- Konu Sahibi karamel Latte
- #9.941
Yaaa aynı gün ne güzell ama erken diyorlar çıkmaz diyorlar ben pazartesi deneyeceğim bakalım idrar testiBende 24 ocakta transfer oldum pazar günü yapmayı planlıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa aynı gün ne güzell ama erken diyorlar çıkmaz diyorlar ben pazartesi deneyeceğim bakalım idrar testiBende 24 ocakta transfer oldum pazar günü yapmayı planlıyorum![]()
Ah benim kendime faydam yokKuzuummm yapma sakın daha 4. Gün bugün biraz daha sabır bozma morelini bak sen herkese üzülmeyin belirtiler herkesde her hamilelikle olmuyor diyordun sende bozma strrse girme
Bekliyelim bakalım gülüm gün ola harman olaBilmiyorum abla gercekten ne düşünceğimi bilmiyorum![]()
BekleyelimBekliyelim bakalım gülüm gün ola harman ola![]()
Canım belirtiye çok takılma ya, burda kızlar.hic belirti olmasan pozitif gördülerAh benim kendime faydam yok
Neyse artık daha erken ne cıkarsa pazartesi bidaha yaparız![]()
Bende istanbul dayım cnmHangi şehirdesin cnm benim doktorum da çok iyi ve çok ilgili hasta için gereken ne varsa yapıyor herkesin fiziksel durumu farklı ona göre hareket ediyor İstanbul da
Geçen sene 35 bin buldu ilaçlarla ama asla tavsiye etmem ilgilenmiyorlar ünlü olman lazım yüzüne gülmeleri icinAaa bende bi ara Furkan kayabaşoğluna gitmeyi düşündüm ama pahalıdır diye vazgeçtim. Ne kadar ödediniz oraya
Oyyy kuzum adaşmışız dualarım seninle durmak yok bu yoldaBu arada bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı dr ilaçlarını bırakabilirsin regl olduktan sonra haberleşelim dedi. Bir dahaki ay başlıyoruz. Bana da dua edinAdım merve
Çıktı canım çok şükür sorun yok kan artık kese kalp atışı için heycan varMaysa2011 kanı verdin mi
Harikasin canimBu arada bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı dr ilaçlarını bırakabilirsin regl olduktan sonra haberleşelim dedi. Bir dahaki ay başlıyoruz. Bana da dua edinAdım merve
Test yaptın mı, yaptın yazdın da ben mi kaçırdımAh benim kendime faydam yok
Neyse artık daha erken ne cıkarsa pazartesi bidaha yaparız![]()
Oksopar şişlik beze çok hafif bende küçük bitane yapmış canım senin pıhtılaşma ya hangi test le bakıldı bide Bi arkadas havluya buz koymuş iğne yaptığın yere koymuş çok az Bi süre öylelik le morarma olmamış bende kap kara oldu karnım15 ay üstüne ilk doz oksapari yaptim.
Evet yaktışifa olsun
Tek endişem şişlik ya da ödem, umarim olmaz.
Tibbi genetikte kan verdim orda heterozigot cikti üç yerde. Hemosistein istendi o normal cikti, daha evvel ki öykümden dolayi oksapar kullanirsin demislerdi kadin dogumcu ve genetikci, simdi takip eden dr da kullan deyince basladik işte..Oksopar şişlik beze çok hafif bende küçük bitane yapmış canım senin pıhtılaşma ya hangi test le bakıldı bide Bi arkadas havluya buz koymuş iğne yaptığın yere koymuş çok az Bi süre öylelik le morarma olmamış bende kap kara oldu karnımşifa olsun bebişe
Morarma filan sadece görsel anlamda mi rahatsiz ediyor yoksa icerde bi tahribatin sonucu mu oluyorOksopar şişlik beze çok hafif bende küçük bitane yapmış canım senin pıhtılaşma ya hangi test le bakıldı bide Bi arkadas havluya buz koymuş iğne yaptığın yere koymuş çok az Bi süre öylelik le morarma olmamış bende kap kara oldu karnımşifa olsun bebişe
İnşallah canım inşallahCanım belirtiye çok takılma ya, burda kızlar.hic belirti olmasan pozitif gördülerinşallah bizde öyle oluruz ..
![]()
Yarın yapıcam kuzumTest yaptın mı, yaptın yazdın da ben mi kaçırdım![]()
İlkler yakıyor sonra yanma azalıyor15 ay üstüne ilk doz oksapari yaptim.
Evet yaktışifa olsun
Tek endişem şişlik ya da ödem, umarim olmaz.
Kaç çıktı canm hadi insâllahÇıktı canım çok şükür sorun yok kan artık kese kalp atışı için heycan var
Kaçta yapacaksin ama yarinin ucu açıkYarın yapıcam kuzum