Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
6. Günüm hiç bişey yok sanırım geçen ay kendimi çok dinledim ondan herseyi belirti sandım sadece progestan kullanmaya başladım o sersem yaptı beni 2 gündür uyku hali var
Bende pek dinlemiyorum kendimi günde saymıyorum hatta test günümü bile hesaplamadim bu sefer

Bende pek dinlemiyorum kendimi günde saymıyorum hatta test günümü bile hesaplamadim bu sefer
Bende doktor 21 inde test yaptır demişti 22 sinde gidebilcem eşim işten anca izin alabildi hayırlı hakkımızda inşallah şans yüzümüze güler bu sefer

Benim ilk aşılamada cok belirti vardı şimdi 2. Aşılama bunda hic etkim yok ama progestan dan halsizlik yapıyor onun etkisidir

Benimde bugün sol tarafıma vuran bi sancı var ara ara
İlk 6 günlük belirtileri dinlemiyorum ben zaten spermin döllenmesi ve yerlesmeye başlaması 6 günden sonra oluyormuş diye duydum hep o yüzden kendimi dinlemiyorum ama kendini fazlasıyla belli edecek şeyler oluyo bazen

Hadi hayirlisi kacinci gun

İlk 6 günlük belirtileri dinlemiyorum ben zaten spermin döllenmesi ve yerlesmeye başlaması 6 günden sonra oluyormuş diye duydum hep o yüzden kendimi dinlemiyorum ama kendini fazlasıyla belli edecek şeyler oluyo bazen
7. Günüm bugün bende sol kasık ağrısı arada o kadar onun dışında bide karnım da gaz var çok fazla

Merhaba arkadaşlarım. Şuan sorun yok gibi ilerliyoruz. haftaya kalp atışı için gel denildi. İnşallah kalp atışlarını duymak da nasip olur. Dualarınıza talibim pazartesi günü duruma göre artik ailelerimize söyleceyecegiz ve beklemek gercekten çok zor

H Hatice0674 Su8386 kızlar bu gaz muhabbeti benim test günümden 5 gün önce başlamıştı ve testten sonra da bir 5 gün rahat devam etti. Aile hekimi gebelik veya üşütme dediği için ilaç kullanamamistim. İnşallah sizlerde de gebelik olmuştur da yavrucaklar tutunma çabası içindedir

Bu öyle bir süreç ki yüce Allah neyi nasıl ne ne zaman uygun görüyorsa o zaman nasip ediyor. Allahim bekleyenlere hayirli müjdeler nasip etsin. Hepimizin güzel dualara ihtiyaçları var. İnşallah hepimiz bu konudan bebeklerimize kavuşmuş şekilde ayrılırız... Bana umut dolduran arkadaşlarım inşallah Allah tez zamanda sizin de yüzlerinizi güldürür... kucaklarimiz sağlıkla doğacak evlatlarimizla şenlensin insallah

Ayyy canım çok sağol senin içinde miniğin var rabbim onu sana bağışlasın minige bol bol tutunma gücü versin inşallah sana sımsıkı tutunsun zamanında da artık kucağına gelsin .
Dualarında bizleri unutma hamilenin duası kabul olur derler bizlere de dualarında yer ver Allah dualarını kabul etsin inşallah

Minikler de olabilir H Hatice0674 haftaya belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…