Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insolsun o zaman 10. Günümüz. Her türlü pazartesi kan veririm diye düşünüyorum adet olmazsam.
Arzu2628 aynen biraz da o amaçlı. Doktoruma kalırsa sorun yok ama benim aklım almıyor bu durumu. O yüzden ben kendimi tüp bebeğe hazırladım. Tabi ki gayri ihtiyari acaba mı oluyor ama çok da beklendi yok. Hepimiz için hayırlısı allahin izniyle. Yil sonuna dogru ya dogurucam ya hamile olmus olucam. Koydum kafaya. Hedefe adim adim nasipte varsa
![]()
Ya benim bazen belim ağrıyor biraz sonra geçiyor her ay sivilcem çıkar adet öncesi o daha cikmadi.Arzu2628 inşallah hayırlısı bir dahakine
Benim de adet sancim mi var anlamadim bugünden beri sancidan ölüyorum M MaviMervis2690
Insolsun kızlar sizde durum ne??
İnşallah müjdeli haberi verirsin. Cok heyecanlı yaYa benim bazen belim ağrıyor biraz sonra geçiyor her ay sivilcem çıkar adet öncesi o daha cikmadi.
normalde ben yumurtlamadan 12gun sonra adet ,dongum kisadirProgestan dan ötürü erteleniyor sanırım.
Ptesi test günü pek umudum yok![]()
Bizde sıkıntı yok yine olmuyor o rabbimin ol demesine bakiyo bence tahliller HGS filmi herşeyi yaptırdım herşeyim iyi yumurta rezervi falanda çok güzel çıktı ama yumurta olusmuyo bence. Rabbim ol dedikten snra bnce menepoza giren bile hamile kaliyo yani bence imkansız değil bizimki ama daha zamanı var11. Gun bugün. Ama benim hiç umudum yok. Tüplerim problemli. Bir tarafım kapalı bir taraf da kısmı geçişli. 1 yıla yakındır normal olmayınca prosedürü yerine getirme amacıyla adım attım. Benim pozitif olursa büyük mucize olur![]()
Çok haklısın. Hayirlisiyla tez zamanda nasip olur inşallahBizde sıkıntı yok yine olmuyor o rabbimin ol demesine bakiyo bence tahliller HGS filmi herşeyi yaptırdım herşeyim iyi yumurta rezervi falanda çok güzel çıktı ama yumurta olusmuyo bence. Rabbim ol dedikten snra bnce menepoza giren bile hamile kaliyo yani bence imkansız değil bizimki ama daha zamanı var
Moralini bozma progestan bazen gecikme yapabiliyo bendede yapmisti hayirlisi inşallah sen guzel haberler verirsinYa benim bazen belim ağrıyor biraz sonra geçiyor her ay sivilcem çıkar adet öncesi o daha cikmadi.
normalde ben yumurtlamadan 12gun sonra adet ,dongum kisadirProgestan dan ötürü erteleniyor sanırım.
Ptesi test günü pek umudum yok![]()
14.gunu bekle test yapma lutfen24 ü aşılama oldum . Yarın sabah kan mı versem erken gebelik testi mi yapsam?
Pazartesiyi bekleyebilirim inşallah14.gunu bekle test yapma lutfen
Bekle sonra moralin bozulur biliyorum sabirsizlaniyosun biraz daha dayan sonunda belki cok seviniceksinPazartesiyi bekleyebilirim inşallah
İnşallahBekle sonra moralin bozulur biliyorum sabirsizlaniyosun biraz daha dayan sonunda belki cok seviniceksin
Sendende bi tanesi burada ayni umutlarla bekliyoruz birbirimize destek olmaliyiz Rabbim kucagini bos birakmasinİnşallahAllah razı olsun
Canım özel de yaptırdın yoksa devlet mi? Bana dr ikinciyi cipli yapalım dedi. 35 yaşındayım bilemedim çok fark eder mi. Bide maliyeti nedir eğer çok büyük fark yoksa direkt tüp bebek yapalım diye düşünüyorum. Ben özelde yaptırdım ilaçları iğnesi vitamini vs 4 bini buldu. Kararsız kaldım o yüzden
Ayniyim seninle bende ozelde yaptirdim 4 bini buluyo malesef devlet once ilac veriyo surec uzuyo bide ugrasi var tup bebek 20 bini buluyo ikinciyi deniycem bende yasim 37 cok zor hayirlisi ayni dusunceleri paylasiyoruz kafam karisik senin gibi maliyetler cok yuksekCanım özel de yaptırdın yoksa devlet mi? Bana dr ikinciyi cipli yapalım dedi. 35 yaşındayım bilemedim çok fark eder mi. Bide maliyeti nedir eğer çok büyük fark yoksa direkt tüp bebek yapalım diye düşünüyorum. Ben özelde yaptırdım ilaçları iğnesi vitamini vs 4 bini buldu. Kararsız kaldım o yüzden
Hii bide asilamada ilk yuzede 10 15 2. Asilamada 20 25 ti sanirim oranCanım özel de yaptırdın yoksa devlet mi? Bana dr ikinciyi cipli yapalım dedi. 35 yaşındayım bilemedim çok fark eder mi. Bide maliyeti nedir eğer çok büyük fark yoksa direkt tüp bebek yapalım diye düşünüyorum. Ben özelde yaptırdım ilaçları iğnesi vitamini vs 4 bini buldu. Kararsız kaldım o yüzden
Hastanedeyim Canm 10 12 10 mm yumurtam varmış bı kaç gün daha git gel yapicam galibaH Hatice0674 nerelerdesin nasilsin
Hadi bakalim 3 yumurta hayirlisi inşallah cift sarili tutarsaHastanedeyim Canm 10 12 10 mm yumurtam varmış bı kaç gün daha git gel yapicam galiba