• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben önceki yıl yorumlarında şöyle bişi okudum bilgisi olan? Yada deneyen varmı ? 5.gün embriyoları için
5.günde kanda 6.günde idrarda çıkabiliyormuş ??

Ya evet bunu düşünüp kendimi rahatlatıyorum ama ilkinde baya bi ağrı fln hissetmiştim sırtım belim kasıklarım bunda hiç bişi hissetmeyince panikledim kafamda sürekli 15 dk yattım ve hemen tuvalete gittim onla mı alakalı diye bunu düşünüyorum :KK43: size de geçmiş olsun :KK200:
Canım Benin olumlama yap pozitif düşün birinde belirti oldu diye diğerinde de olacak diye bişey yok ki belki belirtisiz pozitif olucak bekleyelim görelim ❤️🤲

Kızlarrr selam sizi bulduğum için çok mutluyumm çıldırmak üzereydim 24 ocakta transfer oldum bu 2. Denemem ama hiç bişi hissetmiyorum kafayı yemek üzereyim :KK43:
24 ocak transferleri olarak pazarı bekliyoruz 🤭 herkeste aynı şeyler olmuyo ki sıkma canını bir sürü kişiyiz kişiden kişiye çok değişiyo ❣️

Ayni durumda bende varim horman ilaclari asiri istah aciyor ben mesalanormalde 2 öğün beslenen biriyim bu surecte aksama kadar cok aferdersin agzim bos durmuyor 3 tabak yemek yedim yarimsaat sonra yine aciktim hep bu hormanlardan
Yaaa 😅😅 bu hormon ilaçları ne böyle yaa. İlacın birisi ayaklarımı üşütür diğeri karnımı acıktırır öğlen uyumayan ben öğlen uyumaya başladım. Feleğim şaştı 🤣 eşime söylüyorım yok artık onuda ilaca bağlama diyo 🤣

Ayni durumda bende varim horman ilaclari asiri istah aciyor ben mesalanormalde 2 öğün beslenen biriyim bu surecte aksama kadar cok aferdersin agzim bos durmuyor 3 tabak yemek yedim yarimsaat sonra yine aciktim hep bu hormanlardan
Bende sizinleyim , taştan yumuşak ne varsa yiyorummmm😃 ve durduramiyorum bana tuhaf tuhaf bakiyolar nasil bu kadar çok yiyebildigimi anlamaya calisiyorlar sanirim 😂😂😂

Ay kızlar akşam yemeğini tıka basa yesemde bu saatlerde karnım acıkıyo 3 gündür sizdede transferden sonra böyle bi durum oldu mu? Acıktığımdan sanki dünyayı yesem doymucak gibi bi his oluyo 🤣
Ben hep açım hele sabahları uyandığımda midem kazınıyor 😅😅

Back
X