• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Vay be babaanneler ne kaynana doğurmuş 😂😂
Benim ki şehrimden giderken aradi, napiyorsun deyince yatiyorum bi sey yapamiyorum dedim "aman yaptiklarina say, yapma bi şey " dedi. Bakmak şöyle dursun dert bile edinmez canı sağolasica, benden uzakta olasıca 😂😂😂
Kizz sen nerelisin

Kızlar proluteks ve oksaparı aynı anda 5 dakka arayla vuruyoruz biz. Yanlış mı yapıorum. Etkileşim yaparlarmı. Yani stres oluyorum ondan iğneler cıkınca bi birini bi birini hemen aynı anlarda yapıyoruz

Suanki sol kasık agrım falan regl oncesi yaşadıklarım icime bir korku salındı resmen 😭
Bence de ilaç kullandığın sürece adet olmazsın. Benim transferim döngümün 25.gününde olacaktı. Ama e2 değerim çok iyi yükselmediği için birkaç gün daha bekledik 31.günü olacak transfer. Yükseldikten sonra iğnelere başladım. doktorum hiç korkma adet olmazsın dedi üstüne basa basa sordum. Yetmedi çıktıktan sonra hemşiremi arayıp sordum😂

Kızlarr transferden sonra pozitif olunca hangi belirtiler oluyo ya da belirti olduğu halde negatif çıkan yalancı belirti yaşayan oldu mu muhtemelen hiç belirti görmeyen çoktur ama yine de fikrimiz olsun 🥰

Bence de ilaç kullandığın sürece adet olmazsın. Benim transferim döngümün 25.gününde olacaktı. Ama e2 değerim çok iyi yükselmediği için birkaç gün daha bekledik 31.günü olacak transfer. Yükseldikten sonra iğnelere başladım. doktorum hiç korkma adet olmazsın dedi üstüne basa basa sordum. Yetmedi çıktıktan sonra hemşiremi arayıp sordum😂
Buna inanmayan arkadaşlar var ne yazık ki canım

Kızlarr transferden sonra pozitif olunca hangi belirtiler oluyo ya da belirti olduğu halde negatif çıkan yalancı belirti yaşayan oldu mu muhtemelen hiç belirti görmeyen çoktur ama yine de fikrimiz olsun 🥰
Kişiden kişiye değişir canım bu.
Daha önce gebelik geçiren bedeninin ne tepki verdiğini bilen bilir belirtileri

Hahaha. Benimki sabah mutfaga girdi kahvalti hazirliycak. Peynirleri çikarmis öylece duruyor tezgahta. Bi tava cikarmiş omlet yapacak, yumurta ortalikta yok😂 geldi hadi beraber hazirlayalim dedi, kafasi karişmiş😬😬😬
Ulan ben anamin evinde misler gibi bakiliyordum 🤣
Aynı benim kocam 🤣

Listeyi nasıl görüyorsunuz 👀
Alın güzel listemiz😂
Merhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim🥰

İsimembriyo bilgisitransfersonuç
@Cloudrose5 günOcaktransfer
İptal
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 5 gün22 ocak:dua:
@mucize19965 günocak:dua:
@pembeumut1115 günOcaktransfer
İptal
@Ahsen5555 gün24 Ocak:dua:
@LeyLA84db3 günocak:KK43:
@Hope35355 günocak:anneadayı:
@Aymelek5 gün4 ocak:anneadayı:
@geceyagmuru3.gün13 Ocak:dua:
@Kubra Avci5. Gün6 ocak:anneadayı:
karamel Latte karamel Latte 5 gün23 ocak:dua:
@sihaymihay5. GünOcak:anneadayı:
MaviHayallerim MaviHayallerim 5. Gün9 ocak:anneadayı:
@Smileess5.gün14 Ocak:anneadayı:
@lor-kurabiyesi5.gün17 ocak:dua:
@Buurcuumm5. Gün2 ocak:anneadayı:
@Neptunnn5. Gün16 ocak:dua:
U unknown1234 5. Gün24 ocak:dua:
@Teach_Mavi5. Gün10 ocak:anneadayı:
sev9 sev9 5. Gün23 ocak:dua:
Maysa2011 Maysa2011 5. Gün17 ocak:dua:
@nirayku5. Gün30 ocak:dua:
@Hilal9113. Gün3 ocak:anneadayı:
@Prairie daisy5.Gün20 ocak:dua:
@Patilisever5. Gün10 ocak:dua:
@Titizzzz5. Gün13 ocak:dua:
@Rosee06.Gün18 ocak:dua:

Bende en son transferden bir gün önce kahvaltıda içtim akşam bıraktım .
Dün başladım günde 2 bardak açık çaya
Aynen kuzu yumurta toplama zamanında hiç icmemistim.. şimdi bırakıcam yine teste kadar💜
Valla yorulmuşum 9da oturdum.. uyku bastırdı sanırım progestan dan ..gözüm açılmıyor

Back
X