Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar 2. Asilama icin bende p.tsi gidicem drye sonunda bugun azda olsa gelmeye basladi balikesire gidicem bu sefer yine ilac igne ayni surec guc versin Rabbim hepimize

H Hatice0674 ya bu dr cok yogun p.tesi 4. Gun olucak ilk ona gidiyorum telefondada bayanla konustum e adetliyken nasil muayene edecek anlamadim direk ilac ignemi yapcak sonra cagiricak herhalde anlamadim

H Hatice0674 ya bu dr cok yogun p.tesi 4. Gun olucak ilk ona gidiyorum telefondada bayanla konustum e adetliyken nasil muayene edecek anlamadim direk ilac ignemi yapcak sonra cagiricak herhalde anlamadim
Aşılamada 2. Ya da 3. Gün gittiğinde şarıl şarıl kanasan bile vajinal bakıyor doktor. Sende de öyle olacak. Durumuna göre belirler artık hangi ilacı ne kadar dozda vereceğini.

Ben test yapamaya korkuyorum hiç bir hissiyatım yok bugün aşılama gününü sayarsak 13. Gün ama sabah idrar testi yapmaya bile korktum.
Benim de aşılama ile 12. gün. 2 gündür sancidan ölüyorum. Bütün karnım öyle acıyor ki. En son gaz sancısı ve şişkinlik olduğuna kanaat getirdim. Ama kesinlikle düzelmiyor. Adet olma ihtimalim de aşırı yüksek. Hayırlısı bakalim.

Benim de aşılama ile 12. gün. 2 gündür sancidan ölüyorum. Bütün karnım öyle acıyor ki. En son gaz sancısı ve şişkinlik olduğuna kanaat getirdim. Ama kesinlikle düzelmiyor. Adet olma ihtimalim de aşırı yüksek. Hayırlısı bakalim.
Hayirlisi olur inşallah ne diyim

İyice ıdrarını bosaltmani isteyecekler bir de. Eline bolca peçete al. Yoğun kanarsan biraz sürünebilir üzerine.
Onceki asilamamda hic adetliyken bakmamisti ama oncesinde bakip ikinci gunu ilac adet bitiminde ugne verip yumurta kontrolu yapmisti her dr ayri uygulama yapiyo demekki

Back
X