• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

9054382A-6DA3-4DB6-8C5E-8F3AD8CDEBD6.webp

Benim 2 yıldır evliyim öok işime karışmaz çok şeyimide paylaşmadım allah var o da üstüme gelmedi. Bi kere sadece çocuk konusunda neden yapmıyon dedi. Henüz istemiyorum dedim zamanı gelince olur dedim ondam sonra en ufal bi konu açılmadı aramızda... Yok kuzum bizimki bana yardımcı olsun diye değil anası yanında olsun diye gelsin der. Kendisi yorulmasın diye. Bazen diyorum gebe olunca benle hastanye gelmicenmi diyorum annemle gidersiniz diyor ne b, k olsa annemle yapın diyor
Aaa o da kötüymüş 🙈🙈 benmki aksine tabi canm o konuda birde zaten ne gerek var herşey kaynana ile olsun ki :)) ben 8 yıllık evliyim 😂

Evet canim ayni mahalledeyiz hatta 😅
Bana zararlari yok ama faydalari da yok hani 😌
Kalp atişini duyunca söyleyecek eşim, burdayken aslinda sonucu almistik ama eşim benim onu görmek istemediğimi bildigi için onlar gidince söylerim, hem kalp atisini da duymuş olalim dedi sağolsun varolsun😂😂
Hadi inşallah hayırlısıyla o günler de gelsin siz baya yakinmissiniz 😂

Valla benim kv de dış gebelik geçirdiğim de çok üzülmüştü .. dedi ki bir daha hamile kalırsan üç ay söylemeyin bana. ama mübarek müsaade etmiyorsun ki😬😂😂😂
Pazar transferim var , kv eşime diyoki dayinlar gelcek çaya mi gelsek bir akşam.. tövbe yarabbim dedim içimden.. esimde evde yokuz dedi😬bakalım birde okullar tatil ya herkes biyerelere gitme telaşında
Hahaha Allah'tan söyleme demiş :KK70: :KK70: işte benmki anca hamile olduğum bilse işi gücü yapar misafiri agirlar çalıştırırim onları 😂
Neyse mevzu uzunda deşmeyelim konu konuyu açar 😂

Ben ilaçlar disinda böyle şeyler kullanma taraftarı değilim ya . Zaten doktor ilaç veriyor rahim için o zaman ilaç dozu fazla kalıyor gibi bişey olacak.
Benim e2 hormonum biraz düşük olduğu için ilaç dozundan ayrı olarak doktoruma hormonumun istenilen seviyeye gelmesi için takviye edici ne yiyebilirim dediğimde nar ve elma dedi ilaçlarla birlikte destekleyici oluyor 2 gün sonra çok güzel yükseldi e2 🥰

Benm çok öyle afaki belietilerim olmaz genelde ilerleyen zamanlarda yani pek belirgin birsey yok herşey stabil şuan 😂 yani testte negatif görmediğim sürece su koyvermicem 🙈
Al benden de o kadar bazen kendi kendime kurduğumu düşünüyorum. Tüp bebeğin en zor kısmı bu işte beklemek :(

Aynı gün transfer olmuştuk
Bugün bacaklarım ağrıyor
Acaba psikolojik mi yoksa az hareket etmemekten mi ?
Sizde durum nedir belirti anlamında ve test için hangi gün dedi
Canım bana 27 Ocak dedi ya 14 gün sonraya bende anlamadım. Benim de hafif bacaklarım ağrıyor o bence ilacın etkisi bugün ekstra olarak iğneye de başladım ben :( progestan düşük çıktı

Back
X