Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim. Göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim olmadı ama zaten progesteron kullandığım için önceki üç aşılamamda da yaşamıştım bunu, o yüzden hamilelik belirtisi olduğunu hiç düşünmedim. 13. gün idrar testim pozitif çıktı. 15. gün kan verdim ve sonuç 317. İki gün sonra tekrar kan verdiğimde ise 670'e çıkmıştı. Cuma günü ilk ultrasonuma gideceğim

Hmmm emekli sandığına bağlıyım ama bilemedim şimdi. Neyse ödemede öğrenirim artik
Merhaba öğrendiniz mi acaba?
Aşılamada rapor oluyor mu yoksa reçete mi ediliyor?? Ben de haftaya devlette başlayacağım öğrenmeye çalışıyorum durumu

Merhaba öğrendiniz mi acaba?
Aşılamada rapor oluyor mu yoksa reçete mi ediliyor?? Ben de haftaya devlette başlayacağım öğrenmeye çalışıyorum durumu
İş çıkışı eczaneye gideceğim. Ödemeyi yaptığımda yazarım buradan

Siz aşılamaya rapor çıkarttıktan sonra mı başladınız?
Hayir onlar tedaviye siz gittiğinizde başlıyorlar ve sizden de rapor çıkarmak için bazı belgeler istiyorlar. Siz tedavinizi olurken aşılama icin raporunuzu da çıkarmak adına onayları alıyor orada çalışan personel. Rapor çıktıktan sonra da ilaçlarınız reçete ediliyor. Ama bu receteleme işleme tedavi tamamlandığında yapılıyor. Benim maalesef aksadı. Çünkü tüp bebek ünitesindeko personeller kovid olmuştu. Evrak işini yapabilecek kişi kalmadığından reçete dün yazıldı. Reçete yazıldığında benim asilamam yapılmıştı yanı. Hatta bugün 9. Gün aşılamada.

Hatta bu sebeple ilaçları bir eczane ile anlaşıp aldim. Hastaneden de bu şekilde önermislerdi. Reçete sonra gelecek rapor çıkacak şeklinde bilgi verdim. İlaçlarımı önden ücret ödemeden aldim. Şimdi reçete cikti ödemesini yapacağım.

Tamam şimdi daha net oldu çünkü benim dosyam açıldı ve adetin 2. Günü çağırıldım.
Belle evrakları istediler yarın hazırlamış olacağım ve eşimden de bazı testler istediler gelirken bunları getirin dediler.
Eşiniz için istenen kan testlerini nerede yaptırdınız acaba? Bir de hangi şehir

Trabzondayiz. Eşim zaten üniversite hastanesinde personel. Yine kanları orada verdi.

Kızlar bugün eczaneye gittim. Bana ilaç 10 kutu recetelenmis dendi. Ancak ben 6 kutu kullandım fostimonu. böyle bir uygulamadan haberiniz var mı? Hepsini mi alacaksın dediler. E tedavi bitti ne alaka 10 kutu anlamadim. Yarın soracağım ama size de sormak istedim..

9.günüm canım benimde hayırlısı olsun inşallah test günümüzü bekliyoruz ama adet olucam gibi ağrılarım var
Ya i sallah olmazsın canım walla çok zor bir süreçten geçiyoruz ama çok şükür benim bir kızım var Allahım önce olmayanlara versin

Ya i sallah olmazsın canım walla çok zor bir süreçten geçiyoruz ama çok şükür benim bir kızım var Allahım önce olmayanlara versin
Çok sağol canım benim sana da versin inşallah Kızını da Allah bağışlasın sağlık sıhhat versin benim ilk olacak eğer olursa rabbim nasip ederse

Meraba bende bugün asilama oldum saat 1de gelişmiş 2 yumrtam vardı siz neler yaptiniz
Hadi hayırlısı olsun inşallah sürecin güzel geçer ve iyi haberler alırsın
Ben geçen ay aşılama oldum tutmadı tekrar hemen yeni aşılama için yumurta takibine gidiyorum iğne kullanıyorum şuan

Ayyy gözünüz aydın rabbim kucağınıza almayı ve sağlıkli uzun ömürler nasip etsin inşallah bizler içinde bol bol dua edin olur mu

İnşallah güzel haberini alırız arzucum. Sakin ol. Bak ben bugün stres yaptım iş yerinde sorum yaşadım. Resmen rahmim Kasım kasım kasildi. Hic iyi degil bu stres. Az kaldı sonuç belli olacak inşallah
Bendende leke gelmeye başladı. Offf ya ben neler düşünüp beynime oyle seyler soktum ki . Hep hata iste . Kismet olmadı. Cok agladim. Rabbim sevindirsin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…