Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 HSG cektirecekler birlikte bekleyelim🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim aşırı sorunlu adet düzeni olan biriyim. Yillarca ağrılı cektim hala da aşırı ağrılı yaşarım. Tabi tüpten mi kaynakli bilinmez aylarca adet olmayip hormon duzenleyici addt sokturuculerle adet oluyordum ki geçen nisan dan beri hep gününde geliyoe ama yine ağrıyla

Tabii mutlaka soracağım :) 8 ocakta çekileceğim bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar Sonuç hemen veriliyor değil mi

Benim doktorumda bugun bana ayni tarz bir sey soyledi belki açılır diye 15 dk uğraştım dedi ama bence bu işte uzman yapan herkes ayni şeyi yapacaktır yine de doktorunuzla konuşmakta fayda var

Ay hemencecik hallolsun o zaman da acilsin insallah sonra gelsin bebisler

teşekkür ederim hepinize umarım çok güzel haberler alırsınız en kısa sürede

Canım ben anestesisiz hacettepede çekildim çok rahattı sadece ilaç verilince birax yanma oluyo. İyiki anestesi almamışım dedim iki dk içinde bitiyo zaten..aslında doktorlar tikanlik yada yapışma varsa görüyormuş ama benim filmimi çeken kişi hoca açıklama yapar dddi. Bişey demediler

Cook geçmiş olsun canimm. Bende seninle aynı gün çekildim Pzt göstercem sonuçları çeken kişiler hocanın asistanı olunca hicbisey demediler. Ben anestesisiz çekildik.cok kolay geçti.

Size de çok geçmiş olsun ben anestezili olarak randevumu aldım cumartesi günü Tesla görüntüleme merkezinde çekileceğim bakalım inşallah sizin de sonucunuz temizdir darısı bize olsun

Size de çok geçmiş olsun ben anestezili olarak randevumu aldım cumartesi günü Tesla görüntüleme merkezinde çekileceğim bakalım inşallah sizin de sonucunuz temizdir darısı bize olsun
İnsallh canimm..heyecanla bekliyorum cikolota kistim.var onun yarattığı bı sorun olabilir diyolar bakalım canim

İnsallh canimm..heyecanla bekliyorum cikolota kistim.var onun yarattığı bı sorun olabilir diyolar bakalım canim
Hangi doktora tedaviye gidiyorsunuz acaba devlette mi özelde mi

Hacettepede bı prof. Gidiyorum bide özelde bı hocaya gittim.
Anladım ben de doktor arayışı içerisindeyim devlet hastanesine devam ediyorum Şubat ayında iyi farklı bir doktora görünmeyi düşünüyorum tabi öncelikle hsg sonuçlansın ona göre karar vereceğim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Canım iyi bir hocaya git. Ben hacettepede devam edecem. Ünv hastanesi herzamn daha güvenlidir. Hem testlerinde orda yapılıyor. Özel.muayenedeki prof. Oda çok iyi fakat maddi olarak bizi zorlucak.

Canım iyi bir hocaya git. Ben hacettepede devam edecem. Ünv hastanesi herzamn daha güvenlidir. Hem testlerinde orda yapılıyor. Özel.muayenedeki prof. Oda çok iyi fakat maddi olarak bizi zorlucak.
Ben de Hulusi Bülent zeyneloğlu,BB Clinik’te Bora,Buğra doktorları duydum onlardan birini düşünüyorum.Özeldeki doktorunuz kimdi?Bir de Hacettepe’de öğretim üyesine randevuyu kolay alabiliyor musunuz acaba orda da Gökhan’dı sanırım genç bir doktordu onun adını duymuştum kime gidiyorsunuz

Canım randevuda sıkıntı olmuyo hacdttepe online randevu sisteminden alıyorum. Ben prof.zafer selcuga gidiyorumdaha yeni başladım.ozelde prof.esat orhona gittim canim. Gökhan beyi hiç duymadım vanimama gittiğimde bı sorarım istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…