Aminn hepimiz inşallahSor canimm.ins iyi bir sonuç alirsin
Hayırlı olsun canımGünaydın kızlar bi şey danışmak istiyorum listede yokum ama bat yarın, dun ve bugün test yaptım laboquick çizgi belirdi ama emin olamıyorum doğruluğundan bana test önerebilir misiniz güvendiğiniz bi marka hemen kana koşmak istemiyorum önce emin olmak istiyorum da teyit edip testimi atıyorum oba da bakarsaniz sevinirim dun daha zordu görmesi ama benzer çizgiydiEki Görüntüle 2983247 bugün böyle
Bugun 7.günün bata 7gün var predictor aldım ne zaman yapmalıyım? Birde ne kadar pahalı ya artık bu erken testlerHayırlı olsun canımpredictor marka iyidir.
Kaçıncı deneme ayındı, ilişki sıklığın nasıl oldu ilave bir şey kullandın mı
Haber verir misin banada doktorun dedigini canım. Bide aspireyi sor canimAminn hepimiz inşallah
canım bence 5 yada 4 gun kala yap. uzerınde 6gun yazar ama daha kesın olur bende 4-5 gun kala dıye dusunuyorum.Bugun 7.günün bata 7gün var predictor aldım ne zaman yapmalıyım? Birde ne kadar pahalı ya artık bu erken testler
Veririm mutlaka tamamdır sorucamHaber verir misin banada doktorun dedigini canım. Bide aspireyi sor canim
Yumurta çatladıktan bir kaç gün önce ve catladığı gün yumurta akı gibi bir akıntı olur. Bu günler değerlendirilmelidir. Yumurta çatladıktan 1 gün sonra kuru olursunuz, ve kuru olduğunuz bu günlerde artık hamile kalamazsınız. Daha sonra BATe kadar çeşitli akıntılar görülebilir. Bazi akıntılar hamilelilik bazileri de adet belirtisi olabilir. Ayırt etmek mümkün değil çünkü her kadının vücudu farklıdır.Hahah çok tatlıBen 2 gün öncesine kadar hala öyle biliyordum hatta bazı şeyler hala net değil bende Mesela o yumurta akı gibi akıntıyı görünce ne düşünmek gerekiyo o mu yumurtlama yani o gün mü yapıcaz bu işi ?Ve ondan sonraki gün de yapmak gerekiyor mu mesela ?Pik gördüm silindi vs ama bişey değişmedi hayatımızda biz her gün bildiğimizi yaptık sonunda da bacakları diktik yattık tek fark o oldu
Maalesef bir cocuk olunca da çevre daha cok soruyor gibi geliyor bana. Özellikle artık ilk cocuk 3 yaşına geldiğindeSagolasin canım bi kişi daha yazınca kendimi açıklama durumunda hissettim
Çok kafaya takıyorsun vs. ve daha 25 yaşındasın dendiği için bu stresin nerden kaynaklandığını söylemek istedim.
Allaha şükür kistimiz büyümüyor hep okuyoruz neler getiriyor bu kist insanın başına Aralık grubunda bi arkadaş vardı patlamış anlattı durumunu yani çok riskli aslında
Ben de bunları duyup üstüne 1 buçuk yilda bi kere bile tutmayınca elbet üzülüyorum
Buna stres olmamak pek mümkün değil
Sagolasin canım inşallah isteyen herkese bir an önce nasip etsin Allah.
Birde yaştan değil ama evlilik zamanı uzadıkça çevreden bana sormaya başladılar
1 çocuk olunca soran eden pek olmuyor hiç olmayınca insanlarda merak uyandırıyor tabiki kaç yaşında olursan ol
Çok yakın olmayanları geçiştiriyorum ama gecistirirken de cabaladigim negatif yollar geliyor aklıma illa ki üzülüyorum
Doktor da en son olacak olsa 17 ayda hiç bisey yapmasan illaki olurdu bu zamana kadar dedi
Üzüldüm yani doktor da diyince
Dünya hassas kalpliler için cehennem
gunaydınnn, cızgı gorunuyor ama baya sonra cıkmıs sanırım.Merhaba günaydın kızlar dün adetime 5 gün vardı ama ben test aldım yaptım içime bişey doğdu sonra silik çizgi çıktı ve saatler sonra çizgi koyulaştı bakarmısınız testi paylaşıyorum ama testi yapar yapmaz silik çizgiyi gördüm bat 11 ocak
İlke hayalet çizgi resmen ve hemen çıktı onu görebildiniz migunaydınnn, cızgı gorunuyor ama baya sonra cıkmıs sanırım.
yarın tekrar dene bence, kurumamı emın olamadım kalında cıkmıs cızgı .
