- 12 Mayıs 2018
- 382
- 214
- 53
- 36
tez zamanda güzel haberler alırsın inşallah. negatif çıkınca üzülüyor insan evet ama daha güzel zamanda gelecek demekki diye teselli ediyorum ben kendimi.Bende 6aydır deniyorum pco teshisi koydu şimdi kilo veriyorum, 2 ay olcak tedaviye başlayalıda bir ay oldu ilk tedavim yani. O yüzden merakla bekliyorum ama negatif olursada üzülmek istemiyorum
TwbriklwrMerhaba günaydın kızlar dün adetime 5 gün vardı ama ben test aldım yaptım içime bişey doğdu sonra silik çizgi çıktı ve saatler sonra çizgi koyulaştı bakarmısınız testi paylaşıyorum ama testi yapar yapmaz silik çizgiyi gördüm bat 11 ocak
sılık hemen cıktıysa super, ınsallaahh vardır yaSilik olan hemen diğeri bekledikçe koyulaştı canım
Şöyle 3 aydır korunmasız deniyoruz 11 inde adet oldum 18 21 ve 26 sında ilişki olduTwbriklwr
Kaç aydır deniyorsunuz
İlişki sıklığınız nasıl oldu
Bu ay Farklı bir şey denediniz mi
Sanırım 26 sı yumurtlamamdı takvimden bakmıştı yapar yapmaz hayalet gibi çizgi gördüm şok oldum sonra bekleyince koyulaştı ama ben clife macun kullanıyorumTwbriklwr
Kaç aydır deniyorsunuz
İlişki sıklığınız nasıl oldu
Bu ay Farklı bir şey denediniz mi
4-5gün akıntım vardı giderek çoğaldı.Bu dönemde hep ilişkimiz oldu.Ayın 4ünde ovulasyon testinde pik gördüm yine oldu.Tam 24 saat sonra o malum akıntı oldu o gün de oldu zaten ertesi gün artık akıntı filan kalmamıştı biz de olaysız dağıldık şükürler olsun
Tebrik ederim tekrarda.Şöyle 3 aydır korunmasız deniyoruz 11 inde adet oldum 18 21 ve 26 sında ilişki oldu
Amin inşallahh aslında bir oğlum var ama yıllardır ikinicisi olmadı en son tüp bebek yapalım dedik isteyen ,dileyen herkese nasip etsin Allah'ım inşallahhhhadi insallah!! Ugurlu gelsin 2022 ve hemmmen tutsun insallah!
Aminnn hepimizin inşallahh sonucu burdan yazıcam inşallah :)Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsun inşallah
İnşallah hamileyimdir bir kızım var 4 yaşında kardeşi olsun çok istiyorum umarım bebeğim benimledirTebrik ederim tekrarda.
Çok teşekkür ederim amin inşallahh isteyen herkesede versin Allah'ım :)Hadi hayırlı uğurlu olsun bebis gelir en kısa sürede insallah
Amin canım benim inşallahBen klomenle birlikte letu kullandım bu ayy 2den fazla yumurtam gelişti adetime 7 gün var bekliyorum sabırsızlıkla. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Çok da kapatma dulkani lazım olurBenim o yumurta akı kıvamındaki akıntıyı gördükten sonra akıntım kesildi desem yeridir.O akşam yaptık yani dün.Alışkanlık olmuş eşim geldi yanıma malum sebepten.Dükkanı kapattık dedimBi durum varsa söyleyin geç olmadan Bugün gerekli mi değil mi acil dönün bana
Folik asidi 1 buçuk senedir alıyorum ama bazı dönemlerde bıraktım kürtaj dönemi falan şu an 1 aydır düzenli alıyorum Dr bı de duphaston verdi o da progesteronKizlar folikasiti ne zaman almaya basladiniz? Ve folikasit disinda ne gibi takviyeler aliyosunuz?
Aynen dayanamıyoruz bi yandan umut bi yandan ya olmazsa korkusu.. Allah dualarımızı kabul etsin bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAmiin amiin insallahhyumurtlama gününü Takip ettiniz mi? Ne kadar adet geçmeden test yapmicam demekte dayanamıyoruz maalesef
Aminnn banada 5 gün kaldı dğn 6 gündü test yaptım ama negatif bilmiyorm sanki regl olcal gibiyim bu ayda tutmadı benden size ağlamayacağımmmm şarkısı gelsnİnşallah vardır. Geç döllenme olabilir mi hiç bilmiyoruminsan üzülüyor ister istemez.. Allah ne kadar isteyen varsa kucaklarını doldursun inşallah ve buradaki tüm arkadaşlarım hayırlı sağlıklı evlatlar sahibi olsun.
Aynen ben de dün aldım eczanelerde çok pahalı. İnternetten söylemek lazım. Bi dahaki sefere öyle yapıcam. Ben de predictor early aldım 4-5 gün kala yaptım çıkmadı. Siz de isterseniz 4 gün kala falan yapın. İnşallah çift çizgiyi görmeyi nasip etsin AllahımBugun 7.günün bata 7gün var predictor aldım ne zaman yapmalıyım? Birde ne kadar pahalı ya artık bu erken testler
Şimdiden hayırlı olsun ne güzel şu çizgiyi göremediğim için kırmızı kalem aldm birazdan boyucam orayıGünaydın kızlar bi şey danışmak istiyorum listede yokum ama bat yarın, dun ve bugün test yaptım laboquick çizgi belirdi ama emin olamıyorum doğruluğundan bana test önerebilir misiniz güvendiğiniz bi marka hemen kana koşmak istemiyorum önce emin olmak istiyorum da teyit edip testimi atıyorum oba da bakarsaniz sevinirim dun daha zordu görmesi ama benzer çizgiydiEki Görüntüle 2983247 bugün böyle
Benim 18-19 bat.Şuan belirti olucak bişey yok daha yumurtayla sperm anca bi araya gelmiştir şansımız yaver gittiyseşuan ne gibi belirtileriniz var? BAT tarihlerimiz yakındı diye hatırlıyorum.
Dün trenyoldan sipariş verdm 20 tane ovulasyon +6 gebelik 89 tl ye bence çok çok uygunAynen ben de dün aldım eczanelerde çok pahalı. İnternetten söylemek lazım. Bi dahaki sefere öyle yapıcam. Ben de predictor early aldım 4-5 gün kala yaptım çıkmadı. Siz de isterseniz 4 gün kala falan yapın. İnşallah çift çizgiyi görmeyi nasip etsin Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?