• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Herkese merhaba 20 ocakta transfer oldum 26 sinda dayamadim test yaptim hic birsey cikmadi haliyle ama cikanda var olsaydi illa silikte olsa cikarmiydi acaba diyorum ☹️
Yok bacım çıkmazdı testler öyle.farkliki ben yaptım çıktı sonra farklı markayla yaptım negatif çıktı testlerden hassasiyeti çok farkli

Kızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum
6B092D6D-26AA-403D-B8BA-3F46FC8D75D6.webp
C093DF51-1ADF-477F-B06A-458D16A45CF2.webp

Ben gözlerinin ardında , emily in paris i takip ediyorum zevkle. Bide anime çizgi dizi var Forest in piano adında bayılarak izliyorum. Yemek olayı bende dur durak bilmiyo hamilelik belirtisi değilde hormonal etki diye düşünüyorum. Haftada 2 gün prof.koşuyodum ben negatif çıkarsa hemen koşuya başlayacağım tekrar yada ağır yaşamlara gidicem tercih benim 🤣 neyse hiç belirtim yok ama inş pozitiftir hem benimki hem hepimizinki 👌🦾🦾
Teşekkürler bakacağım 😊inşallah hayırlısıyla pozitif gelsinn de iki seçeneği de elemiş ol 😊 böyle bir acıkma gerçekten yok ama sabahları midem öyöe kazınıyor ki artık 🙈

Yaaa 😅😅 bu hormon ilaçları ne böyle yaa. İlacın birisi ayaklarımı üşütür diğeri karnımı acıktırır öğlen uyumayan ben öğlen uyumaya başladım. Feleğim şaştı 🤣 eşime söylüyorım yok artık onuda ilaca bağlama diyo 🤣
Hamilelikten tup bebek yatiran bir arkadasim surekli ilaclar yapiyor deyip yanimda uyukluyordu aksam arasam telefonu kapali megersem 9 da yatiyormus hep ilaclara bagladi olumluda beklemiyordu tek embiriyo transfer edilmiisti oona aaaa sonuc 350 cikti simdide bebisi kucaginda. demem şu ozetle sanirim hamilesin😍😍😍😍

Benim idrar testim tek cizgi cikti 9.gun sanirsam bugün kizlar üzülmüycem demıstimde insan üzülüyormus. Yikilmayi ve pes etmeyi asla sevmiyorum bide yarin kana baktirayim yola devam sanirim bizde kibrisa gidicez esimle sabah tek cizgiyi görünce öyle konustuk. Hersey bitmedi. Kizlar her pozitifinizle kendim olmus kadar seviniyorum. rabbim hepinizin yüzünü güldürsün

Back
X