Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım predictor marka iyidir.
Kaçıncı deneme ayındı, ilişki sıklığın nasıl oldu ilave bir şey kullandın mı

Bugun 7.günün bata 7gün var predictor aldım ne zaman yapmalıyım? Birde ne kadar pahalı ya artık bu erken testler
canım bence 5 yada 4 gun kala yap. uzerınde 6gun yazar ama daha kesın olur bende 4-5 gun kala dıye dusunuyorum.
bn trendyoldan alıyorum eczaneelrde ucmustur suan heralde

Yumurta çatladıktan bir kaç gün önce ve catladığı gün yumurta akı gibi bir akıntı olur. Bu günler değerlendirilmelidir. Yumurta çatladıktan 1 gün sonra kuru olursunuz, ve kuru olduğunuz bu günlerde artık hamile kalamazsınız. Daha sonra BATe kadar çeşitli akıntılar görülebilir. Bazi akıntılar hamilelilik bazileri de adet belirtisi olabilir. Ayırt etmek mümkün değil çünkü her kadının vücudu farklıdır.

Merhaba günaydın kızlar dün adetime 5 gün vardı ama ben test aldım yaptım içime bişey doğdu sonra silik çizgi çıktı ve saatler sonra çizgi koyulaştı bakarmısınız testi paylaşıyorum ama testi yapar yapmaz silik çizgiyi gördüm bat 11 ocak

Eklentiler

• AE6E255B-636C-4C5B-8FE1-D5E6C37386C9.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 78
  • D977A478-BD15-4A63-BC64-65FBA289EC63.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 77
Maalesef bir cocuk olunca da çevre daha cok soruyor gibi geliyor bana. Özellikle artık ilk cocuk 3 yaşına geldiğinde

gunaydınnn, cızgı gorunuyor ama baya sonra cıkmıs sanırım.
yarın tekrar dene bence, kurumamı emın olamadım kalında cıkmıs cızgı .
ınsallah bebısın cızgısıdır

kesinlikle ben oğluma hamileyken sıra beklerken buranın yerlisi bir bayan aborjin 130 kiloydu... Zayıf hamile çok nadir burda geneldi ya aşırı kilolu yada balık etli

Maalesef bir cocuk olunca da çevre daha cok soruyor gibi geliyor bana. Özellikle artık ilk cocuk 3 yaşına geldiğinde
Genelde 1 2 sene geçtikten sonra cocuksuzlara daha çok soruluyor, cocuklu insan aman yoruldum istemiyorum bir daha dese bu kadar yorum yapan olmaz herhalde genelde de çevremden gördüğüm hep böyle
Aman sanki millete neyse sanki onlar büyütüyorlar

kesinlikle ben oğluma hamileyken sıra beklerken buranın yerlisi bir bayan aborjin 130 kiloydu... Zayıf hamile çok nadir burda geneldi ya aşırı kilolu yada balık etli
Maşallah maşallah o kadar da tabiki gebelikte de çok tehlikeli bir sürü ihtimal var, ama hamile kalınıyor yani bende cok gördüm
Hani hep yaş kilo falan deniliyor ya genelde nasipte varsa buluyor seni

Onlar bukadar çok karışmasa belki bukadar stres yapmicaz

ilkinde de hafif çizgi gözüküyor bence yarın erken gebelikle dene
benimde bat 11 inşallah evladın seninledir.

ben 34 eşim 42 yaşında 6 senelik evliyim çok pişmanım beklediğime
siz kaç yaşındasınız
bende 31 olcam canım hemen hemen aynıyız, bızde 3 yıllık evlıyız. bende dıyorum bazen keske hıc korunmasaydım dıye ama ıste ben hemen korunmayı bırakınca hamıle kalırım sanıyordum
Günaydın. Bizde de hız sorunu var sigaranın da çok etkili olduğunu düşünüyorum kocam iyi içiyor maşallah azalt diyorum stresten içiyorum diyor:) bat a 3 gün kaldı test yapmak konusunda kararsızım negatif göreceğim diye korkuyorum. Aynı şekilde ben de hemen hamile kalacağım sanıyordum hahaha arkadaşlarıma hemen doğuracağım diyordum, daha evlenmeden kafaya takmışım demek ki:/

Hayırlı olsun canım predictor marka iyidir.
Kaçıncı deneme ayındı, ilişki sıklığın nasıl oldu ilave bir şey kullandın mı
Valla canım 2020 eylülden beri deniyorduk arada bir dış gebelik oldu korunduk hazirandan beri aralıksız deniyoruz kasımda hsg çekildim aralıkta çok heveslendim şansım yüksek film temiz diye çok takviye kullandım o ay prowomen d vit b12 omega ama olmadı, sonra bi sinirle her şeyi bıraktım almadim yeniden ama düzenli saf ari sutu kullandim yumurtlama haftamda bir iki sefer prowomen kullandım takvime göre yumurtlama haftamdaki 23,24,25,26 aralıkta ilişki olmuş düzenli yumurtlamayı 25inde veriyor uygulama, öncesinde ve sonrasında 2 günde bir 3 günde bir düzensiz olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…