- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Kesinlikle Katılıyorum. Ben çevremde çok da gördüm 130 kg civarı olup bile hamile kalan var. Bana hiç bir doktor kg vermen lazım biraz zayıflarsan iyi olur da demedi. Sadece bir tanesi bu kg nın üstüne çıkmamaya çalış dedi. Başka yorum yapan olmadıideal kilo yüzünden insanlar çocuk yapamiyor bence... Çünkü sorun olmadı halde düşük veya hamile kalamama nedenlerinden biri araştırın vücutta yağ oranın düşüklüğü ikincisi aşırı spor..
yani ben 64 kilo olunca iskelet gibi görünüyorum zafiyet geçirmiş gibi ALLAH korusun..bence insan kendinden memnun olduğu görüntüsü onun ideal kilosudur
günaydın biz ikimizde sigara içiyoruz doktorla konuştuk bu konuda evet etkiler dedi ancak sigarayı bırakmaya çalışmak sizi daha fazla strese sokuyor ise o daha kötü dedi özellikle bayan için çünkü çocuk yapmak iistiyorum o yüzden sigarayı bırakıyoruma odaklanılıyor o da daha fazla olumsuz etki yapıyor dedi azaltabilirsen azalt dedi zaten yarım paket içiyorduk daha da azalttık biz. sağlıklı olunca hemen oluyormuş gibi geliyor insana :)Günaydın. Bizde de hız sorunu var sigaranın da çok etkili olduğunu düşünüyorum kocam iyi içiyor maşallah azalt diyorum stresten içiyorum diyor:) bat a 3 gün kaldı test yapmak konusunda kararsızım negatif göreceğim diye korkuyorum. Aynı şekilde ben de hemen hamile kalacağım sanıyordum hahaha arkadaşlarıma hemen doğuracağım diyordum, daha evlenmeden kafaya takmışım demek ki:/
Hahahah ya güldürdün beni sabah sabahBen bu saatten sonra hiç bişeyi belirtiye yormam, bu ay vücudum oyun oynadı resmen banagöğüs hassasiyeti damarların belirginleşmesi bel ağrısı kasık ağrısı vs vs
Bu saatten sonra baya tekme falan atmadığı sürece belirtileri sallamicam
Aynen öyle görür görmez insani onu soruyorlarOnlar bukadar çok karışmasa belki bukadar stres yapmicaz
Ben 2 aydır folidays kullanıyorum bi de ocean daily one kullanıyorum.Eşim promotil men bi de arı sütü bal polen karışımı kullanıyoKizlar folikasiti ne zaman almaya basladiniz? Ve folikasit disinda ne gibi takviyeler aliyosunuz?
Canım sordum. Senin örneğini vererek sordum hatta gerek yok ben sana uygun görsem verirdim zaten, boşu boşuna daha da geciktireceksin falan diye biraz şey konuştu ben de bisey demedim artıkHaber verir misin banada doktorun dedigini canım. Bide aspireyi sor canim
İnşallah, hepimiz güzel haberler alırız. Senin yakın mı regl?4 gün kala yap derim ben 7 de bazen çıkmayabiliyor inşallah evladın seninledir.
İşte canım hanile kalmak istediğin için vermiyo. Ama bu şekildedir olmuyo diyorsun..hayırlısı canım doktor bilir tabikide. Hocaya mi gidiyosun sendeCanım sordum. Senin örneğini vererek sordum hatta gerek yok ben sana uygun görsem verirdim zaten, boşu boşuna daha da geciktireceksin falan diye biraz şey konuştu ben de bisey demedim artık
11 i ama bir iki gün kasık batması oldu sonra geçti hiç belirtimde yokİnşallah, hepimiz güzel haberler alırız. Senin yakın mı regl?
