Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Umidim pek yok ama bilmiyorum stresten 1 haftadir adet olmuyorum asilamamin 16. Gunu pembe lekelenme oldu gerisi gelmedi idrar zaten testinden bi kere aldim cvbimi karman cormanim

Arkadaşlar asilama için rapor çıkardığımızda yüzde kaçını devlet ödüyor. Benim raporum yeni çıktı. Reçete de yeni yazılmış oldu ama eczanede sistem yoktu kaldı öyle. Bana bilgi verebilir misiniz?

Umidim pek yok ama bilmiyorum stresten 1 haftadir adet olmuyorum asilamamin 16. Gunu pembe lekelenme oldu gerisi gelmedi idrar zaten testinden bi kere aldim cvbimi karman cormanim
İnşallah güzel haberini alırız arzucum. Sakin ol. Bak ben bugün stres yaptım iş yerinde sorum yaşadım. Resmen rahmim Kasım kasım kasildi. Hic iyi degil bu stres. Az kaldı sonuç belli olacak inşallah

İnşallah güzel haberini alırız arzucum. Sakin ol. Bak ben bugün stres yaptım iş yerinde sorum yaşadım. Resmen rahmim Kasım kasım kasildi. Hic iyi degil bu stres. Az kaldı sonuç belli olacak inşallah
Inşallah ya stresten benimkide oyle dusunuyorum iyi degil ama elimizde degil be bi tanesi umarim is yerindeki sorun cok zorlamamistir seni

Inşallah ya stresten benimkide oyle dusunuyorum iyi degil ama elimizde degil be bi tanesi umarim is yerindeki sorun cok zorlamamistir seni
Valla hala rahmim acıyor. O kadar sinirlenmisim ki. Neyse inşallah bana da güzel bir haber olur da bunca haksızlığın karşısında bebis haberi alirim

Valla hala rahmim acıyor. O kadar sinirlenmisim ki. Neyse inşallah bana da güzel bir haber olur da bunca haksızlığın karşısında bebis haberi alirim
Inşallah bi tanesi insanlar ne yazikki eskisi gibi degiller sikma canini

Canım sigorta güvencene göre değişebilir o diye düşünüyorum

Günaydın kızlar test günü gelen güzel haberi olan yok mu umuda güzel habere ihtiyacımız var

Selamlar arkadaşlar benim 9. Günüm aşılamadan sonra ama adet olcak gibiyim belim sızlıyor

Selamlar,

Ben Ocak ayında 4. aşılamamı yaptırdım ve bu sefer tuttu. Çok umutsuzdum, nasıl olsa sonrasında tüp bebeğe geçeriz diyordum ama oldu:) Belki benim gibi umutsuz olanlar umutlanır diye sonucumu paylaşmak istedim.

Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin süreci anlatabilir misin belirtin var mıydı kaçıncı gün teste başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…