• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bu arada bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı dr ilaçlarını bırakabilirsin regl olduktan sonra haberleşelim dedi. Bir dahaki ay başlıyoruz. Bana da dua edin 🥰 Adım merve
Harikasin canim 🤗
İns bu son negatifin olsun. Bi daha ki deneme de pozitifi göreceksin 🤲

15 ay üstüne ilk doz oksapari yaptim.
Evet yaktı 🤒 şifa olsun🤗
Tek endişem şişlik ya da ödem, umarim olmaz.
Oksopar şişlik beze çok hafif bende küçük bitane yapmış canım senin pıhtılaşma ya hangi test le bakıldı bide Bi arkadas havluya buz koymuş iğne yaptığın yere koymuş çok az Bi süre öylelik le morarma olmamış bende kap kara oldu karnım 🤲 şifa olsun bebişe

Oksopar şişlik beze çok hafif bende küçük bitane yapmış canım senin pıhtılaşma ya hangi test le bakıldı bide Bi arkadas havluya buz koymuş iğne yaptığın yere koymuş çok az Bi süre öylelik le morarma olmamış bende kap kara oldu karnım 🤲 şifa olsun bebişe
Tibbi genetikte kan verdim orda heterozigot cikti üç yerde. Hemosistein istendi o normal cikti, daha evvel ki öykümden dolayi oksapar kullanirsin demislerdi kadin dogumcu ve genetikci, simdi takip eden dr da kullan deyince basladik işte..

Morarma filan sadece görsel anlamda mi rahatsiz ediyor yoksa icerde bi tahribatin sonucu mu oluyor

Son düzenleme:
Back
X