onayları alıyor orada çalışan personel. Rapor çıktıktan sonra da ilaçlarınız reçete ediliyor. Ama bu receteleme işleme tedavi tamamlandığında yapılıyor. Benim maalesef aksadı. Çünkü tüp bebek ünitesindeko personeller kovid olmuştu. Evrak işini yapabilecek kişi kalmadığından reçete dün yazıldı. Reçete yazıldığında benim asilamam yapılmıştı yanı. Hatta bugün 9. Gün aşılamada.
Tamam şimdi daha net oldu çünkü benim dosyam açıldı ve adetin 2. Günü çağırıldım.Hayir onlar tedaviye siz gittiğinizde başlıyorlar ve sizden de rapor çıkarmak için bazı belgeler istiyorlar. Siz tedavinizi olurken aşılama icin raporunuzu da çıkarmak adına onayları alıyor orada çalışan personel. Rapor çıktıktan sonra da ilaçlarınız reçete ediliyor. Ama bu receteleme işleme tedavi tamamlandığında yapılıyor. Benim maalesef aksadı. Çünkü tüp bebek ünitesindeko personeller kovid olmuştu. Evrak işini yapabilecek kişi kalmadığından reçete dün yazıldı. Reçete yazıldığında benim asilamam yapılmıştı yanı. Hatta bugün 9. Gün aşılamada.
Meraba bende bugün asilama oldum saat 1de gelişmiş 2 yumrtam vardı siz neler yaptinizGünaydın kızlar test günü gelen güzel haberi olan yok mu umuda güzel habere ihtiyacımız var
9.günüm canım benimde hayırlısı olsun inşallah test günümüzü bekliyoruz ama adet olucam gibi ağrılarım varMeraba bende bugün asilama oldum saat 1de gelişmiş 2 yumrtam vardı siz neler yaptiniz
Trabzondayiz. Eşim zaten üniversite hastanesinde personel. Yine kanları orada verdi.Tamam şimdi daha net oldu çünkü benim dosyam açıldı ve adetin 2. Günü çağırıldım.
Belle evrakları istediler yarın hazırlamış olacağım ve eşimden de bazı testler istediler gelirken bunları getirin dediler.
Eşiniz için istenen kan testlerini nerede yaptırdınız acaba? Bir de hangi şehir
Ya i sallah olmazsın canım walla çok zor bir süreçten geçiyoruz ama çok şükür benim bir kızım var Allahım önce olmayanlara versin9.günüm canım benimde hayırlısı olsun inşallah test günümüzü bekliyoruz ama adet olucam gibi ağrılarım var
Çok sağol canım benim sana da versin inşallah Kızını da Allah bağışlasın sağlık sıhhat versinYa i sallah olmazsın canım walla çok zor bir süreçten geçiyoruz ama çok şükür benim bir kızım var Allahım önce olmayanlara versin
Hadi hayırlısı olsun inşallah sürecin güzel geçer ve iyi haberler alırsınMeraba bende bugün asilama oldum saat 1de gelişmiş 2 yumrtam vardı siz neler yaptiniz
Ayyy gözünüz aydın rabbim kucağınıza almayı ve sağlıkli uzun ömürler nasip etsin inşallah bizler içinde bol bol dua edin olur muSelamlar,
Ben Ocak ayında 4. aşılamamı yaptırdım ve bu sefer tuttu. Çok umutsuzdum, nasıl olsa sonrasında tüp bebeğe geçeriz diyordum ama oldu:) Belki benim gibi umutsuz olanlar umutlanır diye sonucumu paylaşmak istedim.
Bendende leke gelmeye başladı. Offf ya ben neler düşünüp beynime oyle seyler soktum ki . Hep hata iste . Kismet olmadı. Cok agladim. Rabbim sevindirsin ne diyimİnşallah güzel haberini alırız arzucum. Sakin ol. Bak ben bugün stres yaptım iş yerinde sorum yaşadım. Resmen rahmim Kasım kasım kasildi. Hic iyi degil bu stres. Az kaldı sonuç belli olacak inşallah
Kaçıncı günün bugün de leke gelmeye başladıBendende leke gelmeye başladı. Offf ya ben neler düşünüp beynime oyle seyler soktum ki . Hep hata iste . Kismet olmadı. Cok agladim. Rabbim sevindirsin ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?