Evet zaten çok kısa bir işlemmis uzerine anestezi olunca hissetmeyecegim diye düşünüyorum ve umutluyum minicik bir tıkanıklık varsa bile açılıyormus cekilirken bu bana umut veriyorAyy hayirli olsunben de gelecek ay çekilecegim çok heyecanlı ve stresliyim aynı zamanda
Anestezili cok rahat geçecektir sizin için bence
Teşekkür ederimInsallah sorunsuz geçerben 3.kimyasal gebelik yaşıyorum maalesef tespit amaçlı
Bu ay çekildim ben anestezili, ve öncesinde bayaa korkmama rağmen çok kolay geçti. Sonrasında hiç ağrım olmadı antibiyotik kullanmana gerek yok dedi.Merhaba , 4 ocakta hsg rahim filmi cekilecek. 2 aydır catlatma ignesi oluyorum ama yardımcı olmadi. Ovulasykn testi kullanmıyorum. Hsg sonrasi oluruna bırakmayı planlıyorum bir süre. Hsg yi Medicalparkta anestezili olacagim. Biraz korkuyorum ama mayia ayında burun ameliyati oldum ondan daha fena olamaz diye düşünüyorum :)
Bilmiyorum tibbi acidan bir aciklamasi var midir ama yillar icerjsinde bence bünyeye göre ufacik tikanikliklar olabilir gibime geliyor o yuzden hsg bence cok iyi olacaktir durumu netlestirmekteBen de 5 Ocak çarşamba günü hsg çektireceğim. 2016 yılında anne oldum 21 yaşındaydım. O zaman hemen bir kaç ay içinde hamile kalmıştım. 6 yıldır ise tek bir gebelik öyküm olmadı. Hormon testleri yapıldı, eşime spermiyografi testleri yapıldı bir problem yok diyorlar. En son hsg kararlaştırıldı. Sizler de inşallah güzel haberler alırsınız
O kadar iyi anliyorum ki .. takmıyorum dediğimde bile takıyorum kimse anlamadığı icin cok takıyorsun dedikleri için kimseyle birşey paylaşamiyorum. Yasamayan insan diyorki neler var neler insanlar senelerde deniyor olmuyor tamam haklilar kismet nasip hayırlısı ne zamansa evet o zaman gelsin ama beklemesi yorucu yipratici birde yardimci yollar deniyoruz doktorlarimiz sayesinde o zaman diyorsunki nornal yollarla hamile kalanlardan demekki bir farkim var o zaman az da olsa üzülüyor insan tabiki beterin beteri var ama o zaman normal bir insanin beni anlayamamasi gayet normal. O yuzden iyi ki buradayız ve birbirimizi anliyoruzBu ay çekildim ben anestezili, ve öncesinde bayaa korkmama rağmen çok kolay geçti. Sonrasında hiç ağrım olmadı antibiyotik kullanmana gerek yok dedi.
Şükür temiz çıktı sonucum umutluyum çünkü hsg sonrası hamile kalan çok arkadaşımız var.
2 olumsuz klomen sürecim var doktor son bir kez daha deneriz diyor inşallah gerek kalmaz bu ay hepimiz kavuşuruz, gerçekten artık beklemekten umut etmekten hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum.
2021 benim için her ay kısır döngü halinde geçti.. Her ay umut süreç beklenti ve hayal kırıklığı.. Bu ay biraz daha rahat gibiyim ama en rahat halimde bile kafamda hep..
