• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kese şuan gitsem gözükür ama ben gitmedim 2 haftaya sonraya çağırıyor benm doktorum bu hafta içi 7 haftalık olunca 6+4 te gidicem inşallah nasipse şuan 5+5 im 🤲
Kuzum beni de 2 hafta sonra çağırdı kese için ama ben gününe 3 gün vardı gittim.ve gittiğimde 5+5 di hem kese çok şükür hemde kalp atışını da duyduk pazartesi kontrolüm var .büyük ihtimal 6+5 olmuştur diye düşünüyorum arada 1 hafta var çünkü 🌸🌸🤗🤗

Evet pgt yaptırdım canım 3 tane yollamıştım. Biri normal biri mozaik biri anormal gelmişti. Normali transfer ettik. Mozaikte transfer olcak durumda demişti doktorum. Anormal olan imha edilmiştir herlade
Cookie canim saglicakla gelsin hersey güzel olsun sen8n icin insallah 🧿🧿❤❤❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kaçıncı günündesin erken zamanlarda olabiliyor
Daha 12.gündeyim dün beta 238 çıktı tam derin nefes aldım artış 3 kat oldu diye bu çıktı 😥 Rengi çok soluk tam kahverengi çamur rengi gibi yerleşme olduğuna yoruyorum inşallah öyledir🥺
Canım ben 5 haftada gittim hem kese hem kalp atışını duydum kimisi erken kimisi geç doktor söylüyor zaten ne zaman olucagini
Sen lekenleme de yaşadın canım o kaçıncı haftaydı

Kuzum beni de 2 hafta sonra çağırdı kese için ama ben gününe 3 gün vardı gittim.ve gittiğimde 5+5 di hem kese çok şükür hemde kalp atışını da duyduk pazartesi kontrolüm var .büyük ihtimal 6+5 olmuştur diye düşünüyorum arada 1 hafta var çünkü 🌸🌸🤗🤗
Cok cabuk büyüyorlar karinda insallah sende sorunsuz bir hamilelik yasayasin. Sugibi geçsin hersey🧿🧿🧿🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Daha 12.gündeyim dün beta 238 çıktı tam derin nefes aldım artış 3 kat oldu diye bu çıktı 😥 Rengi çok soluk tam kahverengi çamur rengi gibi yerleşme olduğuna yoruyorum inşallah öyledir🥺

Evet canım hala da ara ara yaşıyorum .3 yada 4 hafta olması lazım canim .

Cok cabuk büyüyorlar karinda insallah sende sorunsuz bir hamilelik yasayasin. Sugibi geçsin hersey🧿🧿🧿🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aminmnn canım benim inşallah 🤲🌸❤️ inşallah herşey yolundadır benimde pazartesi kontrolde gorucez artık 🤗benim ikizlerde buyuyodur inşallah 🙏 Bugün ilk defa kustum içim dışıma çıktı vala

Beni de pazartesi çıkacak değere göre Çarşamba çağırabilirim dedi canım kese gözükür muhtemelen dedi ama kahverengi çok soluk akıntım gelmiş çok korkuyorum doktorum telaş yapma dedi ama ne mümkün 😥

Ben de öyle düşünüyodum kahverengi akıntı gördüm şimdi mecbur erkenden gidicem ☹️
Canım benimde lekelenmem vardı 4gun sürdü pembe başladı kahverengi ilerledi..
Yerleşme zamanı oluyormuş telaş yapma..
Tekrar mi kan istedi?

Benimde aynıydı yerleşme o sıkma canını 🌼

Hayatim degerlerin 3 kat olduysa bu bebeginyerlesme kanamasi 14.güne kadar yerlesme kanasi olur camur renkte olmasi normal eger kipkirmizi olsaydi canim ciddiye al diyecektim . 1000 degerle transferin 16.gunu yerlesme kanasi yasayan arkadasim var kani gorup acile kosmustu arkadasim doktor soylemusti bu normal 16.gune kadar herkadinin farkli demisti ordan hatirliyorum

Aminmnn canım benim inşallah 🤲🌸❤️ inşallah herşey yolundadır benimde pazartesi kontrolde gorucez artık 🤗benim ikizlerde buyuyodur inşallah 🙏 Bugün ilk defa kustum içim dışıma çıktı vala
Ayy kiyamam canim bebisler büyuyor kusman basladiysa ikizlerde oyle oluyor dikkat et kendine bol bol ayaklarini yukari uzat

Uzulme sen uzülmemen lazim sen üzülürsen bebeginde üzülür canim benim.

