• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ayy ayy maşallah maşallah sayfaya girdikçe gözüm gönlüm açılıyor, pozitif idrar testlerimi dersin, kanda çıkan güzel betalar mı dersin, ultrosondan selam çakan kesecikler mi dersin, transfer için saat sayanlarmı dersin ❤️🥰🥰 maşallah hepinize @Titizzzz karamel Latte karamel Latte
Cookiie Cookiie benarya benarya hepinizi tebrik ederim adını hatırlayıp yazmadığım arkafaşlar sizede selam olsun 🌺🌺 süreciniz baştan soma mükemmel ilerlesin inşallah 🥰🥰🥰🥰
Çok sağol canım inşallah hepimiz güzel güzel haberler verelim🥰

Olumlu düşünemiyorum nedense. Başıma gelen olaylardan dolayı mı artık bilmiyorum. Diğerinde 3.gün embriyosu transferi olmuştum 2 tane bu 5. Gün embriyosu 1 tane olacak inşallah
kötü düşünme:(seni anlıyorum zor şeyler yaşadık ve sen daha ağır bir trawma yaşadın.ama hepsi geride kaldı Allah nasip edecek inanıyorum.embriyon da hazır sadece kavuşmak kaldı.yaşın genç ve hamile kalabildiğini biliyorsun.pozitif ol

canım 3. embriyosu mu acaba? benim 5. gün embriyosu 9. gün beta hcg 6 ile öğrenmiştim, maalesef düşük oldu. düşük değerle başlayanlar pek sağlıklı ilerlemiyor. ama belli de olmaz belki geç tutunmuştur. inşallah yükselir
Aslında ardışık transfer oldum, 3. Ve 5.gün embriyosu :( inşallah bizimle kalır

kötü düşünme:KK43:seni anlıyorum zor şeyler yaşadık ve sen daha ağır bir trawma yaşadın.ama hepsi geride kaldı Allah nasip edecek inanıyorum.embriyon da hazır sadece kavuşmak kaldı.yaşın genç ve hamile kalabildiğini biliyorsun.pozitif ol
İnşAllah canım Allah razı olsun desteğin için 🤲❤️

Kızlar beni cuma günü muayene ye çağırıyorlar bende değerlerim nasıl yüksek geldi dedim .
Hemşire de evt değerler yüksek çıkmış dedi . İkiz olabilir mi dedim
Yani tek olmuştur umarım bölünme durumu var tabi ama bilemeyiz bunu ultrasonda bakicaz artık 🙂 dedi . Umarım niye dediki bu şimdi kötü bişey mi
BuDunyaninMukafatiOlmali BuDunyaninMukafatiOlmali
Kuzum çogul gebelik risk. O yüzden umarim demistir. Doktorlar çift ya da daha fazla transferi coğul olsunlar diye değil gebelik ihtimali artsin diye koyuyorlar.

Eklentiler

• IMG_20230123_143950.webp
    IMG_20230123_143950.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 75
Kanda sorun çıkmazsa inşallah ya 28i ya 30u dedi canım. Arıcaklar sonux çıkınca bakalım bekliyorum🥰
Senin kaç oluyor ne kullanıyorsun ilaç
Ayyy o kan sonucunu beklemek de stresli oluyo demi Dr um korkuttu bikere beni dur bakalım bazen kan sonucu da iyi gelmiyor transfer iptal olabiliyor demişti tutulmuştum o 2 saat hiç geçmedi dua etmekten başka çare yoktu ve sonuç güzel gelmişti ama ne yazıkki sonuç kocaman bir negatifti sonrakilerde rahattım kan sonucu iyi gelicek ve ben transfer olucaktır gözüyle bakmıştım oylede olmuştu ana sonu hep negatifle sonuçlandı 😪 kuzum bazen benim 3 ay 4 ay kalınlasmıyırdu hep erteleniyordu transfer ama sonunda çıkan o vajinal fitil sayesinde ilk kontrolde istenilen kalınlığı yakalıyorduk son tedavilerim de Tomaksifen diye bir ilaç onun yan etkisi rahim duvarını kalınlaştırmaya yarıyor önemli olan ilaç viegra fitil estrofem karışımlı bunu sadece belirli eczaneler hazırlayıp satıyor birde estrofem içiyoruz ya aç karnına onu ben hep 1 saat önce içtim yemeklerden sorunsuz kalınlaşmıştı 8.7 olmuştu transferde 10 a yakındı.. Benim de 7 kusur bazen 6 kusur da kalırdı benim Dr um 7 ml kalınlıkta transfer yapmıyor..

Back
X