• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben gözlerinin ardında , emily in paris i takip ediyorum zevkle. Bide anime çizgi dizi var Forest in piano adında bayılarak izliyorum. Yemek olayı bende dur durak bilmiyo hamilelik belirtisi değilde hormonal etki diye düşünüyorum. Haftada 2 gün prof.koşuyodum ben negatif çıkarsa hemen koşuya başlayacağım tekrar yada ağır yaşamlara gidicem tercih benim 🤣 neyse hiç belirtim yok ama inş pozitiftir hem benimki hem hepimizinki 👌🦾🦾
Agir yasamlarda göbek tokuşturmaya ne dersin dostum 😂

Herkese merhaba 20 ocakta transfer oldum 26 sinda dayamadim test yaptim hic birsey cikmadi haliyle ama cikanda var olsaydi illa silikte olsa cikarmiydi acaba diyorum ☹️

Herkese merhaba 20 ocakta transfer oldum 26 sinda dayamadim test yaptim hic birsey cikmadi haliyle ama cikanda var olsaydi illa silikte olsa cikarmiydi acaba diyorum ☹️
Merhaba cnm çıkmayadabilir hiç olumsuz düşünme bence erken 8.gün yada 9. Gün tekrar bak Allah büyüktür

10. Günde çıkar erken gebelik de kanda da çıkar ben 11. Gün vermiştim kanı hayırlısı olsun hakkında canım 🤲 zaten o ağrılar adet günün de oluyor kimisi hiç belirti yaşamadan pozitif aldı kimi ağrılar la ben 11. Güne kadar ağrılarım oldu negatif oldu 😔
Çok geçmiş olsun.🤲 Yakın zamanda pozitifleri görürsünüz görürüz inşallah.🤲 Ben de dünden beridir ağrılarım var, ayakta çok dolaşamıyorım ağrılarım artıyor çok çabuk yoruluyorum. Sizinde mi böyleydi?

Back
X