• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Dün gece pembe leke ile bir panikledim peçeteye sildikce geldi..
Sonra kahverengiye ye döndü..
Bugün 8gunum. Ara ara devam ediyor..
İnşallah yavrum sıkıca tutunur ❤️🤲🐣
Benmde oldu tatlım 3 4 gün azıcık açık kahve sarı geldi sora bitti çok olmadığı sürece endişelenme ❣️

Aynen dermabebek falan renkli kızlar vardı. Güzeldi o topik . Arıyordum vallahi birine sordum kızların süreci devam ediyor dedi de ismini değişti demedi 🤣bizi en iyi bız anlarız aynı yollardan geçtik. Biz Allah'ın daha fazla sevdiği kullariyiz. İmtahani ağır olanlardan .
Yaaaa bende o kizlardan biriyim 😀 karamel Latte karamel Latte bende seni yasnaz adinla cok aradim aklima dustun ne yapti acaba diye insallah hayirli sonuclar alirsin Rabbim yasadiklarini mucizenle unutturur sana insallah dualarimizdasin 😊

Aynen dermabebek falan renkli kızlar vardı. Güzeldi o topik . Arıyordum vallahi birine sordum kızların süreci devam ediyor dedi de ismini değişti demedi 🤣bizi en iyi bız anlarız aynı yollardan geçtik. Biz Allah'ın daha fazla sevdiği kullariyiz. İmtahani ağır olanlardan .
Dermabebek le konusuyoruz özelden hala🥰
Bikaçıyla da instagramdan ekliyiz bebeklerini büyütüyolar görüyorum🥰
Kesinlikle öyle canım rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş buda bizim sınavımız

Böyle bir sistemin içinde anne olmak için çabalıyoruz ya, bugün bir kez daha nasıl zor bir sürecin içerisinde olduğumuzu anladım. Binbir özveri ile maddi ve manevi kayıplarımızla bu kadar uğraşırken birde ilaç bulma, yazdırma derdine düşüyoruz. Sabahın köründe aile hekimliğine gittim estrofem yazdırmaya yazamam yetkim yok dedi. Yazdırıp alanlar var ben o işe girmem dedi. Hastaneye gidip k. Doğum doktoruna dert anlatma imkanımda yok şuan için. Neyse dedim git parayla al. Günlük 4 tane alıyorum içerisinde 28 tane var. Yani bi kutuyu bi hafta da bitiriyorum. Bi ay için 4 kutu lazım. 25 eczane aradım en az yok dediler. En son birinde buldum iki kutu veremem ikisini, bir tane verebilirim herkes ulaşsın dedi. Dedim zaten bizim tüm kalbimizle isteğimiz o, herkes ulaşsın. Ama şuanda almam gereken bir ilaç ve siz iki tane veremeyeceğinizi söylüyorsunuz. Hassaslaşan hormonlarımla sanırım başladım ağlamaya. Ağlattım sizi özür dilerim dedi verdi ilacı. O kadar eziyet cekıyoruz. Rabbim gör emeklerimizi hayırlısıyla boş bırakma kucaklarımızı 🙏😓
Ah canımm 🥺 benim aile hekimi de öyleydi gıcıkkkk ötesi biri.. Değiştirdim.. Fırsatın varsa değiştir sistemden istersen. Kolaylaştırıcı olmak varken yetkim yok demek işlerine geliyor.sanki süs bitkisi niyetine koydular..haksız kazanç bu kul hakkı.. ne kötü insanlar var 🤬

Yok beyaz kokusuz saydam bi akıntı oluyo ama şarr diye bi anda oluyo hatta bazen bende :)) endişelenmeyin idrar değil. İlaç tortusu ve beyaz ıslaklık görüyorum çamaşırımda değiştiriyorum hemencecik çamasırı…lutinuscular için söylüyorummm
Aynısını bende yaşıyorum maalesef

Back
X