Sizlere de dua ediyorum. Sırf sizler için buraya yazmaya devam ediyorum. İnşallah güzel haberlerinizi alacağım inşallah benim de güzel haberlerim olur. Allah yüzlerinizi güldürsün inşallahP pinguuu çok sevindim canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Allahım evet H Hatice0674 ye katılıyorum dualarında bizi de unutma hamilenin duası kabul olurmuş. Rabbim bizlere de biran önce nasip eder inşallah
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin herkesin yüzünü güldürsün inşallah bizimde dualarimiz seninle seninde hayırlısıyla güzel haberlerini almaya devam edelimSizlere de dua ediyorum. Sırf sizler için buraya yazmaya devam ediyorum. İnşallah güzel haberlerinizi alacağım inşallah benim de güzel haberlerim olur. Allah yüzlerinizi güldürsün inşallah
Aaaa var miymiş değerinde öyle bı ihtimal
Allahım bizlere de nasip etsin inşallah canım sağlıklı olsun da bir iki üç hiç fark etmez rabbim sağlıklı ömür nasip etsinAaaa var miymiş değerinde öyle bı ihtimal
Allah kolaylık versin canım çalışırken tedavi ikisi aynı anda zor oluyor denk gelmiyor izin almak ölüm zaten Allah işverene vijdan versin inşallah bebein sağlıklı olsun gerisi hallolur inşallah sen dert etme sıkıntı stres yapmamaya çalış artık tek kişi değilsinİnşallah arkadaşlar. Çok çok farklı duyguları peş peşe yaşıyorum. başladığımda of nasıl olacak işten izin alamiyorum bir dunya sorun var bir an önce aşilamalari tamamlasam tüp bebeğe geçsem derdindeydim sonra bi anda hamile olduğumu öğrendim, hooop kanadım canımın derdine düştüm. Şimdi kese gördüm acaba kalp atacak mı derdindeyim. Bu süreçte de iş yerinde o kadar sıkıntı ve sorun yasiyorum ki bugün yine hoşuma gitmeyen şeyler oldu. Raporlu iken dahi huzur bulamadım. Allahim bana yardım etsin. Çok aşırı mutsuz oldum asilamami yaparken ve sonrasında da çok fazla sorun yaşamıştım. Duanıza çok ihtiyacım var
Sabah felaket gaz sancısıyla uyandım bide çok midem bulandı ilaçların etkisi sanırım anlamıyorum ilkinde böyle olmamıştım göğüslerimde cok sisti dokunamiyorum bile bugun 9. Günüm bakalım halsizlikte var uyumak istiyorum inşallah tutmuştur bu sefer. Sen nasılsın canım var mı bi değişiklikKızlar nasılsınız ne durumdasınızSu8386 canım naptın belirtiler ne durumda
Şimdi gördüm ben seni çok tebrikler
Gogus uçlarım feci acıyo kıyafete bile deyse canım yaniyo bel ağrım çok az biseyler yapsam belim çok agriyo dün gece ağladım valla ağrıdan gaz zaten daha devam ediyo miğde yanmam gecmiyo ama o öncede oluyodu ilaç icemedigim için gecmiyo galiba başkada bişey yokSabah felaket gaz sancısıyla uyandım bide çok midem bulandı ilaçların etkisi sanırım anlamıyorum ilkinde böyle olmamıştım göğüslerimde cok sisti dokunamiyorum bile bugun 9. Günüm bakalım halsizlikte var uyumak istiyorum inşallah tutmuştur bu sefer. Sen nasılsın canım var mı bi değişiklik
Gogus uçlarım feci acıyo kıyafete bile deyse canım yaniyo bel ağrım çok az biseyler yapsam belim çok agriyo dün gece ağladım valla ağrıdan gaz zaten daha devam ediyo miğde yanmam gecmiyo ama o öncede oluyodu ilaç icemedigim için gecmiyo galiba başkada bişey yokhayırlısı geçen ay bel ağrısı göğüs ağrısı yoktu bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler demişler bekleyip gorucez sonuçları test günün ne zmn
23 ünde de benim test günüm ama dayanabilir miyim bilmiyorumtest günüm 21 inde bakalım hayırlısı senin ne zaman test günün ? aynen öyle olmazsa da üzülmicem alıştım heralde 1 ay ara verip tüp bebeğe baslicaz sürekli vucudumuza hormon yüklüyoruz şiştim resmen gaz sancısı beni de mahvediyor bombalar patliyo resmen karnimda bide oyle sert ve şişki dokunamiyorum. Hakkimizda hayırlısı nasip etsin rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın sağlıkla kucaklarımızı bebislerle doldursun
Pazartesi gideceğim tekrardan. Bakalim neler diyecekler
Bende nefes alamıyorum sanki gazdan bide arada iğne batması gibi sol kasigima agri giriyo saniyelik… hadi bakalım hayırlısı çok sağol rabbim inşallah dualarımızı kabul eder.Pazartesi gideceğim tekrardan. Bakalim neler diyecekler
Bende de test günümden 4 5 gün önce aşırı şişkinlik ve gaz sancısı olmustu. Göğüs uçlarım da biraz acımıştı ama bu acıma olayı arada adet öncesi de olurdu. Şişkinlik ve gaz sancısı korkunçtu meğer bebekmis. Ben yürüyemeyek kıvama gelmiştim. İş yerinde pantolonumun düğmesini açarak oturuyordum o derece hayal et
İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız ya. Gerçekten içten bunu diliyorum.
Malesef canım belirti yok gibi gaz zaten bitmiyo göğüs acim hafifledi arada bel ağrım oluyo baskada biseyim yok artık test günü gelsin yaa
Canım ikiz mi netleşti mi bide kaç yumurtan vardıPazartesi gideceğim tekrardan. Bakalim neler diyecekler
Bende de test günümden 4 5 gün önce aşırı şişkinlik ve gaz sancısı olmustu. Göğüs uçlarım da biraz acımıştı ama bu acıma olayı arada adet öncesi de olurdu. Şişkinlik ve gaz sancısı korkunçtu meğer bebekmis. Ben yürüyemeyek kıvama gelmiştim. İş yerinde pantolonumun düğmesini açarak oturuyordum o derece hayal et
İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız ya. Gerçekten içten bunu diliyorum.
Bende sıkıldım beklemekten valla gelsede test yaptırsam diyorum evde 2 tane kaset test var onu da yapmak istemiyorum nasilsa çıkmıyor bide daha erken kendimi strese sokmak istemiyorumMalesef canım belirti yok gibi gaz zaten bitmiyo göğüs acim hafifledi arada bel ağrım oluyo baskada biseyim yok artık test günü gelsin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?