- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
Gercekten cok eglenceliydiBenim bi topiğim vardı 2020 ekim transferi diye herkes ordaydı nasl eğlenceliydi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten cok eglenceliydiBenim bi topiğim vardı 2020 ekim transferi diye herkes ordaydı nasl eğlenceliydi![]()
Aaaa ben hiç bakmadım başka ocak ayı topiclerine genelde hep 1 yerde toplanılıyoduBu arada ne kadar topik var Ocak ayına dair tek başlık altında toplansa aslında ama herkes ayrı takılmak istiyor demekki![]()
Yenisini açalım hayır şimdi arkadaş ilgilenmeyecekse onada zahmet vermeyelim yaniYaa bazen enerjiler güzel oluyor sen mi açmıştın canim
Topik sahibi arkadaşımızın transferi iptal oldu aslında ilgilenirmi.artik bilmiyorum tabi bide Ocak şubat transfer olacaklar diye değişse daha iyi olur sanki.
Yok yok daha erkenÇıkcağını bilsem şimdi başlıcamda![]()
Ben daha zorlanmiyorum demekki çok kalınlaşmadi en son salı günü 10 mm di .canım lıtunus bende asılamada kullandım,
apartı sıcak su ıle yıkayıp kullanıyordum..
zaten suan apartla kolay rahım kalınlaştıkça onunla bıle zorlanıyor ınsan elle hiç ileri itilmez bir süre sonra sanırım ..
Bilmiyolar mı canım?Aynen aynen benmde Kaynanalar gelmek istiyormuş tam eğer olursam transfer zamanları bı pazartesu belli olsunda eşim geciktirmeye calisicak gelmelerini.. zaten denk gelmese bsyler sasarim kafa sağlim bı transfer geçireyim diye ne zaman niyet etsem yok.. hep mi denk gelir ya![]()
Ama ben açmam daha topik benim di herkese uğur getirdi kötü haber alan ben oldum herkes doğurduGercekten cok eglenceliydicok guzel gecmişti gırgır şamata
Hayır ya söylemem kesinlikle canim herkes öğrenir bu sefer sonuç ne diye başıma ususecekler filan gerek yok yaniBilmiyolar mı canım?
o tarz insanlarsa söyleme tabi.Hayır ya söylemem kesinlikle canim herkes öğrenir bu sefer sonuç ne diye başıma ususecekler filan gerek yok yani
Benimkiler de yapar canm ama benm kayannam ağzını pek tutamiyor yanımda kalması demek herkesin öğrenmesi gerek eşim bana bakar yeterli sonuca göre yol cizerizo tarz insanlarsa söyleme tabi.
Bizim problemimiz eşimin çocukluguna dayandığı için annesi filan biliyor.
Transfer de benim yanımda kalıcak sağolsun işimi yapmaya![]()
İnşallah su gibi akar surecinizmerhaba benimde hayırlısıyla Ocak ayında transferim olacak Aralık ayında opu oldu. Donduruldu şimdi regl olundu rahim kalınlaşması için femara kullanıyorum. haftaya kontrol var inşallah hayırlı zamanda transfer olur.
Yok yok daha erken![]()
İnşallah Rabbim bizlerede evlat sahibi olmayı nasip eder. İsteyen herkesin kuçakları bebişlerle dolsun.İnşallah su gibi akar sureciniz![]()
Aminnn kaç embriyon oldu cnmİnşallah Rabbim bizlerede evlat sahibi olmayı nasip eder. İsteyen herkesin kuçakları bebişlerle dolsun.
Benimki de ağzını çok tutamazdı artık altı sene olacak öğrendiBenimkiler de yapar canm ama benm kayannam ağzını pek tutamiyor yanımda kalması demek herkesin öğrenmesi gerek eşim bana bakar yeterli sonuca göre yol cizeriz
Bekle 6. Güne kadar kaldı 3 gününEv ovulasyon zamanından kalma test dolu bakışıyoruz her gün![]()
Aramıza hoşgeldinmerhaba benimde hayırlısıyla Ocak ayında transferim olacak Aralık ayında opu oldu. Donduruldu şimdi regl olundu rahim kalınlaşması için femara kullanıyorum. haftaya kontrol var inşallah hayırlı zamanda transfer olur.
Yok canım 10 mm iyi ama sonlara doğru ilaçı içeri ittirmekte zorluk oluyo ciddenBen daha zorlanmiyorum demekki çok kalınlaşmadi en son salı günü 10 mm di .
Rahim kalinlasinca zor gireceği hiç akliam gelmezdi sen demesen hiç duymadım
Benımde kimse bilmiyo nerdeyseHayır ya söylemem kesinlikle canim herkes öğrenir bu sefer sonuç ne diye başıma ususecekler filan gerek yok yani