• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar bugün de ilk idrarla test yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür sağlık ocağında da kan verdim çok heyecanlıyım inşallah bu da kimyasal olmaz Allah'ım hepimizin kucağını bebislerle doldursun 🙏🥰
Maşalahh sağlıkla ilerlesin canımm 300-400 lü bir değer tahmin ediyorum 😍
Neden kimyasal olsun kötüyü çağırma lütfen

Kızlaarrr ilk idrarla yaptım bugun 8.gün oldu 😊 Hala bakıp bakıp duruyorum inanamıyorum 😍 Dünden daha belirgin demi 💃Eki Görüntüle 3196986
Maşallah sağlıkla ilerlesin var 🤩🤩
Ben elendim. İnşallah başka aylara gençler ne diyim. Şu testi şöyle görmek hep mi aynı şekilde yıkar 4 yıldan beri. Cuma kanı artık formalite icabı veririm.

Hamile arkadaşlar dualarım sizlerle inşallah sorunsuz süper keyifli bir 9 ay geçirirsiniz 😊 darısı başımıza
Yikilsak ta yeniden kalkıyoruz seninde en tez vakitte bulsun kelebeğin ❣️
Kızlar bugün de ilk idrarla test yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür sağlık ocağında da kan verdim çok heyecanlıyım inşallah bu da kimyasal olmaz Allah'ım hepimizin kucağını bebislerle doldursun 🙏🥰
Maşallah 😍😍

Çok normal canım arada bende de oluyor..
Akşamları tansiyonumun düşmesi dışında iyiyim.
Çok ayakta kalıp çok yürüyünce de batmalar hafif ağrılar oluyor.
Benimde pazartesi günü randevumm 🌸
Bende hep bir hareket halindeydim,
benim ondan sürekli sanırım 🙃
Pazartesi iyi haberler alırız inşallah🌺

Görünmeye başladı gibi sanki 😇 yalnız tiroid im 3.86 ya çıkmış haşimato var hafta içi 50 hafta sonu 75 euthyrox kullanıyorum. 18 ocakta transfer oldum. Birazdan gidip kav vereceğim tiroid için beta da isteyeceğim. Ben kendimi avutmuyorum demi görünüyor çizgi çok silik şekilde
Tam.net olmasa da kuzum var gibi duruyor ama biraz bekle derim kan günün ne zaman

Ben elendim. İnşallah başka aylara gençler ne diyim. Şu testi şöyle görmek hep mi aynı şekilde yıkar 4 yıldan beri. Cuma kanı artık formalite icabı veririm.

Hamile arkadaşlar dualarım sizlerle inşallah sorunsuz süper keyifli bir 9 ay geçirirsiniz 😊 darısı başımıza
Rabbim umudunu geçirmeden versin

Back
X