• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet 9 tane yumurtayla 7.tane 5.gün elde ettiğimiz için güveniyorum da doktoruma. Ama embriyo yapıştırıcı fazla bence de haklısınız. Transferim için yarın 13.30’da çağırdılar
oh iyi yarın geliyor buz gibi bebişler:)) annesi onları ısıtacak aman Allah’ım en tatlı an transfer anı.yarın büyük gün final maçı ve kupa sende:) kaç embriyo transfer edilecek?

Kızlar beni cuma günü muayene ye çağırıyorlar bende değerlerim nasıl yüksek geldi dedim .
Hemşire de evt değerler yüksek çıkmış dedi . İkiz olabilir mi dedim
Yani tek olmuştur umarım bölünme durumu var tabi ama bilemeyiz bunu ultrasonda bakicaz artık 🙂 dedi . Umarım niye dediki bu şimdi kötü bişey mi
BuDunyaninMukafatiOlmali BuDunyaninMukafatiOlmali

Gerçi o kadar muayene operasyondan sonra utanç kalmaması gerekiyo ama istemsizce işte utanıyo insan. Ya bende evlendikten sonra çok tutamıyorum😂 önceden iyi tutardım ahh ahhg 🤣🤣
Bşeyler yapacağız artık canım 😊 benimde yarın transfer de saat için aramadılar daha

Beni yarınki transfer için hastaneden aradılar da. embriyo glue da yaptıracak mısınız dediler ekstra 3500₺ miş. Nedir bu işe yarayan bir şey mi zaten çok masraf oldu 😂 çözmesi bile 7500₺ olmuş
Ben yaptırdım ne varsa bütün tuşlara bastım yani 😂

Tabi hatırlıyorum canım iyi olmaya çalışıyorum yarın transferim var 😊 sen nasılsın canım
Aaa yarın mı çok sevindimmmmmmm🥰😍💐 ben de iyiyim toparlandım şükür 30 ocak uzun protokolle başlıcaz herşey yolunda giderse taze transfer olacak bu sefer şimdilik nadastayım:)sizlerin güzel haberlerini okuyup moral depolamaya geldim

Muhtemelen bende öyle olucam gibi ama ya tutmaz kayar gider korkusu var işte 🙁
Kuzum bolgeler baska , idrar bambaska bir olay , öyle dusunme lutfen simdiden , tutunucakk ve seninle olucak😍 psikolojik olarak idrarin tutunmayi etkiledigini dusunuyorsan tutmaya calis , sonrasinda kafana takilmasin, zaten altta yatak ortusu oluyor en fazla asiri tutmaktan kacirirsin ondanda hisey olmaz rahat ol 😂

Ben 3 transfer oldum 1-3 tutmuştu sadece 2.tutmadı ondada embryo yapıştırıcısı denen o iğne yapılmıştı.transfere 1,5 saat kala ve bende çok fazla rahimde kasılma yapmıştı.fiyasko .işe yararlılığı keain olmayan deneysel yöntemler olduğunuda doktorlar söylemişti
Embriyo yapıştırıcı transfer anında yapılıyor canım embriyoyu o jelle veriyorlar öncesinde olan bir şey değil

Aaa yarın mı çok sevindimmmmmmm🥰😍💐 ben de iyiyim toparlandım şükür 30 ocak uzun protokolle başlıcaz herşey yolunda giderse taze transfer olacak bu sefer şimdilik nadastayım:)sizlerin güzel haberlerini okuyup moral depolamaya geldim
Bu son olur inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa vermesin 🤲

Merhaba kızlar 10.gün 13.40 cıktı sonucum, doktor 2 gün sonra tekrar test dedi, sizce?
canım 3. embriyosu mu acaba? benim 5. gün embriyosu 9. gün beta hcg 6 ile öğrenmiştim, maalesef düşük oldu. düşük değerle başlayanlar pek sağlıklı ilerlemiyor. ama belli de olmaz belki geç tutunmuştur. inşallah yükselir

Back
X