Teşekkür ederimCok geçmiş olsun atlatmissiniz ve en azından artık sorunu biliyorsunuz bu harika bir haber ve olumlu düşünelim tüp açılabilir diye ☘ peki hiç ağrınız falan oluyor muydu tıkalı tarafta ya da iltihapli tarafta adet dongunuz düzenli miydi
Tabii mutlaka soracağım :) 8 ocakta çekileceğim bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkarBenim de çekimimi radyoloji uzmanı yaptı sonra sonucu kendi doktoruma gösterdim. Radyololi uzmanı da sürekli bu çekimi yapıyor zaten tıkanıklık varsa açmaya çalışması gerektiğini biliyordur diye düşünüyorum. Ben de ilk sıvı tekrar geri aktığında pes etmicem tekrar denicem demişti. Siz de içinizin rahat etmesi için bence çekimden önce çekimi yapacak doktor ile bu konuyu konuşmalısınız yine de.
Benim doktorumda bugun bana ayni tarz bir sey soyledi belki açılır diye 15 dk uğraştım dedi ama bence bu işte uzman yapan herkes ayni şeyi yapacaktır yine de doktorunuzla konuşmakta fayda varAnladım benim görüştüğüm yerde doktoru kendileri ayarlıyorlar isterseniz kendi doktorunuz ile birlikte de gelebilirsiniz o da yapabilir dediler.Ancak sonucu kendi doktorunuza göstermelisiniz dediler.İçime bir kuşku düştü orda acaba sadece doktor rahim filmi çekip sonucu verip yolluyor mu acaba diye düşündüm.Ama herkeste duyuyorum film sırasında sıvı yolladılar açtılar gibi yorumlar.İnşallah gerek yoktur ama sorun gördüğü yerde de müdahale etmeden filmi çekip göndermez beni heralde diye düşünüyorum
Evet bana cd olarak hemen verdiTabii mutlaka soracağım :) 8 ocakta çekileceğim bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkarSonuç hemen veriliyor değil mi
Evet bir kaç dakika bekletiyorlar. İnşaAllahTabii mutlaka soracağım :) 8 ocakta çekileceğim bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkarSonuç hemen veriliyor değil mi
Ay hemencecik hallolsun o zaman da acilsin insallah sonra gelsin bebislerTeşekkür ederimaşırı sorunlu adet düzeni olan biriyim. Yillarca ağrılı cektim hala da aşırı ağrılı yaşarım. Tabi tüpten mi kaynakli bilinmez aylarca adet olmayip hormon duzenleyici addt sokturuculerle adet oluyordum ki geçen nisan dan beri hep gününde geliyoe ama yine ağrıyla
İnşallah hepimiz bebislere kavusalim sağlıklaAy hemencecik hallolsun o zaman da acilsin insallah sonra gelsin bebisler
Cekimden sonra bize haber verinteşekkür ederim hepinize umarım çok güzel haberler alırsınız en kısa sürede
Tabii veririm inşallahCekimden sonra bize haber verin
Canım ben anestesisiz hacettepede çekildim çok rahattı sadece ilaç verilince birax yanma oluyo. İyiki anestesi almamışım dedim iki dk içinde bitiyo zaten..aslında doktorlar tikanlik yada yapışma varsa görüyormuş ama benim filmimi çeken kişi hoca açıklama yapar dddi. Bişey demedilerÇekilenlere sormak istediğim bir konu var ben özel bir görüntüleme merkezinde kendi doktorları ve anestezi uzmanları eşliğinde çekileceğim.Sonuçları kendi doktorunuza göstermelisiniz dediler.Çekim sırasında misal tüpler tıkalı olduğunda vs çeken doktor müdahale edip açıyor mu yoksa sadece film çekip sonucu mu veriyor merak ediyorum açıkçası çekilenler cevaplarsa sevinirim
Cook geçmiş olsun canimm. Bende seninle aynı gün çekildim Pzt göstercem sonuçları çeken kişiler hocanın asistanı olunca hicbisey demediler. Ben anestesisiz çekildik.cok kolay geçti.Merhabalar, şuan evden yazıyorum. Şimdi hem sonucu hemde sürecimi detayli anlatacağım.
