- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah bi tanesi senden guzel haberler bekliyorum inşallah Bandirmada olmustum asilamayi simdi balikesirde gidicem drye uzak ama ne yapalim hayirlisiHayırlısı olsun canım inşallah bian önce gelir kanaman da tekrar yeni süreç başlar rabbim bu hayırlı ayda güzel sonuclar nasip etsin![]()
Amin Sagolun Allah razi olsun rabbim insallah herseyin enguzelini hepinize versin tedavileriniz insallah guzel sonuclar olur benki olduysa herkesinku olur binsukur bugunlereAyyy masallah rabbim demekki hayırlı zaman bekliyormuş ki tedavilerden snra melek göndermiş size müjde vermiş rabbim saglikla kucaginiza almayı nasip etsin bizleride dualarınızda unutmayın
Amin sagolNe guzel Rabbim kurtarsin saglikla sihhatle gelsin inşallah
Amin sagolNe guzel Rabbim kurtarsin saglikla sihhatle gelsin inşallah
Uzulmeyin inanki vardir herseyde bir hayr sizi cok iyi anliyom benkide birkere sonuc negativti aradan 3 ay gecti kendiliginden oldu rabbim buyuk
Oyle Allah buyuk vardir bi bildigi hayirlisi inşallahUzulmeyin inanki vardir herseyde bir hayr sizi cok iyi anliyom benkide birkere sonuc negativti aradan 3 ay gecti kendiliginden oldu rabbim buyuk
Olsun uzakta olsa sonuçta belirli bi yol gitmen gerekiyo az daha gidersin inşallah daha iyi doktorlara denk gelirsinAmin inşallah bi tanesi senden guzel haberler bekliyorum inşallah Bandirmada olmustum asilamayi simdi balikesirde gidicem drye uzak ama ne yapalim hayirlisi
Çok şükür tabi sıkıntımız yok rabbim bekletiyorsa vardır bı bildigiAmin Sagolun Allah razi olsun rabbim insallah herseyin enguzelini hepinize versin tedavileriniz insallah guzel sonuclar olur benki olduysa herkesinku olur binsukur bugunlere
Selam canım. Ben de progestan fitil kullandım söylemiştim. Kanamam geldi hem de regl e 5 gün kala. Senin piskolojik de olabilir. Kessin diye dua ettim ama maalesef kesmedi gelcek olan geliyoBiraktim fitil gecikme yapabiliyomus kesin ogrenmis olduk
Amin inşallah bi tanesiOlsun uzakta olsa sonuçta belirli bi yol gitmen gerekiyo az daha gidersin inşallah daha iyi doktorlara denk gelirsin
BenÇipli aşılama olan var mı kızlar?
Inşallah kacinci gunun asilamadan sonraArzu2628 inşallah hayırlısı bir dahakine
Benim de adet sancim mi var anlamadim bugünden beri sancidan ölüyorum M MaviMervis2690
Insolsun kızlar sizde durum ne??
11. Gun bugün. Ama benim hiç umudum yok. Tüplerim problemli. Bir tarafım kapalı bir taraf da kısmı geçişli. 1 yıla yakındır normal olmayınca prosedürü yerine getirme amacıyla adım attım. Benim pozitif olursa büyük mucize olurInşallah kacinci gunun asilamadan sonra
İnşallah canım ama aşıla gününü saymayın diyor bazılarıİnşallah sevinen oluruz![]()
Benimde adet öncesi gibi belim ve bacaklarım ağrıyor dün erken gebelik negatif çıkmıştı ama herkes çok erken dedi o yüzden hala bekliyorum bakalım canım senin ne olduInşallah kacinci gunun asilamadan sonra
Hayirlisi olur inşallah umidini yitirme Allah buyuktur hic belli olmaz sanirim tup bebek icin prosedür u uyguluyosun11. Gun bugün. Ama benim hiç umudum yok. Tüplerim problemli. Bir tarafım kapalı bir taraf da kısmı geçişli. 1 yıla yakındır normal olmayınca prosedürü yerine getirme amacıyla adım attım. Benim pozitif olursa büyük mucize olur![]()
Agrilar goguste sislik herkez yasiyo inan batmalar hayirlisi hic belli olmuyoİnşallah canım ama aşıla gününü saymayın diyor bazıları
Benimde adet öncesi gibi belim ve bacaklarım ağrıyor dün erken gebelik negatif çıkmıştı ama herkes çok erken dedi o yüzden hala bekliyorum bakalım canım senin ne oldu