Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yaa bazen enerjiler güzel oluyor sen mi açmıştın canim
Topik sahibi arkadaşımızın transferi iptal oldu aslında ilgilenirmi.artik bilmiyorum tabi bide Ocak şubat transfer olacaklar diye değişse daha iyi olur sanki.
Yenisini açalım hayır şimdi arkadaş ilgilenmeyecekse onada zahmet vermeyelim yani

canım lıtunus bende asılamada kullandım,
apartı sıcak su ıle yıkayıp kullanıyordum..
zaten suan apartla kolay rahım kalınlaştıkça onunla bıle zorlanıyor ınsan elle hiç ileri itilmez bir süre sonra sanırım ..
Ben daha zorlanmiyorum demekki çok kalınlaşmadi en son salı günü 10 mm di .
Rahim kalinlasinca zor gireceği hiç akliam gelmezdi sen demesen hiç duymadım

Aynen aynen benmde Kaynanalar gelmek istiyormuş tam eğer olursam transfer zamanları bı pazartesu belli olsunda eşim geciktirmeye calisicak gelmelerini.. zaten denk gelmese bsyler sasarim kafa sağlim bı transfer geçireyim diye ne zaman niyet etsem yok.. hep mi denk gelir ya :KK70:
Bilmiyolar mı canım?

o tarz insanlarsa söyleme tabi.
Bizim problemimiz eşimin çocukluguna dayandığı için annesi filan biliyor.
Transfer de benim yanımda kalıcak sağolsun işimi yapmaya☺️
Benimkiler de yapar canm ama benm kayannam ağzını pek tutamiyor yanımda kalması demek herkesin öğrenmesi gerek eşim bana bakar yeterli sonuca göre yol cizeriz

merhaba benimde hayırlısıyla Ocak ayında transferim olacak Aralık ayında opu oldu. Donduruldu şimdi regl olundu rahim kalınlaşması için femara kullanıyorum. haftaya kontrol var inşallah hayırlı zamanda transfer olur.
İnşallah su gibi akar sureciniz 🤗

Benimkiler de yapar canm ama benm kayannam ağzını pek tutamiyor yanımda kalması demek herkesin öğrenmesi gerek eşim bana bakar yeterli sonuca göre yol cizeriz
Benimki de ağzını çok tutamazdı artık altı sene olacak öğrendi😂
Aslında benim ihtiyacım yok benim üst katımda kız kardeşim oturuyor ama iki tane çocuğu var her daim bana gelemez okula gidiyor çocuğu bu zamana kadar hep o baktı sağ olsun. eşim sürekli izin alamıyor kamu da çalışıyor.
Yıllık iznini kullanacaktı daha önemli günlerde kullanırsın dedim ben istemedim yoksa benimki de bakar

Back
X