• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Seninki geleceğe yatırım iyi olmuş doğal çamaşır suyu nasıl oluyor 🤔
Doğal içerikli, zararli kimyasallarin olmadigi ya da olabildigince olmadigi diyim 😆
Mutfakta, wc de filan bu zamanlarda ve nasip olursa yavrum dogduktan sonra kullanmak icin 🤲

İlk gebeliğimi böyle öğrenmiştim ben 8. Gün testi 😢

Eklentiler

• IMG_20230118_233424.webp
    IMG_20230118_233424.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 65
Testim negatif, ben aranızdan 2 hayırla ayrılıyorum canlar 😅 napalım dediğimiz gibi sağlık olsun hayırlısı olsun, doktorum en erken 2 ay sonra transfer olabilir dedi. Bu konuda deneyimi olanlar var mı acaba. 2 tane 4AA kalite embriyom var şuan kavuşmayı bekleyen zamanı gelince 🙏🏼❤️
Yaaaa çok üzüldüm :( ama sen üzülme embriyoların da varmış ne güzel iki adet bekle sonra hemen transfer ol tekrar. Benim olumsuz olursa son embriyolarımdı bir daha ki sürece bi 5 yok başlamam artık :(

Testim negatif, ben aranızdan 2 hayırla ayrılıyorum canlar 😅 napalım dediğimiz gibi sağlık olsun hayırlısı olsun, doktorum en erken 2 ay sonra transfer olabilir dedi. Bu konuda deneyimi olanlar var mı acaba. 2 tane 4AA kalite embriyom var şuan kavuşmayı bekleyen zamanı gelince 🙏🏼❤️
Rabbim tez vakitte kucagin doldursun sabır selamet versin canm 🥺

Back
X