- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 29
Ben medipol hastanesinde yaptırdım ilk 3 gün çok kasık agrisi cektim bide aşırı gaz var karnımda sanki çok su içmişim oynuyor gibi garip bir his bugün biseyim yok normal herseySiz nerede yaptırdınız . Şu an hissetttiğiniznbi belirti var mı
merhaba doktorum dün aşılama dedi bana da hiç beklemediğimden salak gibi oldum çokta yoğundu birşey sormadan döndüm resmen kısaca anlatıp sizden fikir almak istiyorum
ben 33 eşim 42 yaşında 13 aydır deniyoruz olmadı malesef dün hsg çekildi herşey normal testlerimizde aynı şekilde iyi
13 ay içinde 4 kere klomen kullandım doktor ilaçla olmadı şimdi rahim temizlenmişken aşılama önümüzdeki ay dedi
bende çok duyuyorum hsg den sonra hamiile kalanları sizce doktoru dinleyip aşılama mı yaptırmalıyım yoksa 1-2 ay kendim denemelimi
Bende sozinle ayni durumdayım 1 sene sonrasinda benimde doktorum aşılama yap bekleme dedi hiç bi sorun yok ama olmuyor bende beklemek istemediğim için aşılama yaptırdım 12 ocakta şimdi sonucunu bekliyorum hayırlısı insallahmerhaba doktorum dün aşılama dedi bana da hiç beklemediğimden salak gibi oldum çokta yoğundu birşey sormadan döndüm resmen kısaca anlatıp sizden fikir almak istiyorum
ben 33 eşim 42 yaşında 13 aydır deniyoruz olmadı malesef dün hsg çekildi herşey normal testlerimizde aynı şekilde iyi
13 ay içinde 4 kere klomen kullandım doktor ilaçla olmadı şimdi rahim temizlenmişken aşılama önümüzdeki ay dedi
bende çok duyuyorum hsg den sonra hamiile kalanları sizce doktoru dinleyip aşılama mı yaptırmalıyım yoksa 1-2 ay kendim denemelimiyim
inşallah güzel haberler alırsınız. yanlış anlamazsanız özelde mi yaptırdınız devlette mi maliyeti ne kadar oldu sizeBende sozinle ayni durumdayım 1 sene sonrasinda benimde doktorum aşılama yap bekleme dedi hiç bi sorun yok ama olmuyor bende beklemek istemediğim için aşılama yaptırdım 12 ocakta şimdi sonucunu bekliyorum hayırlısı insallah
Medipol hastanesinde yaptirdim ilk ilaç olarak famara verdi onu sigorta karsiliyor zaten hastaneye de 4250 tl hormon testleri ile birlikte ödediminşallah güzel haberler alırsınız. yanlış anlamazsanız özelde mi yaptırdınız devlette mi maliyeti ne kadar oldu size
fiyatlar çok değişiyor anlamlandıramıyorum ben antalya da bir kaç hastaneye sordum iğne ile yapılacak ilaçlar hariç en düşük 3.000 TL ama benim gittiğim hastane 1.000 tl dedi bu kadar fark nasıl oluyr anlayamadımMedipol hastanesinde yaptirdim ilk ilaç olarak famara verdi onu sigorta karsiliyor zaten hastaneye de 4250 tl hormon testleri ile birlikte ödedim
Duphaston diye bir ilaç yazdı tutunma için ama maalesef dün kan vermeye gittim gebelik yokAşılama sonrası dr ilaç yazdı mı tutunmaya yardimci merak ettim
Çok degisiyor evet istanbul da başka biyere daha sordum tup bebek merkezi orası ilaclarla birlikte 6000 tl yi bulur dedi İstanbul’da malesef heryer cok pahalı sigorta da yaptirmak için rapor istiyolar bir sürü prosedür var resmen uğraştırıyorlar hayırlısıyla bi bebegimizi kucağımıza alsak Allahın izniylefiyatlar çok değişiyor anlamlandıramıyorum ben antalya da bir kaç hastaneye sordum iğne ile yapılacak ilaçlar hariç en düşük 3.000 TL ama benim gittiğim hastane 1.000 tl dedi bu kadar fark nasıl oluyr anlayamadım
Çok degisiyor evet istanbul da başka biyere daha sordum tup bebek merkezi orası ilaclarla birlikte 6000 tl yi bulur dedi İstanbul’da malesef heryer cok pahalı sigorta da yaptirmak için rapor istiyolar bir sürü prosedür var resmen uğraştırıyorlar hayırlısıyla bi bebegimizi kucağımıza alsak Allahın izniyle
Kaçıncı gününüzdu iğne sonrasi.Duphaston diye bir ilaç yazdı tutunma için ama maalesef dün kan vermeye gittim gebelik yok
Aşılamadan sonra 14 gün geçmişti canım aşılama günüyle birlikte tam 15 gün geçmişti işteKaçıncı gününüzdu iğne sonrasi.
Progestron ilac verdiyse zaten olmuyosun 15 gunsa olursun buyuk ihtimalle tuttuysa rahim duvarina tutunmasi 5 6 gunu buluyomusKızlar benim aklımın almadığı şeyler var aşılamayla ilgili Pazar günü aşılamam oldu ama adet tarihime 6 gün kaldı 28 günde bı adet oluyorum ve adetimin 22. Günü aşılamam yapıldı ama adet tarihime şuan 5 gün kaldı şimdi bu aşılama çöp mu olacak 6 günde dollenirmi ki yumurta
Ayy bak buna sevindim bende diyorum ki adet olacam test günüm gelmeden diye üzülüyordum peki ara ara anlık sancı girip kaybolması normal mi ilk aşılamam bu vucudum ful sivilce doldu ve ara ara saniyelik sancı geliyo ve üç beş saniye sonra geciyoProgestron ilac verdiyse zaten olmuyosun 15 gunsa olursun buyuk ihtimalle tuttuysa rahim duvarina tutunmasi 5 6 gunu buluyomus
Benimde ilk asilamam ayni seyleri yasiyo coguAyy bak buna sevindim bende diyorum ki adet olacam test günüm gelmeden diye üzülüyordum peki ara ara anlık sancı girip kaybolması normal mi ilk aşılamam bu vucudum ful sivilce doldu ve ara ara saniyelik sancı geliyo ve üç beş saniye sonra geciyo
Aaa ne zaman oldunuz aşılamayıBenimde ilk asilamam ayni seyleri yasiyo cogu
Sizin ne kadar olduAaa ne zaman oldunuz aşılamayı
Oyle dusunme belki tutmustur bozma moralini hemenBugün bende devlet hastanesinde ilk aşılamamı yaptırdım 3 tane gelişmiş yumurtam vardı. Yapan doktor asistandı ilk deneyimiydi. Gözümün önünde bütün emeklerimin yok olduğunu hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?