Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar eğer yumurtlama sorununuz yoksa aşılama ya çok umut bağlamayın. Doğal yöntemden bı farkı yok .spermi rahmin içine bırakıyorlar gene kendi gidip yumurta Yi bulacak dolluycek.dogal yöntem gibi.

Hayırlısı olsun canım inşallah bian önce gelir kanaman da tekrar yeni süreç başlar rabbim bu hayırlı ayda güzel sonuclar nasip etsin 🤲
Amin inşallah bi tanesi senden guzel haberler bekliyorum inşallah Bandirmada olmustum asilamayi simdi balikesirde gidicem drye uzak ama ne yapalim hayirlisi

Ayyy masallah rabbim demekki hayırlı zaman bekliyormuş ki tedavilerden snra melek göndermiş size müjde vermiş rabbim saglikla kucaginiza almayı nasip etsin bizleride dualarınızda unutmayın
Amin Sagolun Allah razi olsun rabbim insallah herseyin enguzelini hepinize versin tedavileriniz insallah guzel sonuclar olur benki olduysa herkesinku olur binsukur bugunlere

Biraktim fitil gecikme yapabiliyomus kesin ogrenmis olduk
Selam canım. Ben de progestan fitil kullandım söylemiştim. Kanamam geldi hem de regl e 5 gün kala. Senin piskolojik de olabilir. Kessin diye dua ettim ama maalesef kesmedi gelcek olan geliyo 🙈 hayırlısı olsun. Güzel haber veren olur inşallah. Ben bu ay boş gecicem öbür ay çipli aşılama dedi Dr ama bakalım

Inşallah kacinci gunun asilamadan sonra
11. Gun bugün. Ama benim hiç umudum yok. Tüplerim problemli. Bir tarafım kapalı bir taraf da kısmı geçişli. 1 yıla yakındır normal olmayınca prosedürü yerine getirme amacıyla adım attım. Benim pozitif olursa büyük mucize olur😇🤪

11. Gun bugün. Ama benim hiç umudum yok. Tüplerim problemli. Bir tarafım kapalı bir taraf da kısmı geçişli. 1 yıla yakındır normal olmayınca prosedürü yerine getirme amacıyla adım attım. Benim pozitif olursa büyük mucize olur😇🤪
Hayirlisi olur inşallah umidini yitirme Allah buyuktur hic belli olmaz sanirim tup bebek icin prosedür u uyguluyosun

İnşallah canım ama aşıla gününü saymayın diyor bazıları

Benimde adet öncesi gibi belim ve bacaklarım ağrıyor dün erken gebelik negatif çıkmıştı ama herkes çok erken dedi o yüzden hala bekliyorum bakalım canım senin ne oldu
Agrilar goguste sislik herkez yasiyo inan batmalar hayirlisi hic belli olmuyo

Back
X