Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle Katılıyorum. Ben çevremde çok da gördüm 130 kg civarı olup bile hamile kalan var. Bana hiç bir doktor kg vermen lazım biraz zayıflarsan iyi olur da demedi. Sadece bir tanesi bu kg nın üstüne çıkmamaya çalış dedi. Başka yorum yapan olmadı

günaydın biz ikimizde sigara içiyoruz doktorla konuştuk bu konuda evet etkiler dedi ancak sigarayı bırakmaya çalışmak sizi daha fazla strese sokuyor ise o daha kötü dedi özellikle bayan için çünkü çocuk yapmak iistiyorum o yüzden sigarayı bırakıyoruma odaklanılıyor o da daha fazla olumsuz etki yapıyor dedi azaltabilirsen azalt dedi zaten yarım paket içiyorduk daha da azalttık biz. sağlıklı olunca hemen oluyormuş gibi geliyor insana :)

Hahahah ya güldürdün beni sabah sabah

Haber verir misin banada doktorun dedigini canım. Bide aspireyi sor canim
Canım sordum. Senin örneğini vererek sordum hatta gerek yok ben sana uygun görsem verirdim zaten, boşu boşuna daha da geciktireceksin falan diye biraz şey konuştu ben de bisey demedim artık

Canım sordum. Senin örneğini vererek sordum hatta gerek yok ben sana uygun görsem verirdim zaten, boşu boşuna daha da geciktireceksin falan diye biraz şey konuştu ben de bisey demedim artık
İşte canım hanile kalmak istediğin için vermiyo. Ama bu şekildedir olmuyo diyorsun..hayırlısı canım doktor bilir tabikide. Hocaya mi gidiyosun sende

ınsallaaahh en kısa zamanda nasıp olur

Bu ay olmazsa bende arı sütü kullanmayı düşünüyordumkesin alırım o zaman. Arı sütünü sabah akşam mı kullandın canımTekrar hayırlı olsun minişinnn

Bu ay olmazsa bende arı sütü kullanmayı düşünüyordumkesin alırım o zaman. Arı sütünü sabah akşam mı kullandın canımTekrar hayırlı olsun minişinnn
Sabah ac karina yarim cay kaşığı kadar yedim canım ari dünyası diye bir siteden aldım 270 gr falandı 500 lira gibiydi fiyatı daha uyguna geliyordu piyasadaki 50 grliklardan bi bak istersen esim de yedi aynı şekilde

11 i ama bir iki gün kasık batması oldu sonra geçti hiç belirtimde yok
regl beklicem artık
İnşallah güzel haberler alırsın, bazılarında jiç belirti olmayabiliyor. Benimde kasık batmalarım oldu ama çatlatma iğnesinden dolayı mı acaba diye hamileliğe yormadım

İnşallah güzel haberler alırsın, bazılarında jiç belirti olmayabiliyor. Benimde kasık batmalarım oldu ama çatlatma iğnesinden dolayı mı acaba diye hamileliğe yormadım
inşallah 13 aydır negatif gelince test yapma hevesimde kalmadı bu ayda olmazsa önümüzdeki ay hsg çekilcem sonrasından ümitliyim :) 13 aydır negatif gelince test yapma hevesimde kalmadı

4-5gün akıntım vardı giderek çoğaldı.Bu dönemde hep ilişkimiz oldu.Ayın 4ünde ovulasyon testinde pik gördüm yine oldu.Tam 24 saat sonra o malum akıntı oldu o gün de oldu zaten ertesi gün artık akıntı filan kalmamıştı biz de olaysız dağıldık şükürler olsun

Şöyle silik çizgi hemen çıktı ama diğer koyu olan bekledikçe koyulaşt
Şöyle silik çizgi hemen çıktı ama diğer koyu olan bekledikçe koyulaştı
inşallah 13 aydır negatif gelince test yapma hevesimde kalmadı bu ayda olmazsa önümüzdeki ay hsg çekilcem sonrasından ümitliyim :) 13 aydır negatif gelince test yapma hevesimde kalmadı
Bende 6aydır deniyorum pco teshisi koydu şimdi kilo veriyorum, 2 ay olcak tedaviye başlayalıda bir ay oldu ilk tedavim yani. O yüzden merakla bekliyorum ama negatif olursada üzülmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…