Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Öylemi burda sağlık ocağına yazdırıp alanda var ama ayda bir kutuyu geçmediğinden belki denk gelmiştir
Çok saçma ya 1 tane içmeyebiliriz sonuçta her gün
Canim istedigin kadar kullan kaç tane kullandığın önemli değil yazdırırken zaten sana devletin verdiği ilaç günde bir olarak yani 3 ay kullanmaya 3 adet estrofem veriyor. Gerisi özel aliyosun.

Öylemi burda sağlık ocağına yazdırıp alanda var ama ayda bir kutuyu geçmediğinden belki denk gelmiştir
Çok saçma ya 1 tane içmeyebiliriz sonuçta her gün
Maalesef canm 1 ayda 3 tane alabilirsin evet ama diğer aylar karşılamaz bitince eğer 3 ayı doldurmamışsan cebinden vericeksin canm kimseyi günde bir kullanmiyor ama devlet böyle karşılıyor işte maalesef

Canim istedigin kadar kullan kaç tane kullandığın önemli değil yazdırırken zaten sana devletin verdiği ilaç günde bir olarak yani 3 ay kullanmaya 3 adet estrofem veriyor. Gerisi özel aliyosun.
Ne 3 adet estrofem mi verıyo hiç yazdırmam o zaman daha iyi bende hepsini karşılıyo sanıyodum.

Lutinus falan cok pahalı ya onları karsılıyo mu? Oksapar kullanmam gerekıyo 6000 lik o da en son 2 adet 200 mü neydi hatırlayamadım tam ama şimdi kim bilir kaç olmuştur
Şuan 600 civarı idi oksapar. Raporun yoksa oda maalesef ücretli. Lutinys hiç kullanmadım bilmiyorum maalesef cbm

Lutinus falan cok pahalı ya onları karsılıyo mu? Oksapar kullanmam gerekıyo 6000 lik o da en son 2 adet 200 mü neydi hatırlayamadım tam ama şimdi kim bilir kaç olmuştur
Ben de yeni lutinusa başladım netten baktığımda karşılamıyor olarak yazıyordu. Baya da pahalı dediğiniz gibi 2 kutu ya 800 mü 900 mü ne vermiş eşim.

sağlık ocağına yazdırabilirsiniz oksaparı. karşılıyor sgk
Ben alıyorum raporum var ama olmayanlara nasıl bilmiyorum maalesef eczaneler şuan onuda zora koşuyor önceki tedavimde de vermek istemediler başka eczaneden aldım şimdide bı eczane vermek istemedi başka eczane hemen evrdi.

Ben alıyorum raporum var ama olmayanlara nasıl bilmiyorum maalesef eczaneler şuan onuda zora koşuyor önceki tedavimde de vermek istemediler başka eczaneden aldım şimdide bı eczane vermek istemedi başka eczane hemen evrdi.

ben hiç sorun yaşamadım. raporum yok aile hekimine yazdırıyoruz alıyoruz.
progestanı da o şekilde yapmıştım.

ben hiç sorun yaşamadım. raporum yok aile hekimine yazdırıyoruz alıyoruz.
progestanı da o şekilde yapmıştım.
Sizin bir seferliktir ben aylarca kullanmam gerekiyor raporun yoksa alamazsın sürekli senelerdir alıyorum bu sene gördüm böyle birşeyi siz yasamamiş olabilirsiniz benm kayıplarım olduğu için gebelik durumu diye geçtiği için 9 ay süre olarak hesaplayıp karşılamıyor diyor safsata oluyor.

Back
X