Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arzu2628 bir de evraklari teslim ettikten ne kadar sure sonra cagiriyorlar asilama icin? Biraz fazla sordum ama bende simdi evrak hazirliyorum merak ediyorum ne zamana baslar acaba diye

Arzu2628 bir de evraklari teslim ettikten ne kadar sure sonra cagiriyorlar asilama icin? Biraz fazla sordum ama bende simdi evrak hazirliyorum merak ediyorum ne zamana baslar acaba diye
Ben ozelde yaptirdigim icin bilmiyorum istediginizi sorabilirsiniz rahat olun yaziyi okuyupta bilen birisi olursa yazar

Merhaba ben de cuma günü aşılamaya başladım. Adetin 2. Günü gittim. Fostimon 75 iu ile başladım. Çarşamba yumurta takibini gideceğim. Bakalim ne diyecekler. Merak içindeyim. İlk olduğu icin tamamen fikirsiz denileni yapıyorum

7 ocakta asilamam yapildi bugün kan verdim doktorum nedense 10. Gun kan ver dedi bukez ama umidim yok hic eve gelirkende normal kaset test aldim bi silik cizgi cikar oda yok bakalim kanda varsa cikar heralde

Merhabalar ben bugunlerde asilama olucam ilac5 gun kullandim igne sonrasinda asilama icin hazirliktayiz ya sizler ilk asilamam inşallah tutar
Merhaba bende devlet hastanesinde aşılama yaptıracağım bu gece 11:30da çatlatma iğnesi kısmetse çarşamba günü de aşılama olacağım

Bende 12 ocakta yaptırdım kızlar çok sabirsizim bi an önce gecsede test yaptırsam Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…