cızgı gorunuyor canım hemen mı cıktı ? yarın tekrar yap bnceİlke hayalet çizgi resmen ve hemen çıktı onu görebildiniz mi
ınsallaaahh en kısa zamanda nasıp olurGünaydın. Bizde de hız sorunu var sigaranın da çok etkili olduğunu düşünüyorum kocam iyi içiyor maşallah azalt diyorum stresten içiyorum diyor:) bat a 3 gün kaldı test yapmak konusunda kararsızım negatif göreceğim diye korkuyorum. Aynı şekilde ben de hemen hamile kalacağım sanıyordum hahaha arkadaşlarıma hemen doğuracağım diyordum, daha evlenmeden kafaya takmışım demek ki:/
Bu ay olmazsa bende arı sütü kullanmayı düşünüyordumValla canım 2020 eylülden beri deniyorduk arada bir dış gebelik oldu korunduk hazirandan beri aralıksız deniyoruz kasımda hsg çekildim aralıkta çok heveslendim şansım yüksek film temiz diye çok takviye kullandım o ay prowomen d vit b12 omega ama olmadı, sonra bi sinirle her şeyi bıraktım almadim yeniden ama düzenli saf ari sutu kullandim yumurtlama haftamda bir iki sefer prowomen kullandım takvime göre yumurtlama haftamdaki 23,24,25,26 aralıkta ilişki olmuş düzenli yumurtlamayı 25inde veriyor uygulama, öncesinde ve sonrasında 2 günde bir 3 günde bir düzensiz olmuş
Sabah ac karina yarim cay kaşığı kadar yedim canım ari dünyası diye bir siteden aldım 270 gr falandı 500 lira gibiydi fiyatı daha uyguna geliyordu piyasadaki 50 grliklardan bi bak istersen esim de yedi aynı şekildeBu ay olmazsa bende arı sütü kullanmayı düşünüyordumkesin alırım o zaman. Arı sütünü sabah akşam mı kullandın canım Tekrar hayırlı olsun minişinnn
Şöyle silik çizgi hemen çıktı ama diğer koyu olan bekledikçe koyulaştıİnşallah, hepimiz güzel haberler alırız. Senin yakın mı regl?
İnşallah güzel haberler alırsın, bazılarında jiç belirti olmayabiliyor. Benimde kasık batmalarım oldu ama çatlatma iğnesinden dolayı mı acaba diye hamileliğe yormadım11 i ama bir iki gün kasık batması oldu sonra geçti hiç belirtimde yok
regl beklicem artık
Silik olan hemen diğeri bekledikçe koyulaştı canımcızgı gorunuyor canım hemen mı cıktı ? yarın tekrar yap bnce
inşallah 13 aydır negatif gelince test yapma hevesimde kalmadı bu ayda olmazsa önümüzdeki ay hsg çekilcem sonrasından ümitliyim :) 13 aydır negatif gelince test yapma hevesimde kalmadıİnşallah güzel haberler alırsın, bazılarında jiç belirti olmayabiliyor. Benimde kasık batmalarım oldu ama çatlatma iğnesinden dolayı mı acaba diye hamileliğe yormadım
4-5gün akıntım vardı giderek çoğaldı.Bu dönemde hep ilişkimiz oldu.Ayın 4ünde ovulasyon testinde pik gördüm yine oldu.Tam 24 saat sonra o malum akıntı oldu o gün de oldu zaten ertesi gün artık akıntı filan kalmamıştı biz de olaysız dağıldık şükürler olsunYumurta çatladıktan bir kaç gün önce ve catladığı gün yumurta akı gibi bir akıntı olur. Bu günler değerlendirilmelidir. Yumurta çatladıktan 1 gün sonra kuru olursunuz, ve kuru olduğunuz bu günlerde artık hamile kalamazsınız. Daha sonra BATe kadar çeşitli akıntılar görülebilir. Bazi akıntılar hamilelilik bazileri de adet belirtisi olabilir. Ayırt etmek mümkün değil çünkü her kadının vücudu farklıdır.
Şöyle silik çizgi hemen çıktı ama diğer koyu olan bekledikçe koyulaşt
Şöyle silik çizgi hemen çıktı ama diğer koyu olan bekledikçe koyulaştı
Bende 6aydır deniyorum pco teshisi koydu şimdi kilo veriyorum, 2 ay olcak tedaviye başlayalıda bir ay oldu ilk tedavim yani. O yüzden merakla bekliyorum ama negatif olursada üzülmek istemiyoruminşallah 13 aydır negatif gelince test yapma hevesimde kalmadı bu ayda olmazsa önümüzdeki ay hsg çekilcem sonrasından ümitliyim :) 13 aydır negatif gelince test yapma hevesimde kalmadı
Yarın tekrardan yap bence pozitif olma olasılığı yüksekŞöyle silik çizgi hemen çıktı ama diğer koyu olan bekledikçe koyulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?