Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Onceki asilamamda hic adetliyken bakmamisti ama oncesinde bakip ikinci gunu ilac adet bitiminde ugne verip yumurta kontrolu yapmisti her dr ayri uygulama yapiyo demekki
Valla benim her gidişimde muayene öncesi tamamen idrarimin boşaltılması istendi ve hep vajinal baktı. adet olmadan gelme dendi bir de. Bilemedim şimdi.

Merhabalarr kızlar ne durumdasınız nasıl gidiyor ???
Benim hiçbir belirtim yokk, yarın 13. Gün olacak yarın sabah test yapicam yapmam diyordum ama 😂negatif çıkarsa progestan hapı bırakıp adeti bekleyeyim diyorum yoksa illaki ptesi mi bıraksam bilemedim Insolsun Insolsun P pinguuu

Benim hiçbir belirtim yokk, yarın 13. Gün olacak yarın sabah test yapicam yapmam diyordum ama 😂negatif çıkarsa progestan hapı bırakıp adeti bekleyeyim diyorum yoksa illaki ptesi mi bıraksam bilemedim Insolsun Insolsun P pinguuu
Normal gebelik testi ne zaman anlamlı kabul ediliyor hiç fikrim olmadığı için bir şey diyemiyorum. Vakit daralıyor ya hüsran ya piyango. Ortası yok😅

Valla bana soracak olursan ben bu sabahta yaptım o kadar zamandır bekliyorum ki çok sabırsızım ama negatif çıktı yine 🤷😔yap bence öğren biran önce belki pozitif tir inşallah Allahım 🙏pazar günü kan vericem bende adet olana kadar da bitmek bilmeyen umudum var 🥰ama o kadar çok adet belirti var ki heran adet olacakmış gibiyim.. Tüp bebek deneyebiliriz bundan sonra ama inş gerek kalmaz bir mucize olur

Valla bana soracak olursan ben bu sabahta yaptım o kadar zamandır bekliyorum ki çok sabırsızım ama negatif çıktı yine 🤷😔yap bence öğren biran önce belki pozitif tir inşallah Allahım 🙏pazar günü kan vericem bende adet olana kadar da bitmek bilmeyen umudum var 🥰ama o kadar çok adet belirti var ki heran adet olacakmış gibiyim.. Tüp bebek deneyebiliriz bundan sonra ama inş gerek kalmaz bir mucize olur
Tatlım inşallah mucizen olur ve sana tutunur. Hepimiz için geçerli. Düşününce biraz umut olması insanı ne kadar motive ediyor ama biraz da tutmazsa diye düşününce nasıl da modumuz düşüyor. Bir süredir hepimiz sınanıyoruz. Allah inşallah en güzel vakitte bizleri de sevindirir. İnşallah bizlerin de bu hasreti son bulur hayırlısı ile ve yuvalarımiz şenlenir...

Progestan ilaca devam ediyor musun?
Bende hiç belirti yok adet olacakmış gibi bile yok😀 akıntı var o da fitilden olmalı, insanın ümidi bitmiyor dediğin gibi negatif olsa ya geç döllenmeyse diyoruz😅
Ben de tüp bebek yapalım diyorum eşim çok istemiyor bakalım nolacak.

Tatlım inşallah mucizen olur ve sana tutunur. Hepimiz için geçerli. Düşününce biraz umut olması insanı ne kadar motive ediyor ama biraz da tutmazsa diye düşününce nasıl da modumuz düşüyor. Bir süredir hepimiz sınanıyoruz. Allah inşallah en güzel vakitte bizleri de sevindirir. İnşallah bizlerin de bu hasreti son bulur hayırlısı ile ve yuvalarımiz şenlenir...
İnşallah canım canı gönülden amin rabbim bekleyen bütün yuvaları doldursun inşallah 🙏🙏bütün gündür o kadar doluyum ki işteyim ağlayamıyorum kendimi sıka sıka daha beter oluyorum eve gelince olanlar oluyor yani Rabbim yüzümüzü güldürsün 🙏

Progestan ilaca devam ediyor musun?
Bende hiç belirti yok adet olacakmış gibi bile yok😀 akıntı var o da fitilden olmalı, insanın ümidi bitmiyor dediğin gibi negatif olsa ya geç döllenmeyse diyoruz😅
Ben de tüp bebek yapalım diyorum eşim çok istemiyor bakalım nolacak.
Devam ediyorum canım sabah içmeyi unutmuşum hatta az önce içtim yine.Nolucak olucak artık yap sende zaten 13. Gün olmuş çıkar varsa inşallah daha fazla strese girme bekleye bekleye bende yine yapıcam.. Test parasından iflaz edicez valla 😂😂

H Hatice0674 ya bu dr cok yogun p.tesi 4. Gun olucak ilk ona gidiyorum telefondada bayanla konustum e adetliyken nasil muayene edecek anlamadim direk ilac ignemi yapcak sonra cagiricak herhalde anlamadim
Canım bana adetin 2 yada 3. Günü gel dio önce kan istio oglende sonuç çıkınca ultrasonla bakiyo adetken alıyo ultrasona snra ilaçlarını yazıyo tekrar randevu veriyo

Kızlar bide bu fitili koyarken parmağımla ittiriuorum ya vajinanın üst kısmında yuvarlak bir sis bişey var size de denk geldi mi baksanıza bi😀😂😅 sanki o yoktu baktım internetten pek bir şey bulamadım bu fitilin yan etkisi fln olabilir mi

Kızlar bide bu fitili koyarken parmağımla ittiriuorum ya vajinanın üst kısmında yuvarlak bir sis bişey var size de denk geldi mi baksanıza bi😀😂😅 sanki o yoktu baktım internetten pek bir şey bulamadım bu fitilin yan etkisi fln olabilir mi
Belki de rahim ağzına değiyor olabilir parmağın.

Benim de yarın 13. Günüm bana doktorum pazartesi kan ver dedi bende sabırsızlanıyorum test yapmak istiyorum ama kanı beklemek istiyorum

Ay neyseki hap verdi bana fitil çok meşakkatli geldi gözüme 🙄

Back
X