Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 6aydır deniyorum pco teshisi koydu şimdi kilo veriyorum, 2 ay olcak tedaviye başlayalıda bir ay oldu ilk tedavim yani. O yüzden merakla bekliyorum ama negatif olursada üzülmek istemiyorum
tez zamanda güzel haberler alırsın inşallah. negatif çıkınca üzülüyor insan evet ama daha güzel zamanda gelecek demekki diye teselli ediyorum ben kendimi.

Twbriklwr
Kaç aydır deniyorsunuz
İlişki sıklığınız nasıl oldu
Bu ay Farklı bir şey denediniz mi

Twbriklwr
Kaç aydır deniyorsunuz
İlişki sıklığınız nasıl oldu
Bu ay Farklı bir şey denediniz mi
Sanırım 26 sı yumurtlamamdı takvimden bakmıştı yapar yapmaz hayalet gibi çizgi gördüm şok oldum sonra bekleyince koyulaştı ama ben clife macun kullanıyorum

şuan ne gibi belirtileriniz var? BAT tarihlerimiz yakındı diye hatırlıyorum.

Çok da kapatma dulkani lazım olur Ben o akıntıyı gördüğüm gün mutlaka yapıyorum ondan sonra da gün aşırı. Gün aşırı olunca her türlü denk geliyor

Aminnn banada 5 gün kaldı dğn 6 gündü test yaptım ama negatif bilmiyorm sanki regl olcal gibiyim bu ayda tutmadı benden size ağlamayacağımmmm şarkısı gelsn

Bugun 7.günün bata 7gün var predictor aldım ne zaman yapmalıyım? Birde ne kadar pahalı ya artık bu erken testler
Aynen ben de dün aldım eczanelerde çok pahalı. İnternetten söylemek lazım. Bi dahaki sefere öyle yapıcam. Ben de predictor early aldım 4-5 gün kala yaptım çıkmadı. Siz de isterseniz 4 gün kala falan yapın. İnşallah çift çizgiyi görmeyi nasip etsin Allahım

Şimdiden hayırlı olsun ne güzel şu çizgiyi göremediğim için kırmızı kalem aldm birazdan boyucam orayı

şuan ne gibi belirtileriniz var? BAT tarihlerimiz yakındı diye hatırlıyorum.
Benim 18-19 bat.Şuan belirti olucak bişey yok daha yumurtayla sperm anca bi araya gelmiştir şansımız yaver gittiyse İç bacak ağrım aynen devam ama onu ben başka bişeye bağlıyorum Haftaya başlicak belirtiler.Geçen ay Nası kaptırmıştım kendimi Ya kusucaktım filan nerdeyse

Dün trenyoldan sipariş verdm 20 tane ovulasyon +6 gebelik 89 tl ye bence çok çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…