ınsallah bebısın cızgısıdır
Gidiyorum birazdan bi bakayım eczanelerecomfort hıc kullanmadım canım ama pek memnun degıl sanırm kullananlar genelde erken gebelık olarak prodoctor ve p predıctor kullanıyorum mıratech guzel dyorlar, one step yap bide .
ınsallaaahh bebısıın senınledır
kesinlikle ben oğluma hamileyken sıra beklerken buranın yerlisi bir bayan aborjin 130 kiloydu... Zayıf hamile çok nadir burda geneldi ya aşırı kilolu yada balık etli100 kilo ve üstüyle hamile kalan çok ama çok insan gördüm herseyden önce nasip herhalde.
Birde kiloda da boy kilo orantısı önemli işte siz 64ken çok zayıf kalabiliyorken başkası balık etli gibi durabiliyor
Genelde 1 2 sene geçtikten sonra cocuksuzlara daha çok soruluyor, cocuklu insan aman yoruldum istemiyorum bir daha dese bu kadar yorum yapan olmaz herhalde genelde de çevremden gördüğüm hep böyleMaalesef bir cocuk olunca da çevre daha cok soruyor gibi geliyor bana. Özellikle artık ilk cocuk 3 yaşına geldiğinde
Maşallah maşallah o kadar da tabiki gebelikte de çok tehlikeli bir sürü ihtimal var, ama hamile kalınıyor yani bende cok gördümkesinlikle ben oğluma hamileyken sıra beklerken buranın yerlisi bir bayan aborjin 130 kiloydu... Zayıf hamile çok nadir burda geneldi ya aşırı kilolu yada balık etli
4 gün kala yap derim ben 7 de bazen çıkmayabiliyor inşallah evladın seninledir.Bugun 7.günün bata 7gün var predictor aldım ne zaman yapmalıyım? Birde ne kadar pahalı ya artık bu erken testler
Onlar bukadar çok karışmasa belki bukadar stres yapmicazGenelde 1 2 sene geçtikten sonra cocuksuzlara daha çok soruluyor, cocuklu insan aman yoruldum istemiyorum bir daha dese bu kadar yorum yapan olmaz herhalde genelde de çevremden gördüğüm hep böyle
Aman sanki millete neyse sanki onlar büyütüyorlar
ilkinde de hafif çizgi gözüküyor bence yarın erken gebelikle deneMerhaba günaydın kızlar dün adetime 5 gün vardı ama ben test aldım yaptım içime bişey doğdu sonra silik çizgi çıktı ve saatler sonra çizgi koyulaştı bakarmısınız testi paylaşıyorum ama testi yapar yapmaz silik çizgiyi gördüm bat 11 ocak
ben 34 eşim 42 yaşında 6 senelik evliyim çok pişmanım beklediğime
siz kaç yaşındasınız
Günaydın. Bizde de hız sorunu var sigaranın da çok etkili olduğunu düşünüyorum kocam iyi içiyor maşallah azalt diyorum stresten içiyorum diyor:) bat a 3 gün kaldı test yapmak konusunda kararsızım negatif göreceğim diye korkuyorum. Aynı şekilde ben de hemen hamile kalacağım sanıyordum hahaha arkadaşlarıma hemen doğuracağım diyordum, daha evlenmeden kafaya takmışım demek ki:/bende 31 olcam canım hemen hemen aynıyız, bızde 3 yıllık evlıyız. bende dıyorum bazen keske hıc korunmasaydım dıye ama ıste ben hemen korunmayı bırakınca hamıle kalırım sanıyordum
Valla canım 2020 eylülden beri deniyorduk arada bir dış gebelik oldu korunduk hazirandan beri aralıksız deniyoruz kasımda hsg çekildim aralıkta çok heveslendim şansım yüksek film temiz diye çok takviye kullandım o ay prowomen d vit b12 omega ama olmadı, sonra bi sinirle her şeyi bıraktım almadim yeniden ama düzenli saf ari sutu kullandim yumurtlama haftamda bir iki sefer prowomen kullandım takvime göre yumurtlama haftamdaki 23,24,25,26 aralıkta ilişki olmuş düzenli yumurtlamayı 25inde veriyor uygulama, öncesinde ve sonrasında 2 günde bir 3 günde bir düzensiz olmuşHayırlı olsun canımpredictor marka iyidir.
Kaçıncı deneme ayındı, ilişki sıklığın nasıl oldu ilave bir şey kullandın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?