• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

O degisiyor tatlim kisiden kisiye, iç karnin nekadar genisse disardan okadar az belirginlesiyor🌼 ama bebegin hareketlenmesi o bambaska bir duygu, onu hissetmek iletisim halinde olmak 🤍🧡 normal kilo gobegindende farkli baya sert oluyor, baska merak ettigin birsey olursa sor bebegimmmm 😍

Bizim yarim saat yatirdilar , sanada aynisini yapicaklardir kuzum 🌼 sonrasinda rahatsin zaten yatmak şart degilmis, ben normal oturdum ama birde trafige yakalandik ya 2,5 saat kadarcik🥲 o kötü oldu.. ayyyy cookie çok güzel geçer insallah transferin 😍 iyi haberlerini aliriz , güzelliklerle saglicakla buyurken bebisler bu günlere bakip gülümseriz🙏🏻
Ay inşallah inşallah canım hepimiz bebelerimizin alışverişiyle ilgili konuşuruz burada sonra artık🥰

Psikolojik olarak hamile olduguma inanamamıştım ne biliyim.
Hep bişey olucak korkusu vardı içimde öylede olmuştu
Ama o bendede oldu ilk hamılelik biraz oyle oluyo bence hamile olduguna inanamıyosun bende dıyodum e ben nasıl hamıleyım eskisi gibiyim dıyodum. Bebek vurana kadar anlayamıyosun bence vurunca onun varlığını hissedıyosun coğu kişide boyle olmuş🥰

O degisiyor tatlim kisiden kisiye, iç karnin nekadar genisse disardan okadar az belirginlesiyor🌼 ama bebegin hareketlenmesi o bambaska bir duygu, onu hissetmek iletisim halinde olmak 🤍🧡 normal kilo gobegindende farkli baya sert oluyor, baska merak ettigin birsey olursa sor bebegimmmm 😍
P pembeumut111 canm seni etiketlemistim ama alintilama yapamamis, karin sisligi merakin uzerine 😍

Psikolojik olarak hamile olduguma inanamamıştım ne biliyim.
Hep bişey olucak korkusu vardı içimde öylede olmuştu
Evet canım benim bende hamilelik dönemi boyunca bunu düşünmüştüm , kesinlikle 9 ay boşuna degil, insan kendini hazirliyor annelik duygusu zamanla işliyor, sonrasi zaten herturlu hissediyorsun 😂😂

Bebek hareket edene kadar kadınlar cok anlamıyo sanırım hamıle oldugunu dogru mu bu dusuncem🥰 agırlık oluyo mu göbek agır gelıyo mu mesela😂

Bebek hareket edene kadar kadınlar cok anlamıyo sanırım hamıle oldugunu dogru mu bu dusuncem🥰 agırlık oluyo mu göbek agır gelıyo mu mesela😂
Aynen öyle hareketle bir degisik hissediyorsun daha gerçekçi bir boyuta gecis oluyor😃 gobekte evet sonlara dogru baya agirlasiyor, yatakta hareket etmek zorlasiyor😃 ki ben cok hareketli bir insanimdir hani son aylarda bile biryere tutunup kalkmamisimdir yani ona ragmen ozellikle son hafta yuruyus yaparken dengem sasiyordu 😃 insallahh en kisa surede bu anlattiklarimi tekrar hep birlikte yasariz 🧡😍

İnsallahhh kuzummm, nasil hissesiyorsun benim ilk gün bacaklarimin arkasi agriyordu eve geldigimde çatalda kendimi nasil kastiysam 😃
Ayyy hele sizlerde ki ağrı ilk 1 saat odada bacakları kendine doğru çekiyorsun ya günlerce ağrımıştı benim bacaklar nedense çok ağrıyor nedense benim hiç kesilmedi bacak ağrısı sanırım kısıtlıyoruz ya hareketi ondan heralde 😂

Ayyy hele sizlerde ki ağrı ilk 1 saat odada bacakları kendine doğru çekiyorsun ya günlerce ağrımıştı benim bacaklar nedense çok ağrıyor nedense benim hiç kesilmedi bacak ağrısı sanırım kısıtlıyoruz ya hareketi ondan heralde 😂
Odada düz yatirdilar ama ben bu çatal olayiyla barişamiyorum yaa😃 nezaman otursam asiri geriliyorum ve nasil kendimi kasiyorsam arka kaslarim beni bir sal diye dile geliyor😂😂 buarada hic kesilmiyorsa soda içmeyi denedinmi?

Back
X