Bir arkadaşım yakin zamanda devlet Hastanesinde oldu resmen travma kaldı kızdaHiç korkmayın anestezi olmadan da çok rahat bir işlem, doktorunuza güvenin çok rahat geçecektir
Kesinlikle çevremde kimseyle konuşmuyorym bu konuyu vakti değil demek ki diyorlar bunu diyen 2. Ayında hamile kaldı..herkesin zamanı da benim mi değil diyorum.. İmtihanım olmasından korkuyorm.. Sadece dua ediyorum bolca dua.. Burası iyi ki var birbirimizi anlıyoruz.. Bir çoğumuzun yaşadığı aynı.. Hepimiz mucizelerimize kavuşuruz inşallahO kadar iyi anliyorum ki .. takmıyorum dediğimde bile takıyorum kimse anlamadığı icin cok takıyorsun dedikleri için kimseyle birşey paylaşamiyorum. Yasamayan insan diyorki neler var neler insanlar senelerde deniyor olmuyor tamam haklilar kismet nasip hayırlısı ne zamansa evet o zaman gelsin ama beklemesi yorucu yipratici birde yardimci yollar deniyoruz doktorlarimiz sayesinde o zaman diyorsunki nornal yollarla hamile kalanlardan demekki bir farkim var o zaman az da olsa üzülüyor insan tabiki beterin beteri var ama o zaman normal bir insanin beni anlayamamasi gayet normal. O yuzden iyi ki buradayız ve birbirimizi anliyoruz
Siz devlet hastanesinde mi çekileceksiniz?Bir arkadaşım yakin zamanda devlet Hastanesinde oldu resmen travma kaldı kızdabaya zor gecmis ondan ben direk anestezili istiyorum
Çok doğru herkes ayni şeyleri söylüyor ama kimse ne yaşadığımızı anlanaya çalışmıyor en büyük desteğim eşim o bile şey diyor bazen hayatim tedavi icin erken değil mi millet bir sene uğraşıyor öyle gidiyor doktora diye. Ama şöyle bir durum var ben zaten sorunlu biriyim 6-7Kesinlikle çevremde kimseyle konuşmuyorym bu konuyu vakti değil demek ki diyorlar bunu diyen 2. Ayında hamile kaldı..herkesin zamanı da benim mi değil diyorum.. İmtihanım olmasından korkuyorm.. Sadece dua ediyorum bolca dua.. Burası iyi ki var birbirimizi anlıyoruz.. Bir çoğumuzun yaşadığı aynı.. Hepimiz mucizelerimize kavuşuruz inşallah
Yok medicalde olacağım nasipseSiz devlet hastanesinde mi çekileceksiniz?
Çok doğru herkes ayni şeyleri söylüyor ama kimse ne yaşadığımızı anlanaya çalışmıyor en büyük desteğim eşim o bile şey diyor bazen hayatim tedavi icin erken değil mi millet bir sene uğraşıyor öyle gidiyor doktora diye. Ama şöyle bir durum var ben zaten sorunlu biriyim 6-7Kesinlikle çevremde kimseyle konuşmuyorym bu konuyu vakti değil demek ki diyorlar bunu diyen 2. Ayında hamile kaldı..herkesin zamanı da benim mi değil diyorum.. İmtihanım olmasından korkuyorm.. Sadece dua ediyorum bolca dua.. Burası iyi ki var birbirimizi anlıyoruz.. Bir çoğumuzun yaşadığı aynı.. Hepimiz mucizelerimize kavuşuruz inşallah
Tanisal histereskop nedir merak ettim ilk defa duydummerhaba bizde 13 aydır deniyoruz hiç bir sorun yok dediler testlere doktorum artık rahim filmi çekelim dedi şubat ayında düşünüyoruz çektirmeyi anestezisiz çektirmek istiyorum bakalım bir hafta sonrada tanısal histereskopi istedi doktorum.
inşallah tez zamanda isteyen herkese sağlıklı mutlu güzel kaderli evlat nasip etsin rabbim.
Tamam içimiz rahat gidin korkmayın öyleyseÇok doğru herkes ayni şeyleri söylüyor ama kimse ne yaşadığımızı anlanaya çalışmıyor en büyük desteğim eşim o bile şey diyor bazen hayatim tedavi icin erken değil mi millet bir sene uğraşıyor öyle gidiyor doktora diye. Ama şöyle bir durum var ben zaten sorunlu biriyim 6-7
Yok medicalde olacağım nasipse
günaydın internetten baktığımÇok doğru herkes ayni şeyleri söylüyor ama kimse ne yaşadığımızı anlanaya çalışmıyor en büyük desteğim eşim o bile şey diyor bazen hayatim tedavi icin erken değil mi millet bir sene uğraşıyor öyle gidiyor doktora diye. Ama şöyle bir durum var ben zaten sorunlu biriyim 6-7
Tanisal histereskop nedir merak ettim ilk defa duydum
HSG çektirdiğiniz ayda doktorunuz korunmanızı önerdimi radyasyondan dolayı?Bu ay çekildim ben anestezili, ve öncesinde bayaa korkmama rağmen çok kolay geçti. Sonrasında hiç ağrım olmadı antibiyotik kullanmana gerek yok dedi.
Şükür temiz çıktı sonucum umutluyum çünkü hsg sonrası hamile kalan çok arkadaşımız var.
2 olumsuz klomen sürecim var doktor son bir kez daha deneriz diyor inşallah gerek kalmaz bu ay hepimiz kavuşuruz, gerçekten artık beklemekten umut etmekten hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum.
2021 benim için her ay kısır döngü halinde geçti.. Her ay umut süreç beklenti ve hayal kırıklığı.. Bu ay biraz daha rahat gibiyim ama en rahat halimde bile kafamda hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?