• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Burası niye mavi olmuş ya😢
Neyse☺️
Evet kızlar ben daha yeni eve girdim beni işleme biraz geç aldılar doktor çok yoğundu muayenelerden fırsat kalmadı demekki. İdrara sıkışık bekledim ama çok sıkışık değildim gayet rahat geçti.
transferim çok güzel gerçekleşti🥰
Sonrasında serum takıldı onu bekledik çıktık Serum bitince.
Eczaneye git iğneleri al bir daha iğne vurulmaya git derken anca girebildim.
Canım serum kısa süren serummu senin benim transfer den bikaç gün önce yapılıyor o 8 saatte bitiyor iğneler neden hemen yaptın ne iğneleri onlar 🤔 oksopar transfer sonrası zaten var bide kalçadan pruluton herkesin ki farklı farklı Rabbim bu kez kucağında göstersin ❤️😘

Canım serum kısa süren serummu senin benim transfer den bikaç gün önce yapılıyor o 8 saatte bitiyor iğneler neden hemen yaptın ne iğneleri onlar 🤔 oksopar transfer sonrası zaten var bide kalçadan pruluton herkesin ki farklı farklı Rabbim bu kez kucağında göstersin ❤️😘
Oksapr transfer günü başlanıyor bizde.
Proluton kalçadan olan iğne bide.
Serumda ıntralipid canm yarım saat sürdü daha önceki doktorum 3 saatte aldırıyodu doktor gerek yok kemoterapi hastalarına uzun uyguluyoruz ded

Başkası anlamaz her gün iğne yiyoruz var umuduyla. Bi silik görsek orda o iğne zerre koymaz var orda yaşıyo deriz 🥰
Gercekten öyle Rabbim bütün çabalarımızı mükâfatlandırsın 🤲😍 haftaya birbirimize guzel haberler verelim 😍😁

Back
X