Yaa çok panik oldum 7. Güne göre güzelmi koyuluk cAnım benim hep düşüklerim olduğundan bunu görmek bile çok sevindiremiyor beni tedirginlik bitmiyp 🥲🥲
Canım bu sürec boyle bende ilk 3 ayı atlatım oylr rahatlıcam Allahın izniyle🙏 inşallah bebişlerimizi kucagımz alalım da cektiklerimizin karsılığı olsun🤲🤲

Ayy kiyamam canim bebisler büyuyor kusman basladiysa ikizlerde oyle oluyor dikkat et kendine bol bol ayaklarini yukari uzat
Bu sabah çok kötü oldum.Normalde kusamam ama bugün oldu .Başladı vala 😘iyi olsunlarda herşeye katlaniyorum işte .İkizlerde daha fazla oluyormuş okumuştum. Tamam canim ederim 🙏 o miğde bulantiisnda pek işe yaramiyor uzatmak 🤗

Ikiz bebeklerde tek sıkıntı surekli kontrole cagiriyor doktorlar o isin guzelligi aslinda.sen surekli dinlen canim . Kurban oldugum rabbim kolayligini veriyor. Sorunsuz sıkintısiz bebislerinı kucagina almayi nasip etsin rabbim aminnnn.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hayatim degerlerin 3 kat olduysa bu bebeginyerlesme kanamasi 14.güne kadar yerlesme kanasi olur camur renkte olmasi normal eger kipkirmizi olsaydi canim ciddiye al diyecektim . 1000 degerle transferin 16.gunu yerlesme kanasi yasayan arkadasim var kani gorup acile kosmustu arkadasim doktor soylemusti bu normal 16.gune kadar herkadinin farkli demisti ordan hatirliyorum
Çok ama çok teşekkür ederim yüreğime su serptin bazen çok iyi bilsek de başımıza geldiğinde bütün bilgileri unutuyoruz sadece korku kalıyo Allah razı olsun cidden çok rahatlattın. Aynen dediğin gibi beyaz akıntıya karışmış sanırım kesilmiş bi anlıkmış
Benimde aynıydı yerleşme o sıkma canını 🌼
Ohh var ya tam doktor aradı Çarşamba kese görürüz dedi kapattım fitil koyarken farkettim tekrar aradım telaşla dinlenmem lazım mı şimdi ben hiç bu aşamaya gelmedim daha önce 😂
Uzulme sen uzülmemen lazim sen üzülürsen bebeginde üzülür canim benim.
Çok güzel bi kalbin var ❤️

Bu sabah çok kötü oldum.Normalde kusamam ama bugün oldu .Başladı vala 😘iyi olsunlarda herşeye katlaniyorum işte .İkizlerde daha fazla oluyormuş okumuştum. Tamam canim ederim 🙏 o miğde bulantiisnda pek işe yaramiyor uzatmak 🤗
Evet canim ikiz bebeklerde fazla oluyor. Butun kontrolleri sıkı tutuyor doktorlar Aynen oyle saglikli olsunlar yetrki.

Çok ama çok teşekkür ederim yüreğime su serptin bazen çok iyi bilsek de başımıza geldiğinde bütün bilgileri unutuyoruz sadece korku kalıyo Allah razı olsun cidden çok rahatlattın. Aynen dediğin gibi beyaz akıntıya karışmış sanırım kesilmiş bi anlıkmış

Ohh var ya tam doktor aradı Çarşamba kese görürüz dedi kapattım fitil koyarken farkettim tekrar aradım telaşla dinlenmem lazım mı şimdi ben hiç bu aşamaya gelmedim daha önce 😂

Sen dinlen kuzu içini ferah tut bende yaşadım 🌺💕🤲
Minnoş yerleşirken olabiliyormus🐣

Canim benim tesekkur ederim 😍😍 o senin kalbinin güzelligi. Hadi coķ şükür arrtik simdi hamileliginin tadini çikarma zamani. Bol bol dinlen sende. ❤❤❤

Back
X