• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bu testler için adetli olmak mı gerekiyor?

Eklentiler

• C5BDAC9A-E070-4D87-922D-332D5817B3EE.webp
    C5BDAC9A-E070-4D87-922D-332D5817B3EE.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 110
Herkese merhaba !! Kadınlarkulübü ailesine çıtırdan bir selam vermek istedim. Tüm dünyam alt üst olmuştu ama burda benimle aynı dertleri yaşayan onlarca kadın arkadaşım varmış. Hiç tanışmadan sizlerle sizlerin yaşantılarını tek tek okudum size uzaktan kocaman sarılıyorum...Her türlü acıya katlanabilecek kadar güçlüyüz. Ve rabbim hepimizin dualarını duysun. Gönlümüzden geçen güzel dileklerimizin hepsi karşımıza çıksın İnşallah 🌸
Amin canim inşallah ♥️🤲 tabiki burada dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz çok iyi geliyor yeni arkadaslar tanıyoruz .

Herkese merhaba !! Kadınlarkulübü ailesine çıtırdan bir selam vermek istedim. Tüm dünyam alt üst olmuştu ama burda benimle aynı dertleri yaşayan onlarca kadın arkadaşım varmış. Hiç tanışmadan sizlerle sizlerin yaşantılarını tek tek okudum size uzaktan kocaman sarılıyorum...Her türlü acıya katlanabilecek kadar güçlüyüz. Ve rabbim hepimizin dualarını duysun. Gönlümüzden geçen güzel dileklerimizin hepsi karşımıza çıksın İnşallah 🌸
Hoşgeldin canım aramıza 😘

Böyle ince kısa olacak canım .uzun iğne ile şırınga dan dolduracaksin çekeceksin içine sonra bu üçü takip göbekten vuracaksın
Çok teşekkür ederim. Bi arkadaşta özelden atmış. Resmen eşimi salak yerine koymuş göndermiş yarın ben o eczaneyi basmaz mıyım 😂😂

Ben prolutex kullanıyorum canım ilk zaman insülin iğnesi almıştım ilk attığım gorseldeki gibi ama şişesinde az da olsa kalınca bunlardan almaya başladım .eczaneye bunu göster böyle versinler .mavi başlıklı iğne ile ilacı çek sonra şok kahverengi olanla vurun
Ayy çok teşekkür ederim üşenmemişsiniz ayrıntılı anlatmışsınız. Ekran görüntüsü aldım. Gösteririm ❤️

Görünmeye başladı gibi sanki 😇 yalnız tiroid im 3.86 ya çıkmış haşimato var hafta içi 50 hafta sonu 75 euthyrox kullanıyorum. 18 ocakta transfer oldum. Birazdan gidip kav vereceğim tiroid için beta da isteyeceğim. Ben kendimi avutmuyorum demi görünüyor çizgi çok silik şekilde

Eklentiler

• IMG_20230125_074959.webp
    IMG_20230125_074959.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20230125_074935.webp
    IMG_20230125_074935.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 102
Tansiyon aletim yok bi düşüklük hissetmiyorum. İns da olmaz diyabetle başim dertte Allah muhafaza, bi de tansiyon cikmasin 😅
İki gündür şikayetler (benim için şikayet demek lüx 😅) başladi. Zamani gelmisti zaten
Diyabet başlı başına zor gebelikte daha zor olur.. Rabbim kolaylaştırsın sorunsuz su gibi geçsin inşallahh 🥰
Kesinlikle benim içinde şikayet demek lüx sağlıklı olsunlar da.. Çokk bekledik bu anları

Görünmeye başladı gibi sanki 😇 yalnız tiroid im 3.86 ya çıkmış haşimato var hafta içi 50 hafta sonu 75 euthyrox kullanıyorum. 18 ocakta transfer oldum. Birazdan gidip kav vereceğim tiroid için beta da isteyeceğim. Ben kendimi avutmuyorum demi görünüyor çizgi çok silik şekilde
Ben görüyorummm 😊

Pozitif gören herkese hayırlı olsun ☺️ internetim bittiği için gündüz hiç bakmıyorum işte ya 🤦‍♀️
Benim bugün 5+5 ama pek bi belirtim yok ya göğüs ağrısı vardı oda yok gibi bişey şuan
Kese görene kadar aşırı endişeliyim perşembeyi bekliyorum epey gerdi bu durum beni beklemek 😬
Az kalmış senin yarın güzel haberlerle gel inşallah canım 🌸 benim de kalbim pır pır..daha çok var pztye.. Zaman geçmiyorr durdu sanki

Back
X