- 21 Haziran 2021
- 640
- 461
- 23
- 34
İğneden kaç saat sonra yaptılar aşılamayı:)Benimde ilk dun asilama oldum yasayarak ogreniyosun birazda arastirarak
36 saat sonraİğneden kaç saat sonra yaptılar aşılamayı:)
Ben ozelde yaptirdigim icin bilmiyorum istediginizi sorabilirsiniz rahat olunArzu2628 bir de evraklari teslim ettikten ne kadar sure sonra cagiriyorlar asilama icin? Biraz fazla sordum ama bende simdi evrak hazirliyorum merak ediyorum ne zamana baslar acaba diye
Yumurtalarina bagli 2 yada 3 gunde bir cagiriyolarArzu2628 hayirlisi olsun. Yumurta kontrolu icin kac gunde bir cagiriyorlar hastaneye?
Nasilsin test yapi akmisin bugun merak ettim
Aşılama sonrası dr ilaç yazdı mı tutunmaya yardimci merak ettimBenim 11.ci günüm aşılama yaptıralı bekliyoruz bakalım. İnşallah tutar hepimizin ki
Merhabalar ben bugunlerde asilama olucam ilac5 gun kullandim igne sonrasinda asilama icin hazirliktayiz ya sizler ilk asilamam inşallah tutar
Aşılama sonrası dr ilaç yazdı mı tutunmaya yardimci merak ettim cvplarmisnizBenim 11.ci günüm aşılama yaptıralı bekliyoruz bakalım. İnşallah tutar hepimizin ki
Progestron fitil verdi banaAşılama sonrası dr ilaç yazdı mı tutunmaya yardimci merak ettim cvplarmisniz
Progestron fitil verdi bana
Merhaba bende devlet hastanesinde aşılama yaptıracağım bu gece 11:30da çatlatma iğnesi kısmetse çarşamba günü de aşılama olacağımMerhabalar ben bugunlerde asilama olucam ilac5 gun kullandim igne sonrasinda asilama icin hazirliktayiz ya sizler ilk asilamam inşallah tutar
Hadi hayirlisiMerhaba bende devlet hastanesinde aşılama yaptıracağım bu gece 11:30da çatlatma iğnesi kısmetse çarşamba günü de aşılama olacağım
Siz nerede yaptırdınız . Şu an hissetttiğiniznbi belirti var mıBende 12 ocakta yaptırdım kızlar çok sabirsizim bi an önce gecsede test yaptırsam Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?