Anlıyorum hayirlisi inşallahIstanbulda medikal park bahcelievlerdeydi olmadi. Kizimda luleburgazda oldu. Simdi de Allah bilir
İnşallah rabbim güzel haber verir sana da bizlere deBaglamadim desem yalan olmaz . Allah razı olsun. Rabbim hepinizin kucaklarını doldursun. Dr ilactan sonra 5 gun bekle adet olmazsan test yap dedi . 1 gun geçti bekliyorum
Aminnnnnnnnnİnşallah rabbim güzel haber verir sana da bizlere de
Kan vermeyecek misin bugünAnlıyorum hayirlisi inşallah
Verdim ama sonuc carsamba gunu cikicak ada oldugu icin kani bandirmaya gonderiyolar sanirimKan vermeyecek misin bugün
İnşallah güzel haberini alırız arzucum. Sakin ol. Bak ben bugün stres yaptım iş yerinde sorum yaşadım. Resmen rahmim Kasım kasım kasildi. Hic iyi degil bu stres. Az kaldı sonuç belli olacak inşallahUmidim pek yok ama bilmiyorum stresten 1 haftadir adet olmuyorum asilamamin 16. Gunu pembe lekelenme oldu gerisi gelmedi idrar zaten testinden bi kere aldim cvbimi karman cormanim
Inşallah ya stresten benimkide oyle dusunuyorum iyi degil ama elimizde degil be bi tanesi umarim is yerindeki sorun cok zorlamamistir seniİnşallah güzel haberini alırız arzucum. Sakin ol. Bak ben bugün stres yaptım iş yerinde sorum yaşadım. Resmen rahmim Kasım kasım kasildi. Hic iyi degil bu stres. Az kaldı sonuç belli olacak inşallah
Valla hala rahmim acıyor. O kadar sinirlenmisim ki. Neyse inşallah bana da güzel bir haber olur da bunca haksızlığın karşısında bebis haberi alirimInşallah ya stresten benimkide oyle dusunuyorum iyi degil ama elimizde degil be bi tanesi umarim is yerindeki sorun cok zorlamamistir seni
Inşallah bi tanesi insanlar ne yazikki eskisi gibi degiller sikma caniniValla hala rahmim acıyor. O kadar sinirlenmisim ki. Neyse inşallah bana da güzel bir haber olur da bunca haksızlığın karşısında bebis haberi alirim
Canım sigorta güvencene göre değişebilir o diye düşünüyorumArkadaşlar asilama için rapor çıkardığımızda yüzde kaçını devlet ödüyor. Benim raporum yeni çıktı. Reçete de yeni yazılmış oldu ama eczanede sistem yoktu kaldı öyle. Bana bilgi verebilir misiniz?
Hmmm emekli sandığına bağlıyım ama bilemedim şimdi. Neyse ödemede öğrenirim artikCanım sigorta güvencene göre değişebilir o diye düşünüyorum
Emekli sandığıysa normal sigortalıya göre daha az fark çıkıyor sankiHmmm emekli sandığına bağlıyım ama bilemedim şimdi. Neyse ödemede öğrenirim artik
Hayırlısı yarın bakicam. Haftaya pazartesi olsa da yolumuza baksak modundayim şu sıralar. Acaba bizi ne bekliyorEmekli sandığıysa normal sigortalıya göre daha az fark çıkıyor sanki
Offf benimde MervişSelamlar arkadaşlar benim 9. Günüm aşılamadan sonra ama adet olcak gibiyim belim sızlıyor
Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasipSelamlar,
Ben Ocak ayında 4. aşılamamı yaptırdım ve bu sefer tuttu. Çok umutsuzdum, nasıl olsa sonrasında tüp bebeğe geçeriz diyordum ama oldu:) Belki benim gibi umutsuz olanlar umutlanır diye sonucumu paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?