Öncelikle sabah medicale gittik doktorum çikolata kistimi kontrol etti ve yine yok olmuş sonrasinda anestezili hsg için hazirlanmaya başladım. Evrak sureci , kan alma anestezi uzmani ile görüşme derken ameliyat kiyafetlerimi de giydim ve hazirdim bu arada 2500 TL ödedim. Normal bir ameliyat surecine hazırlanır gibi hazirladilar günü birlik olduğu için oda da değildim.nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum ancak soğuktu ameliyathane , neyse adımı söylemeleriyle kendime gelmeye başladım.ancak kendime geldikce nasıl bir agrim var anlatamam yerimde duramıyorum gaz sancim var tuvaletim gelmiş durumda kivrandim durdum. Ağrı kesici yaptılar ama gecmiyordu gaz cikartarak kendimi rahatlatmaya çalıştım hatta birsey getirdiler çişimi yapmak istedim artık agridan baski yapiyordu yatakta ona yaptim kalkmadan ama bir an önce doktora gitmek istedim bir parça agzima biseyler atip topladkm kendimi ve doktora çıktım.Tuplerden biri şişmiş yani iltihaplı bebek istesekte istemesekte alinmasi gerekiyor diğeri de tıkalı yaklaşık 15 dk uğraşmış açmak için ancak açılmamış suanki şartlar da bebek ihtimali yok, bir tüp alinacak digerinin acilmasi denenecek acilirsa asilama ile ihtimal var ama olmazsa tup bebek biraz ağrılı biraz moral bozukluğuyla çıktım hastaneden smdi evdeyim agrim geçti
Size de çok geçmiş olsun ben anestezili olarak randevumu aldım cumartesi günü Tesla görüntüleme merkezinde çekileceğim bakalım inşallah sizin de sonucunuz temizdir darısı bize olsunCanım ben anestesisiz hacettepede çekildim çok rahattı sadece ilaç verilince birax yanma oluyo. İyiki anestesi almamışım dedim iki dk içinde bitiyo zaten..aslında doktorlar tikanlik yada yapışma varsa görüyormuş ama benim filmimi çeken kişi hoca açıklama yapar dddi. Bişey demediler
İnsallh canimm..heyecanla bekliyorum cikolota kistim.var onun yarattığı bı sorun olabilir diyolar bakalım canimSize de çok geçmiş olsun ben anestezili olarak randevumu aldım cumartesi günü Tesla görüntüleme merkezinde çekileceğim bakalım inşallah sizin de sonucunuz temizdir darısı bize olsun
Hangi doktora tedaviye gidiyorsunuz acaba devlette mi özelde miİnsallh canimm..heyecanla bekliyorum cikolota kistim.var onun yarattığı bı sorun olabilir diyolar bakalım canim
Hacettepede bı prof. Gidiyorum bide özelde bı hocaya gittim.Hangi doktora tedaviye gidiyorsunuz acaba devlette mi özelde mi
Anladım ben de doktor arayışı içerisindeyim devlet hastanesine devam ediyorum Şubat ayında iyi farklı bir doktora görünmeyi düşünüyorum tabi öncelikle hsg sonuçlansın ona göre karar vereceğim bakalım hakkımızda hayırlısı olsunHacettepede bı prof. Gidiyorum bide özelde bı hocaya gittim.
Canım iyi bir hocaya git. Ben hacettepede devam edecem. Ünv hastanesi herzamn daha güvenlidir. Hem testlerinde orda yapılıyor. Özel.muayenedeki prof. Oda çok iyi fakat maddi olarak bizi zorlucak.Anladım ben de doktor arayışı içerisindeyim devlet hastanesine devam ediyorum Şubat ayında iyi farklı bir doktora görünmeyi düşünüyorum tabi öncelikle hsg sonuçlansın ona göre karar vereceğim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Ben de Hulusi Bülent zeyneloğlu,BB Clinik’te Bora,Buğra doktorları duydum onlardan birini düşünüyorum.Özeldeki doktorunuz kimdi?Bir de Hacettepe’de öğretim üyesine randevuyu kolay alabiliyor musunuz acaba orda da Gökhan’dı sanırım genç bir doktordu onun adını duymuştum kime gidiyorsunuzCanım iyi bir hocaya git. Ben hacettepede devam edecem. Ünv hastanesi herzamn daha güvenlidir. Hem testlerinde orda yapılıyor. Özel.muayenedeki prof. Oda çok iyi fakat maddi olarak bizi zorlucak.
Canım randevuda sıkıntı olmuyo hacdttepe online randevu sisteminden alıyorum. Ben prof.zafer selcuga gidiyorumdaha yeni başladım.ozelde prof.esat orhona gittim canim. Gökhan beyi hiç duymadım vanimama gittiğimde bı sorarım istersenBen de Hulusi Bülent zeyneloğlu,BB Clinik’te Bora,Buğra doktorları duydum onlardan birini düşünüyorum.Özeldeki doktorunuz kimdi?Bir de Hacettepe’de öğretim üyesine randevuyu kolay alabiliyor musunuz acaba orda da Gökhan’dı sanırım genç bir doktordu onun adını duymuştum kime gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?