Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    66
Kızlar hamileyken konsere gidilir mi? Harbiye de açık hava konserine gitmek istiyorum.Zararlı mıdır ses falan?
16 . Haftada mı duymaya başlıyorlardi ne. İlk hamileligimden öyle hatırlıyorum. Kolonların ağzına girmeyeceksen illa on sırada olucam diyip itiş kakış yasamiyacaksan ya da kalabalıkta saatlerce dikilmeyeceksen (arada oturmak gezinmek dinlenmek oksijen de lazım) düğüne gitmek gibi bişi olur pek de zararlı bı etkinlik olmaz.Düğünde de kolon dibiinde bas titreşimli bangada bangada müzik olsa o da sakıncalı bebeğe :))

Kızlaarr günaydın analık geçici iş göremezlik rapor parasının (doğum parasının) nasıl hesaplandığını biliyor musunuz?

Kızlar sağıma yattığımda benimki bugün 3 kere pıt pıt yaptı ama doktorum 20. haftada kemikler sertleşmeye başladığı için 20’den önce mümkün değil duyamazsın demişti? Erken hisseden var mı benim gibi?

Kizlar rahim ağzı uzunluğu hakkında doktorunuz bişey dedi mi , muayne ederken bakıyorlar mi ? Bilginiz var mı 🫠

Ay bide hareketi hisseden anneler , iki gündür sanki yavrum bana hırslı gibi elleriyle karnımı kazıyor gibi hissediyorum ve hemen geçiyor 🙂↔️😅 acep tekme böyle bişey mi 🫣

Bugun kontrolüm vardı 15+4 140 gr olmuş ve kıza benzetti ısrarla bacaklarını kapattı bizim cinsiyet öğrenmemiz bir dahaki kontrole kaldı 🥲

Back
X