Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insolsun Insolsun femara kullandım benim tercihimdi iğne istemedim😅 1tane yumurtam var o yüzden. Senin nasıl?
Benim 2 tane 1 tane de onlardan daha küçük var.. Fakat benim kendi doktorum son muayenede yoktu başka bir doktor baktı hatta solda hiç yok dedi 2 tane sağda var biri daha küçük diğerinden dedi.. Sonra tam ultrason aletini çekerken aa solda da varmış dedi bundan önceki doktorum hep tek yumurta isterdi o yüzden klomen falan hep aynı dozda verirdi ilk kez gonal f kullandım.. Yarın kısmetse doktorum tekrar bakar heralde Allah nasıl yazdıysa arkadaşım tek oldun sağlıklı olsun Allahım hepimizi güldürsğn inşallah stres yapmayalım aynı zamanda yapsakta eşlerimize belli etmeyelim dikkat sende canım çünlü onlarında görevi büyük stres herşeyi etkiliyor Allah yardımcımız olsun..

Amin. Ben fostimon kullandim. 75le başladım 5 gün tam 2 gün yarım doz kullandim. 1 tane var ama geriden gelen de vardı. Gerçi kader ne olursa artık 🤗
Nasıl kısmetse canım benimde 2 tane diğeri daha küçükmüş 3. Olan bakalım neler olacak Allah ne yazdıysa 🙏🧿bende gonal f kullandım 75 sonra son 3 gün 150 kullandım

Asilamasini olan bayaaaanlar bugün var mı farklı belirtiniz bugün benim 8. Gunumdu ve süt gibi bembeyaz akıntım oldu gün boyu

Insolsun Insolsun benim sol yumurtalıkta iki cm kist var o büyütmüyor yumurtaları o yüzden boşuna diye iğneyi tercih etmedim. Sağda bir tane oluştu arkadan gelen de var de Dr ama o arkadan gelen sonradan olgunlaşıp çatlıyor mu nasıl oluyor bilmiyorum😀

Insolsun Insolsun benim sol yumurtalıkta iki cm kist var o büyütmüyor yumurtaları o yüzden boşuna diye iğneyi tercih etmedim. Sağda bir tane oluştu arkadan gelen de var de Dr ama o arkadan gelen sonradan olgunlaşıp çatlıyor mu nasıl oluyor bilmiyorum😀
Çatlayabilirmis öyle yazan bazı kişiler vardi sitede.

Anladım canım 1 tane olsun sağlıklı olsun der hep doktorlar inşallah bir dahaki ay a hiçbirine gerek kalmayacak 😊 iğne hem maddi yönden hemde çalışıyorsan eğer sık sık muyaneye gitmen gerektiği için yıpratıcı çok sağolsun ben gittim ama hep sıkılarak yani izin al izin al ikide birde 😂😂😂

Anladım canım 1 tane olsun sağlıklı olsun der hep doktorlar inşallah bir dahaki ay a hiçbirine gerek kalmayacak 😊 iğne hem maddi yönden hemde çalışıyorsan eğer sık sık muyaneye gitmen gerektiği için yıpratıcı çok sağolsun ben gittim ama hep sıkılarak yani izin al izin al ikide birde 😂😂😂
İnşallah canım 😍🥰❤️
Evet izin almak zor bide kimse öğrensin de istemiyorum şimdilik 😊

Asilamasini olan bayaaaanlar bugün var mı farklı belirtiniz bugün benim 8. Gunumdu ve süt gibi bembeyaz akıntım oldu gün boyu
Benim dünden beri koyu renkli akıntım geliyor 11. Günüm ama ağrı falan yok adet olabilirim gibi geliyor göğüslerimde çok şiş ve sızlıyor 😬 2 günüm kaldı doktora gitmeme çok heyecanlıyım 🙏🏼

İnşallah canım 😍🥰❤️
Evet izin almak zor bide kimse öğrensin de istemiyorum şimdilik 😊
Aynen bende istemiyorum kimseyle uğraşamam ama mecburen bu gitgellerden dolayı patrona söylemek zorunda kaldım çok anlayışıdır ama sağolsun Allah razı olsun 🙏

Benim dünden beri koyu renkli akıntım geliyor 11. Günüm ama ağrı falan yok adet olabilirim gibi geliyor göğüslerimde çok şiş ve sızlıyor 😬 2 günüm kaldı doktora gitmeme çok heyecanlıyım 🙏🏼
Hiç bişey yok goguslerimde ağrı sızı falan bu sabah sancı ve bel ağrısıyla uyandım gün içinde de beyaz akıntım oldu . Ayyy hadi inşallah güzel haber ver bize senin arkandan da biz gelelim inşallah benim de cuma günü test günüm gidip Kan vericem sabırsızlanıyorum

Hiç bişey yok goguslerimde ağrı sızı falan bu sabah sancı ve bel ağrısıyla uyandım gün içinde de beyaz akıntım oldu . Ayyy hadi inşallah güzel haber ver bize senin arkandan da biz gelelim inşallah benim de cuma günü test günüm gidip Kan vericem sabırsızlanıyorum
Hayırlısıyla güzel haber alırız inşallah hep birlikte olmasada napalim Allahın takdiri 🤷🏽‍♀️

Hayırlısıyla güzel haber alırız inşallah hep birlikte olmasada napalim Allahın takdiri 🤷🏽‍♀️
Rabbim bize böyle anne olmayı nasip ediyo demekki şükredip emek vermekten başka çaremiz yok şükür umudumuz hep var rabbim evlat acısıyla sınamasın. Şimdi çabalıyoruz çare arıyoruz ama acının bı çözümü çaresi yok buna şükür

Rabbim bize böyle anne olmayı nasip ediyo demekki şükredip emek vermekten başka çaremiz yok şükür umudumuz hep var rabbim evlat acısıyla sınamasın. Şimdi çabalıyoruz çare arıyoruz ama acının bı çözümü çaresi yok buna şükür
Amin amin aynen öyle gerçekten çok şükür bu halimize..

Gunaydin hanimlar nasiliz pozitif sonuc alanlar varmi nerelerde yazsinlarda bizde umitlenelim bekleynler benim gibi catir catir catlayanlar nerede

Back
X